Kaip elgiasi įsižeidę Zodiako ženklai

Kiekvieną žmogų galima įskaudinti, įžeisti, bet kiekvienas žmogus nuoskaudą supranta savaip, skirtingai suvokia emocijas ir poelgius. Siūlome paskaityti, kaip įsižeidžia zodiako ženklai.

Avinas

Kol jūs Avinui reikalingi, jis kontroliuos savo emocijas. Bet vos situacija peržengs jo vidinio supratimo ribas, jūsų laukia du scenarijai: pirmas – Avinas jus visiškai išbrauks iš savo gyvenimo, lyg jūsų nė nebūtų buvę, antras – pamatysite, kaip atrodo įtūžęs Avinas, jis tarsi įsiutęs jautis baksnos ragais, kas kojomis žemę. Nesijaudinkite, tai nepavojinga. Toliau pasirodymo jo veiksmai nesieks. Avinas iš esmės sutaria su savimi, tad greitai susitvarko su pykčiu ir suima save į rankas. Jums atleis.

Jautis

Jaučiai labai kantrūs. Jie gali ilgai kęsti įžeidimus, užmerkti akis į menkus nesklandumus. Bet stipriai įpykdžius Jautį, jis pradės nuo moralinių sankcijų. Pavyzdžiui, jeigu kažkaip esate priklausomi nuo šio zodiako ženklo, pirmas smūgis bus suduotas finansinei jūsų santykių pusei. Fizinių priemonių Jaučiai griebiasi paskutinėje vietoje.

Dvyniai

Su Dvyniais geriau nejuokauti ir būti ypač atsargiems. Tai visiškai nenuspėjamas Zodiako ženklas, kuris įsižeidęs ir įpykęs gali net rankas į darbą paleisti. Jis nepagalvos apie padarinius, pasiduos pykčio protrūkiui, dėl kurio paskui gali ir gailėtis.
Dvyniai apskritai nenuspėjami – šiandien jie su jumis juokauja, o rytoj palaikys tuos juokus šaipymusi ir pajus didžiulę nuoskaudą, apie kurią netylės.

Vėžys

Vėžiai labai emocionalūs, todėl visada labai stipriai kenčia nuo nuoskaudų. Jie gali tylomis dūsauti, galvoti, kodėl ir už ką, mėtyti į įžeidėją piktus ir liūdnus žvilgsnius. Visu šituo Vėžys ir apsiribos.
Jei nuoskauda labai stipri ir Vėžys negali jos ištverti, ims keršyti. Vėžiai keršija labai gudriai, slapčiomis suduoda smūgį į silpniausią vietą, kruopščiai apgalvoja smulkmenas.

Liūtas

Liūtai yra ypač geros nuomonės apie save, todėl sunkiai pakelia nuoskaudas. Tiksliau, jie nuoskaudų apskritai nepakelia. Gavę nuo įžeidėjo per skruostą (nesvarbu, ar Liūtą tikrai įžeidė, ar jam taip pasirodė), jis akimirksniu kerta atgal.

Liūtai keršija žodžiais, jie sugeba taip pasakyti, kad įžeidėją akimirksniu ištinka šokas. Bet Liūtai nemoka ilgai pykti. Išlieję visą pyktį ant įžeidėjo, jie greitai atvėsta ir pamiršta nuoskaudas.

Mergelė

Mergelės nėra piktos, tiesiog turi puikią atmintį ir ilgai ilgai viską atsimena. Šio ženklo atstovai moka keršyti. Jie, kaip tikri suokalbininkai, žino, kad kerštas – patiekalas, kurį patiekia šaltą. Taigi Mergelė ieško silpnos įžeidėjo vietos, nešiojasi keršto sumanymą ir taikliai suduoda smūgį, bet ne savo rankomis. Paskalos, gandai, intrigos – štai Mergelės ginklai.

Svarstyklės

Šio ženklo atstovus įžeisti lengva, nes jie nuolat dvejoja, svyruoja tarp geros ir blogos nuotaikos. Jie kiekvieną juoką savo adresu laiko įžeidimu, pašaipa.

Bet Svarstyklės visiškai nemoka keršyti. Jos nesuduoda atsakomųjų smūgių, nekuria keršto planų, nelaiko nuoskaudų. Blogiausiu atveju – akimirksniu užsiplieskia, pašūkauja, iškelia skandalą arba gali pasiskųsti dėl jūsų elgesio kiekvienam sutiktajam, o paskui džiugiai susitaikys su įžeidėju ir viską pamirš.

Skorpionas

Skorpionai – kerštingiausi zodiako ženklai. Jie ne tik kerštingiausi, bet ir greičiausiai įsižeidžiantys. Jei įžeidėte Skorpioną, o jis jums santūriai šypsosi, nesitikėkite, jis nepamirš ir jau pradeda kurti keršto planą.

Kaip ir Liūtas, Skorpionas žino, kad su keršto klausimais nereikia skubėti. Tik priemones jis renkasi dar kruopščiau. Būtent Skorpionai gali nužiūrėti ar paprasčiausiai įmesti stiklo šukę jums į salotas.

Šaulys

Šauliai nėra kerštingiausi, įžeidžiausi iš zodiako ženklų, tačiau turi visą Skorpiono ir Liūto arsenalą. Šio zodiako ženklo atstovai įsitikinę savo žvaigždiškumu, todėl dažniausiai gailestingai žvelgia į įžeidėją.

Ir vis tik išvedus Šaulį iš pusiausvyros jis išbandys visas keršto priemones, tik, kaip ir anksčiau minėti zodiako ženklai, neskubės, kartais metų metais brandins keršto planą. Jo kerštas bus taiklus, gražus, subtilus ir apgalvotas.

Ožiaragis

Ožiaragiai neįsižeidžia. Niekada. Jie tiesiog visus juos įžeidusius žmones dalija į dvi kategorijas. Pirma – dulkės, ant kurių nėra prasmės įsižeisti. Tai žmonės, kurie tiesiog egzistuoja su Ožiaragiu vienoje platumoje, bet nedaro įtakos jo gyvenimui. Antri – turintys valdžią. Bet net jei tokie kada įžeis Ožiaragį, jis nekeršys, o visomis pastangomis pabėgins atkreipti jų dėmesį į save ir įrodyti, kad jie buvo neteisūs ir kad iš tiesų jis vertas tik meilės.

Vandenis

Vandeniai dažnai sutirština spalvas, nuoskaudos jiems vaidenasi net ten, kur jų iš tiesų nėra. Bet jie turi vieną gerą savybę, neįkainojamą šioje situacijoje – jie visiškai nemėgsta keršyti. Todėl įžeidėjas paprasčiausiai užmirštamas ir išbraukiamas iš gyvenimo.

Tais atvejais, kai įskaudino kažkas iš labai artimų ir brangių žmonių, Vandenis apsiribos viešu skandalu ir švelnia bausme, pavyzdžiui, kažkiek laiko nesikalbės.

Žuvys

Žuvys – jausmingi savigraužiai. Nuoskaudų ir keršto klausimais praktiškai visos Žuvys veikia pagal vieną scenarijų. Jos nepaliauja galvoti, kodėl jas įskaudino, gaili savęs ir stebisi, kaip su jomis galėjo šitaip pasielgti. Nuoskaudos padaryta žaizda atsimenama ir atsiveria metų metais.

Tačiau Žuvys niekada nekeršija. Jos gali parašyti rimtą laišką, išrėžti įžeidėjui kalbą apie tai, kaip joms sunku po patirto įžeidimo, bet tuo ir bus apsiribota. Žuvys tikisi, kad įžeidėjui prabus sąžinė ir jis visaip mėgins išpirkti kaltę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis