Ką fengšui žada paskutinei vasaros savaitei?

Fengšui konsultantė Jelena Dudkina pataria, ko vengti šiomis dienomis.

Šių dienų populiariausi:
- Kaip panaikinti prakaito kvapą iš batų ir kitos 20 gudrybių, praversiančių buityje
- Tik išvykę svetur supratome, ką reiškia gyventi oriai
- Astrologija: ką lemia gimimo dienos skaičius
- 10 patarimų, kaip išsirinkti apatinį trikotažą
- Varškės pyragas „Angelo ašaros“

2014 08 25 Pirmadienis

Labai gera diena. Šią dieną palanku pradėti statybos darbus, persikelti į naują vietą, pradėti naują verslą. Diena palanki vestuvėms, investicijoms, nekilnojamojo turto pirkimui arba tiesiog šopingui, gydymo pradžiai. Puiki diena leistis į tolimas keliones. Ši diena idealiai tinka suplanuoti mėnesio darbus. Planai ir svajonės pildosi, jeigu jūs detaliai viską apmąstote ir detalizuojate. Šią dieną reikia vengti teisminių bylų nagrinėjimo, nesiginčyti ir nekritikuoti, atleisti visas nuoskaudas savo draugams ir priešams. Jei yra galimybė, pasėdėkite prie laužo ar židinio, ar tiesiog prie žvakių.

2014 08 26 Antradienis

Šią dieną galima pabadauti, pradėti laikytis dietos, užsiimti fiziniais pratimais arba pradėti mokslus, nepalanku pradėti gydymą. Šią dieną nuojauta jūsų neapgaus, jūs galite tiksliai nustatyti, koks maistas jums tinka, o koks nelabai. Tai, ko jums norisi, tas ir yra naudinga, sveika. Taip pat šią dieną jūs tiksliai žinosite, su kuo iš pažįstamų bendrauti, o su kuo neverta. Būkite šiandien dosnūs, dovanokite dovanas, atiduokite nebenaudojamus daiktus. Venkite konfliktų ir emocijų. Nepradėkite šiandien naujų projektų, teisminių bylų, venkite rimtų pirkinių.

2014 08 27 Trečiadienis

Šią dieną padidinta traumatizmo rizika. Gali kilti problemų su kita lytimi, tokių, kaip neištikimybė, smurtas, yra pavojus užsikrėsti venerinėmis ligomis. Šią dieną viskas vyksta greitai. Šiandien reikia atsikratyti savo neigiamų emocijų, išdidumo ir pavydo. Nereikia aiškintis tarpusavio santykių. Diena netinka gydymui, naujo projekto pradžiai, žemės darbams, statybų pradžiai, vestuvėms (viskas baigsis skyrybomis).

2014 08 28 Ketvirtadienis

Šios dienos energija labai silpna, dėl to neverta pradėti jokių svarbių darbų. Nepradėkite projekto, kurį reikia pabaigti konkrečią dieną - nespėsite laiku, bus daug trukdžių ir vilkinimo. Diena nepalanki chirurginėms operacijoms. Šią dieną palanku pirkti vertingus daiktus, nekilnojamąjį turtą. Šią dieną tinka pabūti su šeima, užsiimti naminiais reikalais ir pailsėti. Ši diena palanki reklamai, laiškų rašymui, korespondencijos rūšiavimui.

2014 08 29 Penktadienis

Šios dienos energijos labai nevienareikšmiškos, iš vienos pusės tarsi būtų galima pradėti naujus darbus, statybas, derybas. Šiandien mūsų tikslai ir siekiai bus aiškūs. Bet šiandien geriau nepradėti naujų darbų, nešvęsti vestuvių (moteris gali būti našlė ilgesnį laiką, nei buvo santuokoje). Šiandien palanku įrenginėti namus, rūpintis artimaisiais. Gali kilti negerų minčių ir jos realizuosis kaip pavojingi ir pikti veiksmai, už kuriuos teks atsakyti ir būti nubaustam.

2014 08 30 Šeštadienis

Šią dieną neužsiimkite svarbiais reikalais, nepradėkite naujo verslo, darbo naujoje darbovietėje, nepirkite akcijų ir stambių pirkinių. Šią dieną geriausia užsiimti savo įprastais darbais, sutvarkyti namus, palanku atsikratyti kažko tai nereikalingo, seno, to, kas traukia jus atgal, galima atleisti darbuotoją, galima skirtis, nutraukti santykius. Rekomenduojama pradėti laikytis dietos, galima traukti dantis, bet pradėti gydymo šiandien neverta. Netinkamas laikas skųstis gyvenimu, būti nepatenkintu savimi, artimaisiais. Priimkite viską taip kaip yra. Šiandien sustiprėja intuicija ir jūs galite suprasti tai, ko anksčiau nesupratote arba neįvertinote.

2014 08 31 Sekmadienis

Gera diena svarbiems susitikimams, konferencijoms, palanku priimti sprendimus, leistis į kelionę. Bet šią dieną jus gali išprovokuoti neapgalvotai kalbai, o šią dieną reikia skirti dėmesį savo žodžiams, bet ko nekalbėti. Ką garsiai palinkėsite kitam, didelė tikimybė, kad tai nutiks jums. Nereikia meluoti šią dieną. Taip pat šiandien gyvenimas gali pasikeisti iš blogo į gerą, bet gali būti ir atvirkščiai, todėl galvokime, ką kalbame. Labai gerai būtų pasimelsti – būsime išgirsti.

www.fengsuistudija.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis