Kaip paveikti vyrą – slapti seksualiniai signalai

Psichologė, tarptautinė sertifikuota trenerė, šeimos terapeutė, mokymų centro „Wclub.pro“ vadovė Inna Paustovskaja pasakoja apie slaptų seksualinių signalų techniką, kuri padės vyrui tavyje įžvelgti patrauklią moterį, o ne šiaip gerą draugę ir pašnekovę.

„Mes daug bendraujame, juokiamės, bet toliau bendravimas nejuda“, – su tokia problema susiduria daug merginų ir moterų. Jos deda daug pastangų, kad viskas pajudėtų iš mirties taško.

Inna Paustovskaja pataria:

Slapti seksualiniai signalai – tai, ką vyras suvokia pasąmonės lygiu. Jei viską darai teisingai, jis niekada nepasakys, kokią akimirką ir ką būtent padarei, nes tai neverbalinė sfera, kuri skatina visiškai kitaip pažiūrėti į žmogų.

Kaip gi paveikti vyro pasąmonę?

* Per pokalbį nesigėdink save liesti – gali paglostyti atviras vietas – kaklą, pečius, rankas. Nepamiršk papuošalų, jie pritraukia dėmesį prie norimų vietų. Apyrankė, pakabutis, ilgi auskarai, pabrėžiantys kaklą, karoliai, išryškinantys iškirptę. Kad šie signalai neatrodytų vulgarūs, juos reikia įtraukti į pokalbio kontekstą.

* Galima paliesti ir bet kokius aplink esančius daiktus, taip sukelti seksualinio pobūdžio asociacijų. Kai lieti daiktus, vyras nesąmoningai vertina šiuos gestus ir nori, kad taip pat švelniai paliestum ir jį. Bendraudama su jaunuoliu, jo klausydamasi, gali mąsliai glostyti taurę, taurės kojelę, jei geriate vyną, jei geriate kokteilį, gali pažaisti su šiaudeliu – sukąsti, vesti jį per lūpas, tuo pat metu įdėmiai klausyti, ką jis pasakoja. Gali net švelniai, lėtai braukti ranka per stalą, nesiliaudama kažko pasakoti – likusį darbą už tave padarys vyro pasąmonė.

* Vienintelis slaptas seksualinis signalas, apie kurį žino dauguma vyrų, – plaukų glostymas, sruogos sukimas aplink pirštą. Kai mergina taisosi šukuoseną, vaikinas nuspėja, kad ji nori jam patikti, todėl plaukus pasitelk tik tada, kai vyras absoliučiai nenutuokia, jog nori patraukti jo dėmesį. Tegu tai bus paskutinis tavo ginklas. Užtai galima plaukus sukelti iš vienos pusės į kitą, taip ne tik siunčiant signalą, bet ir apnuoginant kaklą. Tai bus subtilesnis ir veiksmingesnis gestas.

* Jei įmanoma, sumažink atstumą tarp jūsų. Pasilenk į jo pusę, kad pademonstruotum susidomėjimą pokalbiu, arba prisėsk šalia, kad parodytum nuotraukų, kažką žurnale ar pan... Gali švelniai jį paliesti.
Svarbi slaptų signalų taisyklė – visi judesiai turi būti lėti, antraip atrodysi juokingai. Jei vaikinas nepagalvos, kad sušalai ar kasaisi, tai tikrai nutars, kad stipriai jaudiniesi. Todėl judesiai turi būti minkšti, švelnūs, nereikia atkreipti į juos dėmesio. Pamatysi, kad vyro suvokimas keičiasi, ir įvertinsi slaptų seksualinių signalų veiksmingumą.

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis