Kaip pritraukti ir išlaikyti vyrą prie savęs

Moterys visada nori atrodyti gražiai, patikti sau, aplinkiniams, galų gale, jei jos yra vienišos, – susirasti antrą pusę. Tačiau kaip tai padaryti?

Pirmiausia reikėtų išmokti mėgautis gyvenimu, buvimu su kitu žmogumi, savo veikla, nedideliais atradimais ir, be abejo, savimi.

Kuo didesnį mėgavimąsi žmogus patiria, tuo labiau jis nori prie jo sugrįžti ir vėl iš naujo išgyventi, patirti. Tai galioja ne tik moterims, bet ir vyrams.

Tačiau ką reiškia mėgautis? Mėgavimasis prasideda nuo smulkmenų ir jį galima išsiugdyti. Pradėti reikėtų nuo to, kad vertėtų leisti sau būti savimi, atrasti, kas patinka, kas kelia susižavėjimą. Visa tai tyrinėti, matyti ir kuo daugiau į save sugerti bei išspinduliuoti.

Vėliau mėgavimąsi būtina nukreipti į partnerį. Tačiau mėgautis vienas kitu – tai ne tik būti kartu. Vertėtų pastebėti partnerio žinias, intelektą, kalbėjimo manierą, šypseną, veido išraiškas, išskirtinius humoro akcentus ir, žinoma, tuo žavėtis, gėrėtis.

Kas toliau?

Prisilietimai. Psichologai teigia, kad prisilietimai atlieka itin svarbų vaidmenį kuriant ir stiprinant meilę. Tokiu būdu atsiranda fizinis prieraišumas ir žmonės paprastai jaučiasi labiau patenkinti santykiais.

Skanus maistas. Ypač reikėtų dėmesį atkreipti į valgymo manierą. Neskubant, lėtai kramtant, užuodžiant kiekvieną aromatą, pajuntant atskirų ingredientų skonį bei stebint, kaip į gardų maistą reaguoja partneris. Lėtas valgymas sužadina visus pojūčius. Be to, įdomu ir tai, kad dažniausiai poros susipažįsta būtent kavinėje ar restorane, kur atidžiai vienas kitą stebi.

Spalvos. Kuo rengtis einant į pasimatymą? Rožinė, žalsva, melsva, persikinė – tinkamiausias pasirinkimas. Spalvos turi neįtikėtiną galią. Jos gali priversti kvėpuoti lėčiau, giliau. Spalvos atskleidžia asmenybę, spinduliuoja grožį. Todėl reikėtų plačiau atmerkti akis ir įsileisti į savo gyvenimą kuo platesnę spalvų gamą bei jose slypinčias vibracijas. Kai viduje jaučiamas pasitenkinimas, jis skleidžiamas ir į aplinką.

Stilius. Reikėtų reguliariai atnaujinti garderobą, įsigyti naujų aksesuarų bei nebijoti dažniau pasipuošti.

Praeities šešėliai. Jų būtina atsikratyti. Pavyzdžiui, jei praeityje įvyko skyrybos, būtina atsikratyti daiktų, kurie kelia liūdnus ir apskritai neigiamus prisiminimus.

Vidinis pasaulis. T. y. kuo moteris gyvena ir kaip gyvena. Ar ji realizuoja save? Gal ji darboholikė su pajuodusiais paakiais? Ar ji spėja pasidžiaugti savo hobiais, pomėgiais?

Miegas. Tam, kad moteris galėtų skleisti grožį ir būtų pailsėjusi, ji privalo eiti miegoti ne vėliau kaip 22 val.

Mylėjimasis. Seksas turėtų teikti visapusišką pasitenkinimą, tik tuomet juo galima mėgautis. Be to, būnant intymioje aplinkoje su kitu žmogumi stiprėja ir auga asmenybė.

Moteryse slypi begalinė jėga, gebanti kurti ar griauti. Taip, kaip dailiosios lyties atstovės gali kurti, dovanoti pasauliui gyvybę, taip pat gali ir griauti kitų žmonių gyvenimus, atimti gebėjimą džiaugtis, mylėti, svajoti. Gebėjimas mėgautis turi vieną labai svarbią savybę – paprastai matant tokį žmogų neįmanoma nuo jo atitraukti akių. Įdomu, ką jis darys toliau, kaip elgsis, ką pasakys, ką pajaus ir kaip sureaguos. Dėl to moterys turėtų nuoširdžiai mėgaukis gyvenimu ir aplinkiniai tai tikrai pastebės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis