Kokių moterų vyrai vengia ir kaip tokia netapti?

Laikas išsiaiškinti, susidomėjimo kokiomis moterimis vyrai netenka itin greitai.

Dalis moterų susiduria su santykių sunkumais jau pradiniame pažinties etape. Jei partneris dėl neaiškių priežasčių ėmė ignoruoti jos skambučius, o gal dar blogiau – vengia susitikimų, nors pažintis dar tik prasidėjo, tikėtina, kad moteris nenusisekusio romano priežasčių bus linkusi ieškoti vyruose. Tikėtina, kad vyras santykius bus linkęs užbaigti chrestomatine jau tapusia fraze: „kalta ne tu, o aš“. Vis tik tenka pripažinti, kad tokio pobūdžio frazės tėra labai gudrus būdas nutraukti santykius su mergina nepateikiant jokių įtikinamų paaiškinimų. Vis dėlto didelė tikimybė, kad iš tikrųjų mergina yra viena iš tų moterų, kurių vyrai sąmoningai vengia.

Sėkminga ledi

Mūsų dienų kontekste, kai dalis vyrų gyvena moterų išlaikomi, toks variantas ne visada ir toli gražu ne visus glumina. Vis tik kol kas absoliučiai lygių lyčių teisių šalininkai tesudaro mažumą. Jei vyras augo klasikinėje šeimoje, kur buvo aiškūs tėvo ir motinos vaidmenų pasiskirstymai, labai tikėtina, kad būtent save jis laiko pagrindiniu šeimos maitintoju. Santykiai su materialiai sėkmingesne moterimi tokiam vyrui sukels vidinį konfliktą, kuris vėliau neišvengiamai persikels ir į išorę. Kalbant paprastai, vyras jaus diskomfortą ir netgi kompleksuos šalia moters, kurios statusas reikšmingesnis nei jo. Pasąmoningai jis jaus baimę dėl negalėjimo aprūpinti tokią moterį taip, kaip turėtų, jam nerimą kels tai, kad jis negali jai užtikrinti sąlygų, kuriomis ji yra pratusi gyventi, o galiausiai bus priimtas sprendimas susirasti „patogesnį“ variantą.

Patarimas: Informaciją, susijusią su karjeros sėkme, partneriui pateikite ne iš karto, neskubėkite jo išgąsdinti. Svarbu suvokti, kad svarbios pareigos nėra tas dalykas, kuriuo mergina pavergia vyro širdį. Pasakojimą apie savo sėkmę atidėkite vėlesniam laikui, o iš pradžių skubėkite išklausinėti vaikino apie jo pasiekimus.

Išmintinguolė

Vyrai vengia protingų moterų – JAV Buffalo ir Teksaso universitetų mokslininkai šią tiesą patvirtino atliktais eksperimentais. Nustatyta, kad iš pradžių vyrams protingos moterys daro teigimą įspūdį, bet susipažįstant artimiau moters intelektas taip stipriai jų nebetraukia, vyrai laikosi distancijos ir rodo mažesnį norą keistis kontaktais ir susitikti dar. Tyrėjai padarė išvadą, kad vyrai praranda susidomėjimą tokiomis moterims, nes jaučia jų vyriškumui keliamą pavojų.

Negi tai reiškia, kad vyrai, teigdami, kad ieško protingos ir gražios, meluoja? Savaime suprantama, kad su kvailutėmis niekas nenori turėti reikalų, o vyrai iš esmės vengia ne protingų, o pernelyg gerai apie save galvojančių moterų, kurios iš karto linkusios atsistoti ant aukštesnio laiptelio intelekto prasme, nei stovi greta esantis vyras. Protinga būti nepakanka: universitete gautos žinios padės siekiant prestižinės darbo vietos, tačiau tikrai negarantuos sėkmės asmeniniame gyvenime.

Patarimas: Jei iš tikrųjų esate protinga mergina, jokiais būdais nemėginsite pažeminti vyro, kuris iš tikrųjų jums patiko, vien todėl, kad jis neskaitė vienos ar kitos knygos. Šias spragas visada galima užpildyti, skirtingai nuo pažinties metu padaryto netinkamo įspūdžio.

Dekadanso karalienė

Jei moteris prarado susidomėjimą savimi ir aplink vykstančiais dalykais, nuolat būna paskendusi blogos nuotaikos liūne ar ilgesinguose prisiminimuose apie buvusį vaikiną, vyriškosios lyties atstovus tai irgi veikia kaip raudonas šviesoforo signalas. Vyrams santykiuose patinka lengvumas ir atvirumas, o ne sudėtingas vidinis moters pasaulis, kai ji nuolat pyksta ant likimo, neigia savo patrauklumą, kritikuoja visą aplink ją esantį pasaulį, pradedant oru ir baigiant valiutų kursu. Trumpai tariant, gyvenimu džiaugtis nepajėgi moteris – tai liūnas, kurį būtina apeiti, o štai optimizmu trykštančios merginos, skleidžiančios užkrečiamą gyvenimo džiaugsmą, traukia vaikinus kaip magnetas.

Patarimas: Mokėjimas jausti laimę nepaisant visų negandų – retai pasitaikantis talentas. Vis dėlto būtent su tokia moterimi – patenkinta savimi ir gyvenimu – vyrai siekia būti šalia, norėdami pasisemti gyvenimo džiaugsmo ir suteikti tokiai moteriai dar daugiau laimės.

Nepasotinamoji

Net ir pačiam dosniausiam ir kilniausiam princui nepatiks moteriškas godumas ir nedėkingumas. Vyrui labai svarbus moters įvertinimas, juk jis neriasi iš kailio, norėdamas patenkinti jos kaprizus. Net jei atrodo, kad vyras pasitiki savimi ir jam nereikia pagyrų, mylimos moters įvertinimas jam visada taps pelnytu apdovanojimu. Deja, moterys, vertinančios likimo dovanas kaip savaime suprantamą dalyką, galiausiai lieka vienišos.

Patarimas: Negailėkite pagyrų, rodykite dėkingumą už išrinktojo jums demonstruojamą dėmesį. Nepamirškite, kad toli gražu ne visi vyrai tokie dėmesingi, koks yra jis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis