Horoskopas: tokios savaitės tikrai nesitikėjote

Astrologinė prognozė gruodžio 26-sausio 1 dienoms.

Laukia puiki savaitė, tinkanti naujai pradžiai. Galima spėti nudirbti visus darbus, net pačius sudėtingiausius, negana tom, bus daug paprasčiau, nei atrodė, įgyvendinti bet kokį projektą. Naudinga vienytis su bendraminčiais ir kartu siekti bendrų tikslų.

Šiuo laikotarpiu galimi tarnybiniai romanai.

Galima sulaukti ženklaus progreso darbuose, kuriuose būtinas kūrybinis išmanymas ir fantazija. Dauguma prisimins talentus ir gebėjimus, kuriems anksčiau nerasdavo laiko. Antroji savaitės pusė tinka mokslams; bus galimybė praplėsti akiratį, pabendrauti su žmonėmis, kurie pasidalins su jumis vertinga informacija.

Antroje savaitės pusėje būkite atsargesni: ne kartą gali kilti pavojingos situacijos. Būkite atidūs smulkmenoms, ypač, jei vykstate į tolimas keliones.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Jeigu neišvykstate į tolimesnę kelionę, tai ši tarpšventinė savaitė neleis atsipalaiduoti. Regis, rūpinsitės renginiais, svečiais arba įtemptai mokysitės, rašysite rašto darbus, ataskaitas ar kt. Iki ketvirtadienio pravartu užbaigti senus darbus, nes prasidėjus mėnulio jaunačiai jau reikėtų mąstyti apie naujas gaires. Šiuo metu itin svarbu, kokį įspūdį padarysite. Savaitgalį būsite aktyvūs, linkę visur kišti nosį, plepėti, smaguriauti. Nusimato pakvietimai į svečius, susitikimai su draugais, simpatijomis. Naujųjų sutikimu džiaugsitės, jeigu su jumis kartu bus gerų bičiulių kompanija.

JAUTIS

Šią savaitę turbūt daug laiko leisite prie interneto arba leisitės į realią kelionę, tarptautinį renginį ar pan. Regis, sulauksite daug pasveikinimų iš užsienio, gali užgriūti ir būrelis svečių iš toli. Tikriausiai ir darbo srityje daug reikalų turėsite su nepažįstamais žmonėmis, su atvykėliais iš toli. Aktyviai dalyvausite kultūriniuose, proginiuose ar šou renginiuose. Savaitgalį viskas klostysis neblogai, ir nuotaika nesuges, jeigu galėsite pasirinkti, su kuo sutikti Naujuosius metus. Tuomet pakaks ir aktyvumo, ir smalsumo. Galite sutikti įtakingą pažįstamą bei pakreipti pokalbį apie tai, kas jums itin svarbu.

DVYNIAI

Šią savaitę teks labiau pasistengti dėl kitų žmonių, derinti interesus, tarpininkauti, aiškintis santykius ir pan. Regis, bus kalbama apie negrąžintas skolas, paskolas, įmokas, finansines ataskaitas. Kai ką svarbu atlikti iki ketvirtadienio. Apskritai, viskas bus gerai, jei nesistengsite gauti to, ko nenusipelnėte, ir nenumosite ranka į kasdienius darbus, būtinus finansinius atsiskaitymus. Savaitgalį tikriausiai vyksite į svečius pas tuos žmones, su kuriais susitinkate gana retai. Tai gali būti tolimas kelias. Net truputį apsvaigę nesėskite prie vairo.

VĖŽYS

Šią savaitę neišsisuksite nuo darbų. Tačiau trukdyti gali išryškėjusi sveikatos problema, peršalimo padariniai. Nuo ketvirtadienio formuosis simpatijos ir antipatijos ilgesniam laikui, tad pasistenkite elgtis draugiškai. Santykiams su dalykiniais partneriais netrūks konkretumo, ir tai turėtų išeiti į naudą. O jeigu pamėginsite realizuoti savo romantiškas fantazijas, jums taip pat turėtų šauniai pavykti. Naujametį savaitgalį itin domins įvairūs būrimai, ezoteriniai, okultiniai dalykai. Galbūt kils ūpas kažkaip neįprastai pasielgti, kur nors staiga išvykti ar pasiryžti meilės nuotykiui.

LIŪTAS

Kitą savaitę ne tik po darbo, bet ir darbe bus daug flirtuojama, pramogaujama. Jei sukatės šou versle, teks paplušėti. Ir kitose srityse būsite labai darbštūs, noriai talkinsite antrajai pusei ir pažįstamiems bet kokioje veikloje. Tai leis pakeisti į gerą pusę nuomonę apie jus tiems, kurie buvo priešiškai nusiteikę, jūsų nemėgo ar negerbė. Šventinį savaitgalį nusimato daug kontaktų. Būsite emocionalūs, jautriai reaguojantys į bet kokią pastabą, todėl galite įsivelti į ginčus. Vis dėlto nusimato romantikos ir nuotykių. Saugokitės vagysčių, ugnies.

MERGELĖ

Šią savaitę daug darbo turėsite namuose, galbūt susijusio su remontu, apdaila ar šeimos narių, augintinių poreikiais. Nuo ketvirtadienio vėl parūps pramogos, šventiniai renginiai. Ir išties galima tikėtis daugiau nei paprastai džiaugsmo ir meilės, energijos ir kūrybinio polėkio. Svarbesni bus tarpusavio santykiai. Puikiai sutarsite su vaikais. Savaitgalis nenuvils, jei nepaves savijauta. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, neįprastu maistu, vaistais. Jei gerai jausitės, galite drauge su vaikais ar mylimu žmogumi sudalyvauti šventiniame renginyje. Tik saugokitės vagių, traumų, agresijos.

SVARSTYKLĖS

Savaitė žada įvairių susitikimų, pasisėdėjimų kavinukėse.Vis dėlto pasisaugokite neprognozuojamų žmonių bei situacijų. Nuo ketvirtadienio jau nuslūgs noras bendrauti ir prioritetą teiksite namams, asmeninei erdvei. Galite turėti piniginių ir buitinių rūpesčių, kuriuos išspręsite gana nesunkiai, jei pasitelksite į pagalbą artimus žmones. Naujametinį savaitgalį pasistenkite nudžiuginti mylimus žmones, vaikus. Seksis kūrybinė veikla, kaip vijurkai suksitės pramogų sferoje, jei tai jūsų sritis. Naujametinis vakaras žada linksmybių.

SKORPIONAS

Pirmadienį galbūt turėsite šio to atsisakyti dėl pašlijusios sveikatos ar vaikų problemų. Nuo antradienio jausitės net komfortiškiau nei per šv. Kalėdas. Regis, gausite dovanų ar pinigų, prizų. Vis daugiau ir mieliau bendrausite su gerais pažįstamais, giminaičiais, draugais. Seksis vilioti priešingą lytį. Savaitgalį noriai šeimininkausite virtuvėje, bendrausite su artimais žmonėmis. Vis dėlto netikėtas įvykis gali išmušti iš vėžių. Bus geriau, jei Naujuosius sutiksite namuose su šeima. Saugokite vaikus.

ŠAULYS

Savaitė prasidės nerimastingai, bus lengva susirgti, apsinuodyti, įsivelti į aferas, kažką materialaus prarasti. Laimei, nuo ketvirtadienio turėtumėte vėl pajusti tvirtesnį pagrindą po kojomis. Tapsite racionalūs ir praktiški, tad pravartu užsiimti praktiniais reikalais, verslu, tvarkyti dokumentus. Vis dėlto reikia saugotis ugnies, sprogimų. Naujametinį savaitgalį daug bendrausite, o gal ir taurelę kilnosite tai su vienu, tai su kitu pašnekovu. Jei ketinate vykti viešnagėn ar esate pasikvietę svečių, nuo svaigalų verčiau susilaikykite, antraip neblaivumas sukels rimtų problemų.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje jus gali kamuoti pagirios arba tiesiog nuovargis nuo kontaktų, buitinės netvarkos, persivalgymo. Nesėskite už vairo apsnūdę, apsvaigę. Gresia peršalimai, lėtinių ligų paūmėjimai. Gyvybingesni, stipresni darysitės tik nuo ketvirtadienio. Stiprinkite savyje optimizmą, meilę. Savaitgalį būsite nusiteikę mėgautis žemiškais, gurmaniškais malonumais. Mielai triūsite virtuvėje arba džiaugsitės, kad tuo užsiima kiti. Noriai teiksite dovanas, vaišinsite ir vaišinsitės.

VANDENIS

Šią savaitę noriai pulsite į visuomeninio gyvenimo verpetą, jausitės pasiilgę šurmulio, kolektyvo, draugų. Regis, jums netrūks populiarumo, dėmesio. Nuo ketvirtadienio geriau seksis tokie užsiėmimai kaip socialinė, meninė, ezoterinė veikla. Tačiau lengvai pažeidžiama bus jūsų sveikata. Nepiktnaudžiaukite stipriais vaistais, svaigalais. Kaupkite energiją, lėšas bei žinias, siekite dvasinės ramybės. Savaitgalį būsite nusiteikę meile apgaubti artimuosius, pasidalinti su jais savo jausmais. Regis, noriai bruzdėsite virtuvėje, ruošitės naujametinei šventei, o po to jaukiai ir romantiškai švęsite.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje stokosite kantrybės, susivaldymo. Nors ir tarpušventis, jums darbų netrūks, o kai ką teks skubiai užbaiginėti, daryti atsiskaitymus, pervedimus. Saugokite savo reputaciją, nuosavybę. Jūsų populiarumui gali pakenti nesavikritiškas požiūris, netaktas, liežuvavimas. Bendraujant reikėtų daugiau optimizmo ir nuoširdumo. Savaitgalis atneš didesnį ramybės, vienatvės poreikį. Bus sunkoka, jei neišvengsite pokylių, dėmesio, šurmulio. Yra pavojus, kad dėl ankstyvo apsvaigimo Naujieji jums ateis nepastebėti. Saugokitės ugnies, dujų nuotėkio, traumų, vagysčių.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis