Kodėl vyrams (ne)patinka TAI daryti

Moterys kunilingą dažniausiai mėgsta, tačiau ar tai gali patikti vyrams? Paklauskime jų pačių.

Tai, kad vyrai dievina oralinį seksą, regis, niekam ne paslaptis. Turime omenyje, minetą. Negana to, dauguma jų netgi įsivaizduoja, kad ne mažesnį malonumą patiria ir moteris, jaudinanti jį tokiu būdu. Vis prisimenu jaunystėje matytą pornofilmą, kuriame sekretorė it išbadėjusi puolė segioti savo viršininko kelnes ir vis kartojo: „O, ačiū, pone Morisonai, ačiū!...“ Ji taip rijo seiles, kad atrodė, jog ten tikisi rasti mažų mažiausiai grietininių ledų porciją. Akivaizdu, kad filmą kūrė vyras vyrams.

Galime jiems atleisti šias naivias iliuzijas. Juolab, kad jie klysta tik iš dalies. Nors mūsų gomuryje ir su žiburiu nerastum jokių erogeninių zonų, kurių lytėjimas sukeltų kokį nors fizinį malonumą ar netgi orgazmą, tačiau malonu mums būna jau vien todėl, kad suteikiame malonumą mylimam žmogui.

Kiek keblesni reikalai su kunilingu – moterys kur kas labiau drovisi tokių glamonių, nes yra beveik tikros – jei vyras tai ir daro, tai tik iš didelės meilės. „Dievinu tokias glamones, bet niekaip nesuprantu, kaip jis prisiverčia tai daryti?“ – sako ne viena. Ką gi, daugiau pasitikėjimo, mielosios! Vienas rusų leidinys, skirtas vyrams, apklausęs 1300 savo skaitytojų, priėjo prie netikėtos išvados – pasirodo, net 93 proc. vyrų daro kunilingą savo moterims, ir net 61 proc. tai darydami jaučia malonumą. Likusieji kėlė tam tikras sąlygas. Viena iš pagrindinių – ideali bikinio zonos depiliacija ir, žinoma, nepriekaištinga higiena.

Skaitomiausi straipsniai:

- Trys idealaus sekso paslaptys

- Kaip iš kūno kalbos suprasti, kada vyras myli, o kada meluoja

- Kaip sugundyti, sufleruoja jo Zodiako ženklas

Štai kelios priežastys, kodėl vyrams patinka tai daryti:

Ypatingas pasitikėjimas. Vyrų penis neretai yra kone visuotino naudojimo – retas atsakytų „ne” gražiai ir seksualiai moteriai, užsigeidusiai su juo pažaisti. Moterims visai kitaip. Mėgautis oralinėmis glamonėmis ji gali tik tuomet, kai visiškai pasitiki partneriu ir yra jam neabejinga. Tai ypatingo intymumo ir artumo išraiška, ir vyrai tai vertina.

Kvapas. Nors moterys įsitikinusios, kad jų intymios vietelės kvepia nekaip ir bando tą natūralų kvapą naikinti visokiais prausikliais ir kvapikliais, iš tiesų sveika, savo higiena protingai besirūpinanti moteris skleidžia vyrus jaudinantį kvapą, ypač ovuliacijos metu. Juk ne veltui gamtoje patinėliai patelę susiranda pagal kvapą. Todėl prieš mylėjimąsi praustis geriausia bekvapėmis priemonėmis.

Galia. Matydamas, kaip nuo jo glamonių moteris sąla iš malonumo, aikčioja ir lydosi, vyras pasijunta tikras sekso gigantas. Ne paslaptis, kad kunilingo dėka mes išgyvename pačius intensyviausius, ilgiausius ir netgi daugkartinius orgazmus. Net 73 proc. vyrų prisipažino, kad darant kunilingą jiems didžiausias malonumas matyti sujaudintą, įsiaudrinusią, beveik savęs nekontroliuojančią moterį. Mintis, kad tai yra jo darbas, suteikia pasididžiavimo.

Meilė. Vyrams, kaip ir moterims, tiesiog gera suteikti malonumą mylimam žmogui. Tai taip pat malonu kaip dovanoti gėles, bučiuoti, apkabinti, kartu eiti vakarieniauti ar prajuokinti, kai jai liūdna. Ir net jei jam pačiam kunilingas nėra pati įspūdingiausia mylėjimosi dalis, jis daro tai, kas patinka jo moteriai.

Įvairovė. Oralinės glamonės gerokai paįvairina seksualinį gyevnimą, suteikia jam naujų pojūčių ir spalvų. Be oralinio sekso, iš jo liktų tik nedidelis mechaniškų frikcijų rinkinukas, kuris gal ir patenkina santykių pradžioje, tačiau ilgainiui ima dvelkti nuoboduliu.

Slapti kėslai. Ką čia slėpti, dauguma vyrų, darydami kunilingą slapta tiksi, kad jiems bus atlyginta minetu. Dažniausiai taip ir nutinka.

Priežastys, kodėl vyrai atsisako daryti kunilingą:

Puritoniškas auklėjimas. Itin griežtai auklėti berniukai įsivaizduoja seksą kaip nešvarų ir amoralų, jis pateisinamas tik giminei pratęsti. O kunilingas, kaip žinia, į jokį giminės pratęsimą neveda. Paprastai tokie vyrai mylisi tik tamsoje, misionieriaus poza ir stengiasi kuo greičiau užbaigti šitą nemalonų reikalą. Laimei, tokių vyrų pasitaiko vis rečiau.

Tai žemina. Vyrai, suvokiantys vyriškumą kaip galią ir jėgą, o moterį kaip žemesnio lygio sutvėrimą, neretai įsivaizduoja, kad kunilingas yra tikrą vyrą žeminantis užsiėmimas. Galbūt retkarčiais jie galėtų nusileisti iki tokio lygio, bet kas bus, jei apie tai sužinos jų draugai? Nors mirk iš gėdos.

Jiems nepatinka skonis. Kartais, ypač jei moteris serga kokia nors infekcija (dažniausiai pasitaiko grybelinė), skonis išties nebūna pats maloniausias. Įtaką daro ir tam tikras maistas. Galų gale, pasitaiko vyrų, kuriems net ir pats natūraliausias ir sveikiausias skonis ir kvapas yra bjaurus. Deja, dažniausiai tai ne fiziologinės, o psichologinės problemos, todėl jokie kvapikliai čia nepadės – kur kas efektyvesnis bus vizitas pas seksologą.

Jis nemoka to daryti. Pripažinkime, padaryti minetą galima net ir specialiai nesimokius – lengvi judesiai aukštyn žemyn, ne per stipriai ir ne per švelniai, ir kiekvienas vyras liks patenkinats. Labiau įgudusios pasitelkia sudėtingesnę techniką, tačiau pradžiai visiškai pakanka ir to. Kunilingas – visai kas kita. Klitoris, makštis, taškas G, pirštai, liežuvis, lūpos – reikia neblogų įgūdžių, kad mokėtum su visu tuo deramai susitvarkyti. Galų gale, kas tinka vienai, gali visai nepatikti kitai, todėl kaskart tenka viso to mokytis iš naujo. Vyrų ego labai jautrus – kartą pamatęs, kad nuo jo pastangų moteris visiškai nesijaudina, o tik muistosi stengdamasi ištrūkti, jis gali išsižadėti kunilingo visiems laikams. Todėl moterys, norinčios mėgautis šiuo malonumu, turėtų būti kantrios ir geranoriškos ir visuomet pasiruošusios parodyti, paaiškinti, pagirti ir paskatinti.

Moterų drovumas. Nemažai moterų, net ir trokšdamos tokių glamonių, labai savo norų drovisi, ir pajutusios artėjant vyro lūpas prie intymiausių vietų, stengiasi jį nustumti į šoną. Tokios elgesio priežastys kartais būna visai banalios – tarkim, netobula depiliacija ar kvailas įsitikinimas, kad jos intymi vietelė neatrodo ne taip, kaip turėtų. Vieną kitą kartą taip pavarytas vyras daugiau ten ir nebesiartins, o jūs veikiausiai taip ir liksite nepatyrusi šio malonumo. Jei drovėjotės priimti jo iniciatyvą, mažai tikėtina, kad užteks drąsos to paprašyti pačiai.

*****


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis