Kaip pritraukti į namus gerą energiją ir išvaryti blogąją

Namuose ėmėte jaustis nejaukiai? Ėmė kamuoti ligos, pulti kenkėjai, lankytis vagys?

Visa tai gali reikšti, kad jūsų namus nužiūrėjo bloga akis arba geroji energija ėmė ir ištekėjo nežinoma kryptim. Jei gyvenate daugiabutyje, jūsų gyvenimo kokybė priklauso ir nuo kaimynų. Jei virš jūsų, po jumis ar šalia gyvena žmonės, turintys žalingų įpročių, ligoti, pikti, agresyvūs, nelaimingi ar šiaip nesėkmių lankomi nelaimėliai, jų skleidžiama negatyvi energija gali pasiekti ir jus. Vadovaudamiesi įvairių magijos specialistų patarimais, išbandykime keletą triukų. Kuo labiau jais tikėsite, tuo geriau seksis.

Kadagys

Visuose namų kampuose pakaišiokite kadagio šakelių. Ne veltui šis augalas yra šventinamas per Verbų sekmadienį – jo magiška galia buvo tikima jau nuo seno. Geriausia, jei kadagio šakelės yra švęstos – tokios dar geriau saugo nuo blogio. Labai veiksminga uždegti kadagio šakelę ir ja pasmilkyti visus kambarius.

Garsai

Įsikrausčius į naujus namus ar grįžus po ilgesnės kelionės reikia apeiti visus kampus ir juose suploti po tris kartus delnais. Taip tarsi suteikiame namui gyvybės ir išjudiname negyvą erdvę. Taip pat namų erdvę valo klasikinė, švelni ir skaidri muzika, nelaimes pritraukia sunkusis rokas, metalas ir pan.

Druska

Fotolia nuotr.

Geriausia blogos energijos sugėrėja yra laikoma druska. Galima jos pabarstyti kampuose (geriausia per pilnatį), o paskui iššluoti ir išmesti. Galima pakaitinti keptuvėje, apeiti su ta keptuve visus kambarius ir tuomet išmesti druską. Galite tiesiog mazgodami grindis įpilti druskos į vandenį. Beje, jei manote, kad blogos energijos atnešė apsilankę svečiai, mazgokite grindis nuo kampų link durų. Jei priešingai – norite, kad jie sugrįžtų, mazgokite nuo durų.

Šviežia duona

Itin geros energojos ir jaukumo į namus atneša šviežios duonos kvapas. Ne veltui buvo tikima, kad piktoms ir šykščioms šeimininkėms nepakyla duonos tešla. Iškepę duonos apeikite su kepalėliu visus namus – tai suaktyvins teigiamą namų energiją. Jei nemokate kepti, nusipirkite ir pakaitinkite – poveikis taip pat bus.

Kartusis pelynas

Pamerkite namuose puokštę, į kurią įeina karčiojo pelyno šakelė. Geriausia, jei ji bus skinta per Jonines. Mūsų protėviai tikėjo, kad kartusis pelynas – tai geriausia apsauga nuo vampyrizmo, blogos akies ir pavydo. Jeigu kamuoja slogūs sapnai, naudinga sudeginti kelis sausus pelyno lapelius.

Žvakės

Shutterstock nuotr.

Ugnis turi ypatingą – tiek apvalomąją, tiek stimuliuojamą galią. Jei norite atsikratyti blogos energijos, apeikite su uždegta žvake visus kambarius. Geriausia, kad žvakė būtų švęsta. Pradėkite eiti nuo lauko durų slenksčio pagal laikrodžio rodyklę, kiekviename kambario kampe ore žvake nupiešdama kryžiaus ženklą. Šeimos santykius labiausiai gerina žvakės, deginamos pietinėje ir pietvakarinėje būsto dalyje. Stipriausią poveikį turi raudonos, violetinės, geltonos, baltos, oranžinės, auksinės bei sidabrinės spalvos žvakės.

Gėlės

Dauguma gėlių gerina namų aurą, gausiai žydinčios ir žaliuojančios gėlės rodo, kad viskas tuose namuose klesti ir žydi. Nelaikykite namuose nuvytusių ar sudžiūvusių gėlių. Namuose labai tinka anturis – jis rodo svetingumą, gerina aurą, pritraukia laimę, šeimos pagausėjimą. Rožės ar bijūnai stabilizuoja santykius, bijūnai gerina sveikatą. Bet tinka ir kitos rožinės ir raudonos spalvos gėlės. Palankiai namų erdvę veikia ir gėlių paveikslėliai. Jei norite ištekėti, geriau, kad gėlės juose būtų poromis.

Monetos

Jei norite, kad iš jūsų namų niekada neišeitų pinigai, užkiškite už durų staktos keletą monetų. Arba padėkite tris vienodas monetas po durų kilimėliu.

Akmenys

Fotolia nuotr.

Blogą energiją šalina ir tinkamai parinkti akmenys. Apsaugantį poveikį turi kalnų krištolas, rožinis kvarcas, smaragdas, Mėnulio akmuo ir kt. Juos laikykite tame kambaryje, kur blogiausiai jaučiatės, kalnų krištolą galite pakabinti ties įėjimu ar virš lango. Namie prie durų, kambario kampuose arba ant palangės galima padėti agatą, jis traukia turtą, slopina pyktį ir ginčus, saugo nuo neigiamos energijos ir nelaimingų atsitikimų, ametistas – nuo vagių ir netikrų draugų. Neigiamą energiją skleidžia serpantinas.

Gera nuotaika

Bene geriausiai namų energetiką stiprina juose gyvenančių žmonių nuotaikos, ketinimai, santykiai, jausmai. Kuo daugiau pykčio, nepasitenkinimo, pavydo, liūdesio spinduliuosite, tuo sunkiau namuose bus gyventi visiems. Nesineškite darbo problemų į namus. Sukurkite juose apsauginį skydą meile, gerumu ir džiaugsmu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis