Kovo 15-oji: vardadieniai, astrologija

Savo vardadienius šiandien švenčia Klemensas, Lionginas, Raigardas, Tautas, Tautgintė.

Kovo 15-oji - Europos vartotojų diena. Šią dieną vartotojų gynimo organizacijos visame pasaulyje organizuoja renginius, kuriais siekiama informuoti vartotojus apie jų teises ir jų gynimo būdus.

Kovo penkioliktoji, ketvirtadienis - 74-oji metų diena (ketvirtoji 11-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 291 diena.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 06.38, leidžiasi 18.20. Dienos ilgumas - 11.42.

Šiandien - septintoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Žuvų ženkle.

**************

Astrologinė prognozė kovo 15-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Iš ryto būsite žvalūs, energingi, tad nedelsdami imkitės svarbiausių darbų ir kontaktų. Po vidurdienio tokio gero ūpo nebebus. Aptingsite arba prasčiau jausitės.

JAUTIS. Diena nebloga. Iš ryto geriau seksis solidesni darbai, praktinė veikla, o po vidurdienio augs noras bendrauti, diskutuoti, veikti su komanda. Nesunkiai rasite bendraminčių.

DVYNIAI. Gana darbinga diena, tinkama ir mokslui, ir oficialiems susitikimams, ir administravimo veiklai bei įvairiai vadybai. Jeigu šiuo metu esate kelionėje, jūsų laukia stiprūs įspūdžiai. Visgi naujovėms dar ne metas.

VĖŽYS. Iš pat ryto pravartu tvarkyti finansinius reikalus, mokėti mokesčius bei vykdyti kitus mokestinius įsipareigojimus. Popiet labiau domins ir seksis su mokslu, informacija, užsieniu susiję reikalai.

LIŪTAS. Šiandien jums bus labai svarbus kitų palaikymas ir įtaka. Regis, rūpinsitės ne vien savo reikalais, tarpininkausite. Galbūt iš to tikėsitės naudos ir sau, o gal tiesiog norėsis pasijusti reikalingiems.

MERGELĖ. Būsite nusiteikę tvarkytis darbe ir namuose, spręsti šeimyninius reikalus. Seksis mokytis, plėsti akiratį. Puikiai jausitės draugų kompanijoje, o ypač su naujais pažįstamais. Vis dėlto aklai nepasiduokite kitų valiai bei įtakai.

SVARSTYKLĖS. Šį rytą turbūt atsikelsite „ta koja“, nuotaika bus smagi, vaikai nenervins. Kūrybingai pradėsite darbus, o popiet dar turėsite ūpo ir ūkinei veiklai. Galbūt eisite į grožio ar sveikatos procedūras.

SKORPIONAS. Iš ryto gali kiek streikuoti virškinimo sistema arba rūpesčių sukels namiškiai. Neimkite giliai į širdį nereikšmingų dalykų. Popiet užplūs romantiškos nuotaikos. Turėtų puikiai sektis, jeigu sieksite priešingos lyties dėmesio, meilės.

ŠAULYS. Rytą pradėsite žvaliai nusiteikę, kupini originalių minčių, polėkio. Visgi po vidurdienio interesų ratas susiaurės, o savo energiją imsite taupyti. Galbūt pasinersite į labai asmeniškus reikalus. Labai norėsis kažkam išlieti šiltus jausmus.

OŽIARAGIS. Šiandien tiesiog tęskite darbus, stengdamiesi užbaigti tai, ką reikia. Tikriausiai gausite atlyginimą, honorarą, užsakytą siuntą ar informaciją apie tai. Galite papildomai užsidirbti, su nuolaida įsigyti trokštamą daiktą.

VANDENIS. Šiandien jausite emocinį ir fizinį pakilimą. Diena turėtų būti produktyvi. Galite gauti informaciją, jums asmeniškai teikiančią didelių vilčių. Tik nepasiduokite netikusioms pagundoms.

ŽUVYS. Kol kas nepatartina užsiimti sudėtingais darbais, pradėti naujos veiklos, paskubomis sudaryti sutarčių. Tačiau tikėtina nauda per labdarą, socialinę sferą, meną.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis