Kodėl vyresnėms naudinga užmegzti santykius su "berniuku - žaisliuku"?

Lietuvėms moterims vis dar drovu viešumoje rodytis su vyru, kuris yra keliolika metų jaunesnis ar vyresnis bei neatitinka jos statuso.

Jei moteris gerokai jaunesnė už vyrą, ji linkusi teisintis ar nutylėti tokį meilės romaną. Tuo tarpu Europoje ir JAV sąvoka "toy boy" ("vyras žaisliukas") jau seniai nieko nestebina ir net tapo madinga. Užtenka pažiūrėti į tokias moteris kaip Madonna, Kate Winslet, Kylie Minogue, Halle Berry ar Demi Moore, norint suprasti, kad romanas su "toy boy" - moteriai tik į naudą!

1. Тu galėsi pajusti tai, ką gali jausti tik vieną kartą gyvenime. T.y. pasijausti Aukščiausiuoju, padėties šeimininke. Nes romane su "vyru žaisliuku" – tu scenarijaus autorė ir režisierė. Ir jis rutuliosis taip, kaip tu panorėsi!

Vida Press
2. "Vyras žaisliukas" – puiki jauninati priemonė. Mylėdamasi su jaunu gražuoliu, tu ne tik pasikrausi pozityvia energija, bet ir "numesi" dešimt metų. Puikus pavyzdys – Sharon Stone, kuri jau gana ilgą laiką draugauja su 30 metų už ją jaunesniu Chise Drifuse.

3. "Vyras žaisliukas" – tai puikus stimulas atrodyti gerai šimtu procentų. Tokie vyrai paprastai nemažai laiko ir dėmesio skiria besirūpindami savo išvaizda, figūra, sveikata. O kitų pavyzdys, žinia, užkrečiantis!

Vida Press

4. Santykiai su "vyru žaisliuku" suteikia galimybę greitai išmokti ignoruoti visuomenės nuomonę, nuo kurios priklausyti – baisi našta.

5. Romanas su "vyru žaisliuku" privers tave būti labiau atsakinga. Mat dauguma moterų dėl savo nesėkmingų santykių pripratusios kaltinti vyrus. Tačiau romane su "vyru žaisliuku" tu rodai iniciatyvą, vadinasi, daugiausiai nuo tavęs priklausys, kaip klostysis meilės reikalai.

Vida Press
6. Draugaudama su "vyru žaisliuku" tikriausiai tapsi visų gandų ir apkalbų pagrindine heroje. Na ir kas? Pasijausi žvaigžde. Tegul tave aptarinėja ir tau pavydi. Daug kas norėtų tokių santykių, tačiau mažai kuri ryžtasi tokiam žingsniui!

7. Su "vyru žaisliuku" tu išmoksi gyventi šia diena ir nustosi nerimauti dėl ateities!

8. Tie santykiai nebus banalūs ir persmelkti rutina. "Berniukas žaisliukas" tam ir reikalingas, kad su juo žaistum. Taip pat eitum su juo į kiną, pasimatymus, klubus.

9. Paprastai toks romanas būna lengvas ir neskausmingas. Tu neturi iliuzijų ir lūkesčių, vadinasi, nėra ko prarasti. O jei nėra ko prarasti, vadinasi, ir išgyventi taip pat nėra priežasčių!

10. Ir būtent tu spręsi, kada baigti romaną su "vyru žaisliuku".

Vida Press

www.manosveikata.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis