Kokiais burtais reikia pritraukti meilę, susirasti mylimąjį ir t.t.

Meilė - tai magija, ji užburia net ir didžiausius skeptikus. Iki galo taip ir nėra aišku, kodėl įsimylime ar kodėl niekaip negalime surasti antrosios pusės. Kartais širdies reikaluose galime imtis net burtų, kad prisiviliotume savo išsvajotąjį, tik juos pasitelkę daugiau išlošime ar pralošime? Į šį ir kitus klausimus, kaip apkerėti vyrus, atsako Kauno ragana Mirela.

Kodėl moterys būna vienišos?

Dėl įvairiausių priežasčių. Kai kurios galvoja, kad jos niekada nesutiks savo antrosios pusės, nuolat kabinėjasi prie smulkmenų ir ieško tobulybės, nors pačios toli gražu nėra tobulos. Kartais merginos mano, kad jas lydi prakeiksmas niekada neturėti antrosios pusės, nors taip būna retai. Dar gali būti, kad moteris nešioja „nekaltybės vainiką“, kuris taip pat trrukdo sutikti išrinktąjį.

Manoma, kad tos moterys, kurios yra labai stiprios, net šiek tiek vyriškos, dažniausiai būna vienišos. Taip yra dėl to, kad jos niekada neleidžia šalia savęs vyrams pasijausti vyrais, juos papraščiausia tai atbaido. Būna, ateina pas mane tikros gražuolės, kurios prašo padėti susirasti mylimąjį, tačiau jų charakteris - vargeli tu mano... Ir jos tesugeba kalbėti vien apie savo grožį.

Ką reikia daryti, kad būtum mylima?

Per daug neįsimylėti pačiai ir tada būsi mylima. Moteris turi būti protingesnė už vyrą, net ir gamtoje taip yra sutverta. Jos misija yra išauginti palikuonis, todėl ji turi būti atsakinga ir protinga. O vyrai - kaip dideli vaikai, kurių charakteris minkštas lyg vaškas, kurį reikia nuolatos minkyti ir dar grūdinti. Vertėtų imti pavyzdį iš rytiečių moterų, kurios moka vyrui mintį įteigti taip, kad jam atrodo, jog jis pats tai sugalvojo. Be to, vyras visada žavisi moteriška moterimi, nes jam reikia ne draugo, su kuriuo galėtų tik futbolą žiūrėti ir alų gerti. Aišku, tai nereiškia, kad mergina negali to daryti, tačiau reiktų išlikti moteriškai.

Pavyzdžiui, einant į pasimatymą, reikia atsargai pasiimti pinigėlį - jei eini su nepažįstamuoju. Bet jau draugaujant su vaikinu, tai jis privalo rūpintis materialiais dalykais ir džiaugtis jūsų buvimu šalia. Visada vyras elgiasi su moterimi taip, kaip ji jam leidžia. Jei moteris save gerbia, tai ir ją gerbs. Čia viskas yra gyvenimiška, juk vyras gimęs duoti, o moteris – priimti, vyras gimęs sukelti šypseną, moteris – šypsotis.

Ką reikia daryti suradus meilę?

Santykiai turi būti kaip styga - pertempsi nutrūks, per daug atlaisvinsi – neskambės. Reikia atrasti tą aukso viduriuką ir nuolat stengtis išlaikyti gražius santykius. Juk meilė, tai - laužas, kurį reikia kurenti abiems. Jeigu vienas kūrena, o kitas gęsina, nieko nebus. Tačiau niekada nereikia būti iki galo atvirai su vyru, reikia išlaikyti šiek tiek paslaptingumo.

Meilę reikia saugoti, kai ji ateina, ir nesivyti, kai išeina, nes dažniausiai pasivijus ir ją susigrąžinus, nieko gero iš to nebeišeina. Ir niekada nereikia pamiršti, jog mes visi turime trūkumų, tobulybių nebūna. Į šią žemę atėjome taisytis, nes jei būtume tobuli, būtume angelais, o angelai žemėje negyvena. Tačiau, jeigu jau išsiskyrei, atgal dairytis nebeverta, juk sulipdytas puodas niekada toks pat nebebus, menkiausias stuktelėjimas jį vėl sugadins.

Ar dažnai moterys prašo sugrąžinti pabėgusius vyrus?

Pasitaiko, bet ne tik moterys, ir vyrai prašo padėti susigrąžinti mylimąsias. Jie dažniausiai daug labiau pergyvena nei moterys. Bet aš sakau, kad neverta to daryti. Meilė turi būti kaip drugelis: jeigu sugrįš – tavo, jei ne – tavo niekada ir nebuvo. Ir nereikia dėl to pergyventi, vadinasi, taip ir turi būti.

Bet, aišku, būna, kad ateina moteris ir prašo sugrąžinti vyrą, kuris pas kitą išėjo, nes jai mirtinai jo reikia, gyvenimas mat sugrius be jo. Tarkim, partempiu tą vyrą namo. Moteris bus laiminga kažkiek laiko, bet kaip tas vyras? Jis nežinos, dėl ko sugrįžo, o ir laikui bėgant viskas tik blogės, jis pasidarys abejingas, nieko nebenorės, apsileis. Ir nė vienam, nė kitam nuo to geriau nebus. O jei burtais prisivilioji ir pasiimi konkretų žmogų, po to jo niekaip nebegalėsi atsikratyti. Todėl į tokius dalykus reikia žiūrėti labai atsargiai, juk už viską gyvenime reikia mokėti.

Kokie yra burtai meilei pritraukti?

Jei moteris myli vyrą ir nori, kad jis ją taip pat mylėtų, kai tik verda, reikia dešine ranka paimti žiupsnelį druskos ir pagal laikrodžio rodyklė berti į puodą ir maišant sakyti: „Tegul aš tau būsiu reikalinga taip, kaip tam viralui druska. Kad tau be manęs būtų negerai, kad aš tau visada būčiau nauja ir gera kaip ši sriuba, kurią tau verdu.“ Galima ir savais žodžiais, tačiau pagrindinis akcentas: kad būčiau reikalinga kaip tam viralui druska. Taip pat negalima maišyti prieš laikrodžio rodyklę, nes taip atsukame energiją, o ją reikia užsukti.

O jeigu vaikinas nori prisitraukti merginą, jis turi įsidėti saldainį į pažastį ir panešioti, kol prigers jo prakaito, o po to duoti jai suvalgyti. Tada mergaitė bus jo. Aišku, meilės burtų yra labai daug ir kai kurie netgi labai galingi, todėl su jais reikia elgtis atsargiai, tačiau patys geriausi burtai yra pačiai nuolatos spindėti ir skleisti šypseną, laimę. O kai moteris laiminga ir švyti, tai ir kiti nori pasišildyti tos laimės spinduliuose. Juk dažniausiai žmogus pats kuria savo likimą ir gyvena kaip nori. Būti laimingai - pasirinkimo dalykas, jei nori būti laiminga, tai ir būk, niekas tam nekliudo. Galima būti laimingai vien dėl to, kad matai saulę. O jei nuolat būsi nelaiminga ir viskuo nepatenkinta, tai niekas ir nemylės, negi pačiai norėtųsi būti šalia žmogaus, kuriam visada viskas blogai?

Kaip pasidaryti meilės eliksyrą?

Šito atskleisti negaliu, tai mano paslaptis, tačiau galiu pasakyti tiek, kad į jį įeina afrodiziakai. Tai gali būti aštrieji pipirai, rožės, gvazdikėliai, lauro lapai, imbieras, levandos, cinamonas. Darant šį eliksyrą reikia naudoti užkalbėjimus bei žinoti tam tikrą metų ir paros laiką, kada galima jį daryti, kad tikrai veiktų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis