Ką rytų horoskopas žada šiems metams

Trumpos ir aiškios prognozės - sužinokime.

Populiariausi straipsniai:
- 20 taisyklių, kurios padės išsaugoti ir pagerinti santykius su mylimu žmogumi
- I. Kofas: į gerbėjų laiškus niekada neatsakinėju
- Kaip numesti svorio nesilaikant griežtų dietų
- Kaip patiems pasigaminti apvalų kilimėlį
- Tartaletė su vaisiais

Ožiaragiams Naujieji metai žada daug reikšmingų įvykių tiek darbe, tiek namuose. Pirmosiomis 2015 metų savaitėmis jūs įgyvendinsite seniai numatytus pertvarkymus darbovietėje. Tai susiję su kadrų kaita. Jeigu jums prireiks artimųjų paramos, nesidrovėkite jos paprašyti ir neatstumkite ištiestos pagalbos rankos.

Vandeniai šiais metais produktyviai dirbs ir kops karjeros laiptais. Į galvą ateisiančios idėjos gali tapti tikrai didingų projektų pradžia. Jums primygtinai rekomenduojama atsisakyti bet kokios rizikos. Visus sumanymus įgyvendinkite apgalvotai ir etapais, skuba ir azartas čia gali tik pakenkti.

Žuvys 2015-aisiais turėtų laikytis lūkuriavimo pozicijos. Kad ir ką jums sakytų aplinkiniai, nemėginkite aprėpti to, kas neaprėpiama, nes galite prarasti ir tai, ką jau turite. Verčiau atlikite vieną darbą, bet gerai. Neskubėkite priimti sprendimų, kadangi pažiūrėti geniali idėja gali būti apskritai nereali.

Avinus darbe lydės sėkmė. Labai galimas daiktas, kad šiemet vyresnybė deramai įvertins jūsų nuopelnus ir gal netgi pasiūlys pereiti į atsakingesnes ir geriau apmokamas pareigas. Kitaip tariant, šio Zodiako ženklo atstovai turi visas galimybes pasiekti reikšmingų profesinės veiklos laimėjimų. Šeimoje vyraus santarvė.

Jaučiai pirmiausia neturėtų lįsti į skolas. Pagunda pagerinti savo finansinę padėtį pasiskolinus pinigų iš draugų ar giminių bus labai didelė. Bet šito jokiu būdu nereikėtų daryti, kadangi dėl objektyvių priežasčių grąžinti skolas bus labai sunku, o tai gali sukelti krizę jūsų santykiuose su skolintojais.

Dvyniai turėtų nustoti dėtis dideliais viršininkais. Šiais metais pasistenkite duoti mažiau visokiausių nurodymų ir kritinių pastabų, kad nesukeltumėte aplinkinių žmonių nepasitenkinimo. 2015 metai žada būti palankūs finansinio stabilumo ir uždarbio požiūriu. Tiesa, artimiausiais mėnesiais galite turėti ir didelių išlaidų.

Vėžiai šiemet galės atnaujinti nutrūkusius ryšius su draugais ir giminėmis. Maksimaliai išnaudokite būsimą palankų laikotarpį, suraskite visus, kurie jums kadaise buvo artimi ir brangūs, pamirškite senas nuoskaudas. Darbe galėsite sustiprinti savo pozicijas ir autoritetą kolegų ir vyresnybės akyse.

Liūtai šiemet turės gerą progą žengti pirmuosius puikios karjeros žingsnius. Palankiai susiklosčiusios aplinkybės jums leis realizuoti senus planus, bendravimas su vyresnybe bus daug žadantis ir perspektyvus. Jūs pajusite, kaip didėja jūsų kūrybinis potencialas. Turėsite galimybę išmėginti savo jėgas visiškai naujoje srityje.

Mergelės bus labai aktyvios ir priims netikėtus sprendimus. Naujaisiais metais visos aplinkybės klostysis labai palankiai. Jūs tvirtai sieksite užsibrėžto tikslo. Čia jums daug padės artimi žmonės. Metai bus labai sėkmingi ir materialiniu požiūriu - jūsų laukia pastovios įplaukos, atgausite anksčiau paskolintus pinigus.

Svarstyklės šiai metais atskleis anksčiau nežinomus savo talentus, tai gerokai suaktyvins profesinį ir visuomeninį gyvenimą. Daugelis jūsų aplinkos žmonių ir vyresnybė pritars jūsų iniciatyvoms. Pirmosios 2015-ųjų dienos bus tinkamas metas parengti planus visiems 12 mėnesių. Palankios permainos laukia visose gyvenimo srityse.

Skorpionai 2015-aisiais galės sutvarkyti kadaise atidėtus reikalus ir sureguliuoti neišspręstas problemas. Jūs jau seniai supratote, kad šios problemos trukdo žengti į priekį, bet išspręsti jų anksčiau nebuvo galimybės dėl objektyvių priežasčių. Metai bus stabilūs finansiniu požiūriu: pinigų jums netrūks, be to, padidės jūsų alga.

Šauliams šie metai pirmiausia žada stipresnius ryšius šeimoje. Reikia pamiršti visas abipuses nuoskaudas ir atsisakyti tuščių nepagrįstų kaltinimų. Labai padidės jūsų domėjimasis filosofija, lavinimosi ir auklėjimo klausimais. Bet daugiausia dėmesio reikėtų skirti savitarpio santykiams su sutuoktiniu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis