Kokie kvapai jaudina vyrus

Pabendravęs su moterimi vyras gali iš karto suprasti, ar ji – toji vienintelė, jo gyvenimo meilė. Kad ir ideali būtų merginos išvaizda, šukuosena, manikiūras ir makiažas, svarbiausia – jos kvapas.

Populiariausi šių dienų tekstai:
- Maja Pliseckaja: anksti likusi be tėvų ir kentusi tetos neapykantą, balerina sąmoningai atsisakė motinystės
- Evelina: kaip be dietų ji sulieknėjo dviem dydžiais
- A. Jasaitytė-Čeburiak: moterų meilė sau priklauso nuo makiažo kiekio
- Antakiai: koks yra naujausias mados klyksmas
- Laimėkite knygą „Lieknėju paskutinį kartą“
- Traški žuvies filė, kepta orkaitėje

Seniai įrodyta, kad vyrą traukia natūralus moters kūno kvapas. Šis gamtos afrodiziakas padeda rasti savo antrą pusę tarp milijono merginų.

Daugelis moterų kvėpinasi. Juk pasirinkus kvapą, kuris dera prie amžiaus, temperamento, akių ir plaukų spalvos, galima susikurti nepakartojamą įvaizdį. Tam tikros kvepalų natos padės sužavėti ir sujaudinti priešingos lyties atstovus.

Kvapnioji kananga

Skatina vyrą būti originalų ir neįprastai išreikšti savo jausmus. Tai dėl kvapo, kuris suteikia pasitikėjimo savimi ir žadina kūrybinius gebėjimus.

Bergamotė

Stiprina seksualinį geismą, atpalaiduoja, ramina, skatina fantaziją, nuteikia erotiškai.

Cinamonas

Šildo, todėl stiprina seksualinę energetiką.

Jazminas

Šis kvapų karalius stiprina erotines pulsacijas.

Rozmarinas

Pailgina seksualinio kontakto trukmę, taip pat stiprina norą vėl patirti artumą.

Vaisių aromatas

Žadina vyrui norą pasirūpinti moterimi, ją saugoti. Šis kvapas gali pritraukti labai stiprius vyrus.

Muskatas

Jo kvapas vyrams primena intymių moterų zonų kvapą, todėl yra nepamainomas, norint suvilioti vyrą. Svarbiausia – nepadauginti.

Vanilė

Labai dažnai dedama į saldumynus, todėl vyrų reakcija į saldų vanilės kvapą ypatinga. Jam kyla apetitas, jis nori jos paragauti.

Levanda

Kaitina aistrą, stiprina jausmus, dovanoja meilę.

Kokosas

Suteikia moteriai svajonių aromatą. Juk kokosas asocijuojasi su paplūdimiu, saule. Vyras iš karto panorės atsiduoti rojaus malonumams.

Sandalas

Jo švelnus, subtilus kvapas žadina romantišką nusiteikimą, ramina, mažina įtampą. Eterinį aliejų gamina iš senų sandalmedžių. Šių medžių likę nedaug, todėl aromatiniai sandalo aliejai labai brangūs, tačiau populiarūs ir moterų mėgstami.

Jei norite suteikti vakarui intymumo, pamerkite gėlių, padėkite vaisių, uždekite aromatinių žvakių. Atsiminkite – vyrams svarbus kvapas, nepersistenkite. Na o kvapų poveikis iš tiesų gali būti magiškas.

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis