Kaip myli Zodiako ženklai – kurie jų aistringiausi ir ištikimiausi

Čia sužinosite visą tiesą apie save! Astrologija padės tiksliai apibūdinti jūsų asmenybę ir garantuotai atskleis tiesą.

AVINAS – energija aukščiau visko (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)

Po Avino ženklu gimusieji yra labai spontaniški. Linksmi ir puikiai bučiuojasi. Labai uždegantys. Avinams labai svarbi šeima. Mylintys. Garsėja savo dosnumu.

Geriau su jais nesiginčyti. Sukelia priklausomybę. Jiems patinka, kai yra teisūs. Atviri žmonės. Gali ginčytis valandomis, kad įtikintų kitus. Avinai yra vieni nuostabiausių žmonių šioje planetoje.

JAUTIS – pakeleivis (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)

Pirmenybę teikia ilgalaikiams santykiams. Šio Zodiako ženklo atstovai kovoja dėl to, kas jiems svarbu. Rūpestingi žmonės. Pasižymi energija, labai atviri.

Padeda draugams sudėtingose situacijose. Jiems patinka dalyvauti ilgose diskusijose. Jaučiai labai gerai bučiuojasi. Puikios asmenybės. Jeigu jie kažko nori, padarys viską, kad pasiektų savo tikslo. Jaučiai yra užsispyrę. Mėgsta miegoti, kartais būna tingūs.

DVYNIAI – rūpestingi draugai (gegužės 21 d. – birželio 20 d.)

Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės yra puikūs klausytojai, pasižymi gera širdimi. Dvyniai su malonumu žmonėms dalija patarimus, kaip jiems elgtis. Myli ypatingai. Gali lengvai išmušti iš vėžių. Ne kovotojai, tačiau gali išmušti iš pusiausvyros. Dvyniai nepuola visokių šiukšlių. Kartais gali būti sarkastiški. Kelia pasitikėjimą.

Visada džiaugiasi gyvenimu, yra atviri. Labai atlaidūs. Dvyniai mėgsta apsikabinti. Kartais pameta savo daiktus ir būna susimąstę. Labai kalbūs. Pasižymi nuostabia šypsena. Labai stiprūs, neįtikėtina dosnūs. Jie patys ištvermingiausi.

VĖŽYS – kūrybingas (birželio 21 d. – liepos 22 d.)

Jie bučiuojasi geriau už visus. Pasižymi neįtikėtina patrauklumo jėga. Po Vėžio ženklu gimusių žmonių meilė yra ypatinga. Labai romantiški. Patys rūpestingiausi žmonės, kokius tik galima sutikti savo gyvenime.

Tikrai labai linksmi. Kiekviename vakarėlyje kelia visiems nuotaiką. Vėžiai priglaudžia po savo sparnu ir priima į širdį, kurioje liksite visą gyvenimą. Kūrybingi iki kaulų smegenų, nes yra kūrybiškos ir šiek tiek išprotėjusios asmenybės. Šio Zodiako ženklo atstovai myli aistringai, kaip niekas kitas.

Labai spontaniški. Ne kovotojai, tačiau gali lipti ant kulnų, jeigu jiems to reikia. Vėžiai – žmonės, kurių nesinori prarasti.

LIŪTAS – atviras ir ištikimas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)

Po Liūto ženklu gimę žmonės yra patrauklūs ir aistringi. Liūto problema tampa kiekvieno problema. Puikūs pašnekovai. Jie tiksliai žino, kaip patirti gyvenimo teikiamą malonumą.

Dauguma liūtų veikia apdairiai. Nuostabiai bučiuojasi. Labai atviri. Nepaisant visko, tvirtai stovi ant žemės. Labai žavingi. Liūtai beveik visame kame yra puikūs. Pirmenybę teikia ilgalaikiams santykiams. Jie labai komunikabilūs. Su jais nevalia žaisti žaidimus. Tai labai reta veislė.

MERGELĖ – organizatorė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)

Tikrai protingas Zodiako ženklas. Neįtikėtinai lojalūs žmonės. Labai rūpestingi. Puikūs pašnekovai. Geriausi iš visų, ko tik galima būtų norėti. Nepaisant to, yra kuklūs. Aistringai ryžtasi rizikai. Visada paskutinis žodis yra jų. Dominuoja santykiuose. Mylėti juos pradeda iš pirmo žvilgsnio.

Galvoja, kad viską žino geriau, ir iš tiesų dažnai viską žino geriau. Mergelės su draugais elgiasi pagarbiai, tačiau greitai prarasite jų pagarbą, jeigu piktnaudžiausite jų pasitikėjimu, kurį iš naujo išsikovoti labai sunku.

SVARSTYKLĖS – sąžiningi žmonės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)

Jų meilė – nepakartojama. Po Svarstyklių ženklu gimusieji yra linksmi ir mieli žmonės. Draugiški su visais, ką susitinka. Pasižymi savitu žavesiu, prie jų tiesiog traukia. Patys rūpestingiausi žmonės, kokius tik galima sutikti. Tačiau ne tokie, su kuriais norėtųsi ginčytis… Šioje srityje garantuotai pralaimėsite.

Svarstyklės gali ne tik sukelti chaosą, bet ir užkardyti jį. Iki galo bus patys lojaliausi draugai. Tai žmonės, kuriuos malonu turėti savo pusėje. Demonstruoja gerus rezultatus sporte ir yra absoliutūs jo fanatikai. Labai kūrybingi. Jie – beviltiški romantikai.

SKORPIONAS – kovotojas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)

Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės yra labai mylintys. Pasižymi puiku humoro jausmu. Jiems patinka juokauti. Savo gyvenime greičiausiai išbandys viską. Skorpionai visada gauna tai, ko nori. Išsiskiria patrauklia išvaizda. Jiems patinka kurti ilgalaikius santykius. Kalbūs, be to, jiems patinka, kai juos lepina. Visada kupini energijos.

Nuostabiai bučiuojasi, Skorpionams patinka uždegti kitus, jie nepažabojami. Žino, kaip elgtis su pinigais. Gina tuos, kuriuos myli. Skorpionai yra uolūs darbuotojai. Gali būti geri draugai, tačiau jeigu su jais blogai elgsitės, draugystę nutrauks. Jie neįtikėtinai romantiški ir labai rūpestingi.

ŠAULYS – ypatingas partneris (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)

Labai stipriai traukia, yra itin spontaniški. Myli giliai, tačiau ne visada tai parodo. Dažnai slepia savo silpnąsias puses. Labai užsidarę žmonės. Gina tuos, kuriuos myli, visais įmanomais būdais. Kartais gali elgtis pernelyg vaikiškai.

Tai reti egzemplioriai. Pirmenybę teikia ilgalaikiams santykiams. Šio ženklo atstovai dovanoja daug meilės. Kartais praranda kantrybę ir neleidžia iš savęs pasijuokti. Jeigu Šaulių nuotaika bloga, geriau laikytis nuo jų atokiau.

Geriau su jais į ginčus nesileisti. Jie labai gerai atrodo. Tikri romantikai. Draugiški su visais, ką sutinka. Šaulių meilė yra nepakartojama. Jie pasižymi ypatinga trauka. Patys rūpestingiausi žmonės, kokius tik galima sutikti.

OŽIARAGIS – aistringas meilužis (gruodžio 22 d. – sausio 20 d.)

Ožiaragiai myli iš visų jėgų. Supratingi ir išdidūs. Nepakartojami. Pirmenybę teikia ilgalaikiams santykiams. Šio ženklo atstovai yra puikūs pašnekovai. Visada gauna tai, ko nori. Tai puikūs žmonės. Kartais pernelyg akiplėšiški, tačiau labai mieli. Neįtikėtinai seksualūs. Aukštas intelekto lygis. Kartais būna blogos nuotaikos. Kartais būna tingūs ir nerimtai vertina situaciją.

Greitai kažkuo susižavi ir tam skiria visą dėmesį. Mėgsta su kitais Zodiako ženklais varžytis sporte. Noriai gamina, tačiau valgyti labiau mėgsta ne namuose. Ožiaragiams patinka geri restoranai. Tai labai linksmi žmonės. Mėgsta juokauti. Iš tikrųjų protingi.

VANDENIS – vandens vaikas (sausio 20 d. – vasario 18 d.)

Po šiuo ženklu gimę žmonės puikiai bučiuojasi. Kelia pasitikėjimą. Unikalioas asmenybės. Mėgsta aistringus ilgalaikius santykius. Ypatingai patrauklūs. Dažnai chaotiški, nes turi savitą tvarkos įsivaizdavimą. Vandeniai turi savo ritmą.

Kai nemiega, yra puikūs meilužiai. Labai stengiasi, imasi bet kokio iššūkio. Bet kokioje situacijoje didžiuojasi savimi. Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės yra labai mąslūs. Kartais savo naminius gyvūnus myli labiau nei savo šeimą. Kai kažką aiškina ar pasakoja kokią istoriją, gali kitus labai stipriai supainioti.

Tai nenuspėjami žmonės. Pranoksta visus lūkesčius. Nėra kovotojai, tačiau garantuotai nustebina.

ŽUVYS – patiklus, todėl pažeidžiamas (vasario 19 d. – kovo 20 d.)

Mėgsta būti dėmesio centre. Rūpestingi ir mylintys žmonės. Labai organizuoti. Tai aistringi ir puikūs meilužiai. Būti šalia jų tiesiog nuostabu. Kartais pernelyg patiklūs, todėl lengvai pažeidžiami. Tikrai labai rūpestingi. Visada stengiasi elgtis teisingai, tačiau kartais jiems nepasiseka.

Po Žuvų ženklu gimę žmonės yra labai patrauklūs priešingai lyčiai. Nori, kad jų žodis būtų paskutinis. Juos lengva rasti, tačiau sunku sulaikyti. Kartais jais naudojasi, jeigu jie neapdairiai kažkuo pasitiki.

Išėję iš proto, bet savaip. Turi puikų humoro jausmą. Sumanūs. Žuvys mėgsta juokauti. Labai populiarūs. Linksmi ir mieli. Geri draugai, bet sau draugus turi rinktis atsargiai.

***

O kaip jūs manote, koks Zodiako ženklas yra ištikimiausias, koks - aistringiausias?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis