Kaip meluoja moterys pagal Zodiaką

Melavimas – dažna konfliktų ir nesutarimų priežastis. Kiekvienas Zodiako ženklas pasižymi išskirtinėmis charakterio savybėmis, kurios turi įtakos gebėjimui meluoti.

Astrologai išskyrė unikalias kiekvieno Zodiako ženklo savybes, viena iš kurių yra daugiau ar mažiau išreikštas polinkis meluoti ir apgaudinėti. Sužinoję, kaip meluoja moterys, galėsite jas iškart perprasti ir neliksite apgauti.

Avinas

Šio ženklo atstovės meluoti beveik nemoka ir nuolat teisinasi, kad tik nebūtų pagautos kažką ne taip pasakiusios. Jos užsispyrusios ir atkakliai laikosi savo, eigoje sugalvodamos situacijas, kurios visiškai jas išteisintų.

Jautis

Jaučio ženklo damos tam, kad gautų tai, ko nori, sugeba meluoti labai įmantriai. Jos nesustoja ir apipina melo voratinkliu pasirinktą objektą – dažniausiai siekdamos jo simpatijos ir artimo santykio. Numačiusios tikslą jos stengiasi iššaukti pasitikėjimą ir atkreipti aplinkinių dėmesį į save.

Dvyniai

Merginos Dvynės melą naudoja kaip priemonę siekti naudos ir gerovės. Joms tai savotiškas žaidimas ir galimybė išreikšti savo intelektualumą ir artistiškumą. Jos pasižymi lakia vaizduote, tad siekdamos išvengti bausmės, jos sugalvoja save pateisinančias istorijas, kurios skamba labai įtikinamai.

Vėžys

Vėžiai meluoja išskirtiniais atvejais, dažniausiai – siekdami išgelbėti kitus. Pasitelkusios „neteisybę“, pagražindamos ir sušvelnindamos neigiamus nemalonumų aspektus, šio ženklo atstovės siekia apsaugoti jų širdžiai artimų žmonių jausmus ir emocijas.

Shutterstock nuotr.

Liūtas

Liūto ženklo atstovių dėl jų aristokratiškumo ir aukšto intelekto neįmanoma įtarti meluojant. Jos tarsi daro aplinkiniams paslaugą, pasakodamos pompastiškas, neįtikėtinas istorijas, kurių neįmanoma patikrinti. Joms malonu suintriguoti žmones, nesuteikiant jiems nė menkiausios progos abejoti tuo, ką jos sako.

Mergelė

Mergelėms netinka meluoti. Jos gali sakyti netiesą, bet nepasitiki savimi, kalba nerišliai, tad aplinkiniai iškart supranta, kas vyksta. Mergelės naudoja kitus metodus, nes ambicijos neleidžia joms meluoti.

Svarstyklės

Svarstyklių ženklo atstovės meluoja siekdamos apsaugoti savo vidinį pasaulį nuo įsibrovėlių., Dažniausiai šios damos nenori meluoti, bet aplinka nepalieka joms kito pasirinkimo. Būna ir taip, kad jos apgaudinėja pačios save, tikėdamosi, kad nemalonumai išgaruos savaime, be jokių pastangų.

Skorpionas

Skorpionai meluoja tam, kad iššauktų gailestį. Jie dažnai pasakoja tragiškų nesėkmių istorijas. Vaikydamosi užuojautos šio ženklo atstovės gali imtis net kraštutinių priemonių ir padaryti viską, kad niekas nė neįtartų, kad jos meluoja.

Šaulys

Šaulių ženklo atstovės meluoja dėl savo charakterio. Jos tiesiog negali įsivaizduoti, kad gali būti neteisios. Tačiau jų bandymai meluoti retai lieka nepastebėti, tad siekdamos iškovoti pagarbą šio ženklo damos išgalvoja neegzistuojančias smulkmenas ir faktus, kurie aplinkinius labai erzina.

Ožiaragis

Šio ženklo moterys meluoja, kai joms reikia priversti aplinkinius patikėti jų gerove ir savarankiškumu. Jų garbės troškimas nuolat reikalauja peno, todėl Ožiaragės stengiasi prasimušti į priekį, pagražindamos savo privalumus.

Vandenis

Dažniausiai Vandenio ženklo atstovės nemeluoja. Jos tiesiog nutyli kai kurias detales, nesako visos tiesos. Dėl įpročio visuomet pasikliauti tik savimi jos yra uždaros ir nekalbios.

Žuvys

Žuvų ženklo damos apdovanotos lakia vaizduote, tad jų melas dažnai primena gerai sukurptą knygos arba filmo siužetą. Jos stengiasi įtikinti aplinkinius, kad jų išgalvotas pasaulis realus ir nuoširdžiai įsižeidžia, kai aplinkiniai jas išaiškina ir nuleidžia ant žemės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis