Kaip išmokti patirti daugkartinį orgazmą?

Dauguma moterų ir vyrų mano, kad daugkartiniai orgazmai skirti tik išrinktosioms ir jie įvyksta savaime, todėl nė nesistengia jų siekti. Visai be reikalo.

Be abejo, yra moterų, kurios dėl fizinių ar psichologinių priežasčių apskritai negali patirti orgazmo. Tai - kita tema. Tačiau jei bent kartą įkopėte į didžiojo O viršūnę, galite ten įkopti ir kelis kartus iš eilės. Kitaip tariant, dauguma seksologų laikosi vieningos nuomonės - kiekviena moteris sugebanti patirti vienkartinį orgazmą, gali patirti ir daugkartinį. Viskas priklauso nuo technikos, teigia portalas mignews.com.ua.

Svarbiausia - tikėti ir pasitikėti. Orgazmas gimsta galvoje, tad nuo nusiteikimo priklauso labai daug kas. Jei būsite nusiteikusi patirti vieną orgazmą, tai tiek ir patirsite, nes jį pasiekusi, pradėsite atsipalaiduoti. Jei nusiteiksite ilgesniam malonumui, veikiausia jo ir sulauksite.

Nesustokite. Dažniausia ir svarbiausia klaida, trukdanti pasiekti daugkartinį malonumą, yra ta, kad vos tik moteris patiria orgazmą, vyras liaujasi ją glamonėti. Tai natūralu - jis vadovaujasi savo logika, mat vyrai patyrę orgazmą nebenori būti liečiami. Tačiau moterys yra visai kitokios - po pirmojo orgazmo jų receptoriai tik dar labiau suaktyvėja, todėl kiti orgazmai būna netgi stipresni ir malonesni už pirmąjį. Tiesa, vyrus neretai suklaidina ir moters reakcija - patyrusi orgazmą ji paprastai stumteli partnerį nuo savęs. Tai natūralu - ji nori iki galo atsimėgauti malonumu, juk moterų orgazmas trunka ilgiau, ji kelias ar keliolika sekundžių tebejaučia susitraukinėjančius makšties raumenis, tad jai reikia nedidelės pauzės prieš antrąjį raundą. Tačiau maždaug po minutės ar netgi greičiau glamones reikėtų pratęsti.

Kunilingas. Labai mažai moterų patiria daugkartinius orgazmus be oralinio stimuliavimo. Seksologai pataria labiau susikoncentruoti į tašką G. Po pirmojo orgazmo jį rasti tampa kur kas lengviau, nes jis padidėja ir iškyla. Jei apsiribosite vien klitorio stimuliavimu, kyla hiperstimuliacijos pavojus - kai susijaudinimas vis kyla, tačiau užuot išsiliejęs galingu orgazmu sukelia tik susierzinimą. Be abejo, stimuliuojant tašką G, nereikia pamiršti ir kitų zonų - tuomet tikslą pasieksite dar greičiau. Nusiteikite tam, kad antrajam ( ir vėlesniems) orgazmams pasiekti prireiks vis mažiau laiko, kartais užtenka vos kelių sekundžių stimuliacijos.

Treniruokite kūną ir protą. Įpratinkite savo kūną prie ilgalaikių malonumų. Jei iki šiol pernelyg mėgote greitukus, įpratę greit susijaudinti ir greitai atsipalaiduoti kūnas ir protas gali „nepatempti" pernelyg ilgo lytinio akto, todėl išmokite malonumą ištęsti kuo ilgiau. Tegul vyras moterį glamonėja iki susijaudinimo, paskui padarykite pertraukėlę. Tuomet glamonėkitės vėl. Taip kūnas įpras, kad po vienos malonumo bangos gali ateiti kita, po šios - trečia ir taip iki kelių vis stiprėjančių bangų. Tuo pat principu pagrįstas ir daugkartinis orgazmas

Moteriai - pirmenybė. Savaime suprantama, kad šį daugkartinį malonumą moteriai geriausia suteikti iki vyro orgazmo. Tik po to, kai ji parodys daugiau nebegalinti, galima pereiti prie standartinio lytinio akto. Nebijokite, kad daugkartinių orgazmų išsekinta moteris to nenorės - vaginalinis seksas suteikia visai kitokių pojūčių ir absoliuti dauguma moterų su malonumu juo užbaigia pasimylėjimą, neretai patirdamos dar vieną, tik kiek kitokio tipo didįjį O.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis