Kas turi mokėti už vakarienę restorane. Vyrų ir moterų nuomonė

Pusantrų metų pažinčių svetainė flirtas.lt tyrė kaip lietuviai susipažįsta internete, bendrauja ir susitikinėja. 15 tyrimų metu antrųjų pusių ieškantys šalies gyventojai atskleidė, ko ieško, kada mylisi, ir kas turėtų sumokėti už vakarienę.

„Lietuva yra nykstanti tauta, o tam, kad galėtume pakeisti situaciją, turime žinoti realią situaciją. Mūsų apklausos atskleidžia kaip mąsto, elgiasi ir reaguoja antrųjų pusių ieškantys lietuviai. Dalinamės žiniomis apie mūsų tautiečius ir viliamės, kad geriau pažindami save bei priešingą lytį, jie lengviau susiras antras puses ir Lietuva nebebus nykstanti“, – sako interneto svetainės pažinčių ekspertas Marius Petrauskas.

Viename iš tyrimų vyrai atskleidė, kad ieškant antros pusės moterų išvaizda jiems yra bene svarbiausias kriterijus. Visgi, paprašyti įvertinti savo išorinį grožį, nebuvo tokie drąsūs ir save vertino kritiškai.

Susipažindami internete ir vyrai, ir moterys nori pasirodyti geresni, nei yra. 45 proc. jų pagražina vienokią ar kitokią informaciją apie save. Merginos dažniau nei vaikinai retušuoja savo nuotraukas, vaikinai koreguoja savo amžių. Abi lytys vienodai dažnai nutyli savo žalingus įpročius.

Jaunos moterys ieško šiek tiek vyresnių vyrų, o vyresnės – šiek tiek jaunesnių vyrų. Vyrai dažniausiai ieško jaunesnių partnerių. Ypač vidurio amžiaus krizės metu.

Kai ieško antros pusės, moterys daugiau dėmesio skiria asmeninėms savybėms, tačiau gavusios pirmąjį laišką tampa labai išrankios vyrų išvaizdai. Vyrai beveik visada atrašo visoms merginoms.

Ir vyrai, ir moterys yra įsitikinę, kad per pirmuosius pasimatymus mokėti turėtų vyrai, tačiau dėl skirtingų priežasčių. Moterys mano, kad vyrai taip parodo rimtus ketinimus, vyrai galvoja, kad taip lengviau merginą suvilioti. Be to, moterys dukart dažniau nei vyrai bijo, kad pasimatymo draugas neturės pinigų už save susimokėti.

Dailiosios lyties atstovės labai liberaliai vertina galimybes patenkinti savo seksualinį apetitą. Du trečdaliai Lietuvos moterų galėtų pasinaudoti priešinga lytimi ir jį paliktų jau ryte.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis