Kokie bus ateinantys 2017 Ugninio Gaidžio metai?

Pagal Kiniečių kalendorių, 2017 metų energetinį foną nulems juos valdančio Ugninio Gaidžio charakteristika. Pasinaudodami savybėmis, kurias mėgsta ir palaiko metų globėjas, turėsime sėkmingus ir pilnaverčius metus, išnaudosime visas metų galimybes ir potencialą, teigia astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė.

Pagal Kiniečių kalendorių Ugninio (arba raudonojo) Gaidžio metai prasidės 2017 metų sausio 28 dieną. Tuomet įvyks pirmoji 2017 metų mėnulio Jaunatis. Būtent nuo to momento pajusime tikrąją metų valdovo energiją.

Gaidys – apsigimęs karjeristas. O Ugnies stichijos dominavimas ateinančiais 2017 metais jam suteiks lyderio savybių. Metai iškels į aukštumas vadovus ir lyderius, visuomeninius veikėjus.

Gaidys išsiskiria iš kitų gyvūnų aštriu balsu, ryškiomis plunksnomis, gracingumu ir pomėgiu būti dėmesio centre. Apdovanotas idealisto savybėmis, kuriam nėra svetimos pagyros ir žavėjimasis.

Gimę Gaidžio metais yra lengvai bendraujantys, tuo pačiu išsiskiria atsakingumu. Tačiau pernelyg didelis noras puikuotis jam suteikia egoistiškumo, taip pat užsispyrimo, priekabumo. Gaidys sako ką galvoja, todėl ši savybė gali būti laikoma konfliktiškumu.

Metų gyvūnas (totemas) yra labai atkaklus ir ryžtingas, todėl 2017 metais ypač seksis tiems, kas savo gyvenime siekia. O tie, kurie mėgsta viską skrupulingai apgalvoti ir neskubėti, metų globėjo palaikymo nesulauks.

Kadangi metai apdovanoti ugnies energetika, todėl atkaklumas, naujo siekis, aistra ir greitis, sugebėjimas greitai veikti ir orientuotis bus palaikoma.

Jei dėvėsite raudonos, oranžinės spalvos apdarus ar kitaip išsiskirsite iš minios, sulauksite daugiau sėkmės 2017 metais.

Meilė

Metai palankūs meilei ir šeimos kūrimui. Tie, kam vis nesiseka santykiuose, artėjantys Gaidžio metai žada ryškias permainas ir naujas daug žadančias galimybes.

Tai metai, kuomet daugelis atsisveikins su vienatve. Todėl labai svarbu priimti pokyčius ir būti drąsiems. Žinoma, atverti širdis naujiems potyriams.

Darbas

Ateinantys Gaidžio metai bus palankūs tiems, kurie energingi ir aktyvūs, drąsiai priimantys naujus iššūkius. Žodžiu, metų globėjas Gaidys palaikys visus, kurie demonstruos aktyvumą ir nebijos rizikuoti.

Metai ypač palankūs kūrybiškiems žmonėms, menininkams. Jie gali tikėtis reikšmingo proveržio į priekį ir aukštyn.

Finansai

Finansine prasme metai sėkmę žada tiems, kurie drąsiai ieškos naujų sprendimų, nebijos rizikuoti.

Žinoma, prasminga gerokai pristabdyti išlaidavimo apsukas. Mat Gaidys ypač emocingas gyvūnas, todėl linkęs impulsyviai elgtis su savo pinigais.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis