Ką išduoda akių spalva?

Kokias turintieji yra ypač jautrūs, o kokias - smalsūs, ryžtingi... Pasidomėkite!

Mėlynos akys

Vida Press

Mėlynakiai – emocionalūs, jausmingi, energija trykštantys žmonės, kartais sentimentalūs. Jeigu myli, tai visa širdimi. Jų elgesys ir mintys dažnai nenuspėjami. Nevengia konfliktinių situacijų, mėgsta ginčytis, atkakliai gina savo tiesas, todėl iš šalies gali atrodyti išdidūs ir pasipūtę, bet dažniausiai taip nėra. Įžeisti ilgai nešioja savyje pyktį. Net jeigu atleis, prisimins dar ilgai. Mėlynakiai – energijos donorai, jiems tiesiog būtina kažkam atiduoti savo energijos perteklių, o tam labai tinka rudakiai, nes jie priima energiją (recipientai). Todėl mėlynakių ir rudakių pora laikoma viena sėkmingiausių.

Žalios akys

Vida Press

Žalia akių spalva rodo, kad žmogus jautrus ir nuoširdus, mokantis išklausyti ir patarti. Santykiuose žaliaakiai švelnūs, pastovūs ir ištikimi, kitų meilės ir rūpesčio jiems reikia kaip oro. Taip pat jie tvirti ir principingi, todėl išdavystės gali ir neatleisti. Darbinėje veikloje - darbštūs ir kūrybingi, be to puikiai susidoroja su vadovo pareigomis. Į partnerius žaliaakiui tinka toks pat žaliaakis, arba žalsvą atspalvį turinčių akių savininkas.

Pilkos akys

Vida Press

Pilkaakiai smalsios, ryžtingos ir protingos asmenybės. Jie lengvai prisitaiko prie aplinkybių, greitai reaguoja į permainas ir ryžtingai sprendžia iškilusias problemas. Giliai viduje pilkų akių žmonės labai jausmingi, tačiau savo jausmų ir emocijų jie nelinkę atverti bet kam. Tamsiai pilkas akis turintys žmonės dažniausiai myli tik kartą gyvenime. Pilkų akių savininkai gali ir duoti energiją ir ją imti. Idealiausias partneris turintis tokios pat pilkos spalvos akis, nes tada apsikeitimas energija yra harmoningas.

Rudos akys

Vida Press

Rudų akių savininkai patrauklūs, jausmingi, temperamentingi, stiprios valios ir aštraus proto žmonės. Jie atsparūs stresui, labai nepriklausomi ir nepakenčiantys aplinkinių spaudimo. Tačiau nepaisant visų gerų savybių dažnai rudaakiai būna kaprizingi ir impulsyvūs, elgiasi neapgalvotai. Jie linkę priimti skubotus sprendimus, kurie ne visada būna teisingi. Rudaakiai gali daug pasiekti gyvenime, jeigu išmoks valdyti savo nuotaikas. Rudų akių žmonės semiasi energijos iš mėlynakių arba pilkų akių žmonių, kurie jos turi per daug. Taip santykiuose įsivyrauja harmonija.

Juodos akys

Vida Press

Juoda akių spalva būdinga stipriems, savarankiškiems ir valdingiems žmonėms. Juodaakiai aistringi, besidžiaugiantys kiekviena diena, linkę dažnai įsimylėti ir labai prisirišę prie artimųjų. Jie retai būna griežti, tačiau jeigu kas nors stos jiems skersai kelio, gali tapti net agresyvūs. Darbe juodaakiai iniciatyvūs ir užsispyrę, dažnai būna geri darbuotojai, tačiau labai nemėgsta rutinos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis