Kaip atrodo moterys, kurių vyrai nepalieka

Galbūt šios tiesos padės ir jums tapti tokia moterimi. O galbūt jūs jau esate tokia!

1. Vyras – nėra gyvenimo prasmė, nėra pasaulio centras, nėra didžiausia svajonė. Pasaulis gerokai platesnis ir įdomesnis už paprastą vyro buvimą moters gyvenime. Štai kodėl neverta į jį įsikibti, neverta jam tarnauti ir aplink jį suktis, neverta nuo jo priklausyti – pakanka būti šalia ir mėgautis artumu.

2. Kiekviena moteris nors teoriškai turi turėti galimybė palikti savo vyrą. Ji turi būti finansiškai savarankiška, turėti profesiją ir būti asmenybe. Tokią moterį baisu prarasti, priešingai nei naštą, kurią teks visą gyvenimą tempti iš paskos.

3. Moteris – visada namų židinio sergėtoja. Ir ne kitaip. Tegul ji ir nesiuvinėja kryželiu, užtat kepa nuostabius pyragus. Nekepa pyragų, tuomet kepa pačius skaniausius pasaulyje kotletus. Vyras niekada nepaliks namų, kuriuose jį skaniai maitina ir kur jam visada išlygina marškinius.

4. Vyras neprivalo atiduoti moteriai visų uždirbtų pinigų. Tam nėra jokių priežasčių ir dingsčių. Ir dar: moteris, kurios nepalieka vyrai, niekada neapieškos jo kišenių. Net jeigu ji tiksliai žino, kad dešinėje kišenėje guli jo banko kortelė, o kairėje – fotomodelio vizitinė kortelė.

5. Moteris – ne tik meilužė, namų šeimininkė ir jo vaikų mama. Ji būtinai ir draugė. Vyrai sunkiai pakelia dvasinę vienatvę, nes jiems būtina dalintis planais, aptarti kasdienybę, patarti ir išklausyti patarimus. Kad ir dėl smulkmenų.

6. Moteris, kurios nepalieka vyrai, niekada neerzina savo antrosios pusės. Ji nekelia skandalų, neįtarinėja, savo prastos nuotaikos neprimeta aplinkiniams, negraužia ir nemanipuliuoja seksu. Ji visada kalba ir susitaria. O jeigu nesusikalba – paprasčiausiai išeina.

7. Ji visada siekia tobulumo. Ji stengiasi gerai atrodyti. Ji kovoja su savo blogais įpročiais. Ji su malonumu leidžia pinigus sau, vadinasi, ir jo įvaizdžiui kitų stipriosios lyties atstovų akyse.

8. Moteris, kurios nepalieka vyrai, gerbia savo antrosios pusės pomėgius. Ir būtinai turi savų.

9. Moteris turi būti silpna, tačiau neturi teisės būti kvaila.

10. Moteris, kurios nepalieka vyrai, labai myli save. Todėl lengvai ir visaverčiai myli savo vyrą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis