Kaip išsiaiškinti tiesą apie santykius pagal nuotrauką?

Jei intuityviai nujaučiate, kad šeimoje kažkas negerai, tačiau nesuprantate, kas būtent, nusifotografuokite su mylimuoju. Išnagrinėjusios nuotrauką, suprasite, kame reikalas. Galima išanalizuoti šeimos albumo nuotraukas.

* Geriausia, jei nuotraukoje jūs abu apsikabinę. Tai parodo harmoningus, pasitikėjimu pagrįstus tarpusavio santykius. Jei apkabinęs vienas iš partnerių, reiškia, santykiai svarbesni tam partneriui. Verta sunerimti, jei apkabinęs žmogus yra už nugaros ir stipriai spaudžia prie savęs partnerį – tai jau akivaizdžiai liudija savininkiškumą.

Shutterstock nuotr.
Jei apkabinamas vyras, poroje ilgainiui gali kilti problemų, susijusių su per dideliu sutuoktinės pavyduliavimu. Tas pat sakytina ir apie glėbyje atsidūrusią moterį, nors tokia padėtis moteris dažniausiai tenkina.

* Besilaikantieji už rankų yra arba santykių suartėjimo etape, arba, atvirkščiai, kartu nugyveno jau daug metų ir jaučia romantikos stygių.

Shutterstock nuotr.
Kai vienas iš partnerių įsikimba kitam į parankę, tai nurodo aiškų vaidmenų pasiskirstymą poroje. Pagal abipusį susitarimą, tas, kuris siūlo savo parankę, yra lyderis, o tas, kuris remiasi į ją, pripažįsta savo išrinktojo (-osios) lyderystę.

* Sėdinčias poras galima klasifikuoti taip: tam, kuris priglaudžia galvą prie partnerio ar yra link jo palinkęs, labiau reikia palaikymo ir supratimo.

Shutterstock nuotr.

Žmogus, kuris siekia atsidurti už savo antrosios pusės pečių, ar tai būtų vyras, ar moteris, ieško apsaugos.

* Blogiausia, jei partneriai nuotraukoje stengiasi neliesti vienas kito. O jei vieno iš partnerių rankos sukryžiuotos ant krūtinės, galima drąsiai teigti, kad šis žmogus įsižeidęs ant savo partnerio ir nori nuo jo apsiginti.

Shutterstock nuotr.
Už nugaros laikomos rankos atskleidžia nenorą eiti į kontaktą. Jei vienas iš partnerių palinkęs į šoną, lyg ruošdamasis pakilti ir žengti žingsnį, reiškia, šis žmogus praktiškai pasiruošęs nutraukti santykius. Jei norite ištaisyti padėtį, veiksmų imkitės nedelsdami, nes laiko liko nedaug.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis