Kinų horoskopas 2017 metams

Pagal Kiniečių kalendorių Ugninio (arba raudonojo) Gaidžio metai prasidės 2017 metų sausio 28 dieną. Tuomet įvyks pirmoji 2017 metų mėnulio Jaunatis. Būtent nuo to momento pajusime tikrąją metų valdovo energiją.

Žiurkė

Metai bus sėkmingi, jei vengsite demonstruoti didelį aktyvumą ir atsisakysite apkalbų. Gaidys nemėgsta tų, kas rezga intrigas paslapčia. Jei norite kažką pranešti, kalbėkite garsiai. Šiais metais svarbu tęsti pradėtus darbus ir reikalus, demonstruoti gebėjimą pabaigti darbus iki galo.

Jautis

Metai geri. reikšmingos permainos laukia meilės, santykių srityje. Darbo ir karjeros srityje metai žada produktyvumo augimą. Žinoma tai bus jūsų asmeninis nuopelnas, juk esate labai kruopštus ir disciplinuotas. Šiais metais galėsite daugiau ilsėtis ir atsipalaiduoti po sunkių praėjusių metų.

Tigras

Metai žada būti sėkmingi tuo atveju, jei vengsite dominuoti ir sumažinsite ambicijas. Esate temperamentingas lyderis, tačiau šių metų šeimininkas yra Gaidys, todėl jis bus dėmesio centre. Jums teks šiek tiek atsitraukti. Kitu atveju metai bus labai konfliktiški.

Kiškis

Metų pradžia gana pasyvi ir tingi. Būsite linkę labiau stebėti, nei aktyviai veikti. Jums nelabai patinka garsiai rėkiantis Gaidys, esate labiau taikus ir ramus gyvūnas. Nuo metų antros pusės atsiras daugiau galimybių ir noro veikti, taigi pasieksite produktyvumo.

Drakonas

Metų energetika atitiks Drakono prigimtį, todėl galima teigti, jog metai palankūs šiam gyvūnui. Gaidžio metais jums žadamas įvykis, kuris reikšmingai pakeis jūsų gyvenimą. Nors metai jums palankūs, tačiau tai nereiškia, jog turite nepaisyti aplinkinių nuomonės ir poreikių.

Gyvatė

Gaidžio metais teks praplėsti savo akiratį ir žinių bagažą tam, kad pilnai išnaudotumėte metų energetiką. Metų šeimininkas nemėgsta tingių ir pasyvių, todėl privers jus pakelti uodegą ir imtis veiksmų. Metai palankūs mokytis, keisti profesiją ir bendrai, judėti.

Arklys

Metai žada būti sėkmingi net be didelių pastangų. Dirbsite kaip jums yra įprasta, o metų šeimininkas pasirūpins palankiomis galimybėmis. Palanku rizikuoti, išbandyti save naujame amplua. Gali kilti minčių pakeisti gyvenamąją vietą. Kad ir kokių pokyčių sieksite, viskas tik į gera.

Ožka

Esate amžinai kažkuo nepatenkintas gyvūnas, su išreikštu pesimizmu. Metų energetika visiškai priešinga, todėl 2017 metai bus pakankamai prieštaringi. Gaidys suteiks puikias galimybes įgauti pasitikėjimo savimi, taip pat įkvėps optimizmo. Metai suteiks palankių meilės galimybių.

Beždžionė

Metai žada daug ir įsimintinų įvykių, kurie gali būti ne visada pozityvūs. Metų šeimininkas Gaidys palaiko tik tuos, kurie daug dirba, o jūs esate tas gyvūnas, kuriam labiau patinka tingėti arba dirbti lengvą darbą. Todėl jei norėsite įtikti metų globėjui teks suktis iš padėties. O tai jūs irgi mokate.

Gaidys

Laukia labai perspektyvūs metai. Pagaliau sulaukėte savo sėkmės laiko, todėl ruoškitės versti kalnus. 2017 metais teks daug dirbti ir tai atneš pozityvius rezultatus. Meilės perspektyvos metų bėgyje tkrai laukia džiuginančios. Taigi, vienišiai, pirmyn į viešumą.

Šuo

Metai bus gan sudėtingi. Šuo ypač taikus gyvūnas, todėl gan aktyvi ir karinga metų energetika privers pasijusti prastai. Šis gyvūnas nemėgsta konfliktų, o didelis triukšmas jam kelia baimę. Žvaigždės jums siūlo užsiimti savo reikalais, geriausia pasinerti į darbą. Taip jausitės geriau ir ramiau.

Kiaulė

Tai atokvėpio ir poilsio metai. Nors tinginiauti neteks. Galimi palankūs darbo, karjeros pasiūlymai, naudingos pažintys. Bendrai metai palankūs planuoti ne tik kasdienius darbus, bet ir ateitį. Kai turite planą, žinote kur keliauti. Galimos malonios ir daug žadančios pažintys.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis