Horoskopas: tokios savaitės nelabai laukėte

Astrologinė prognozė savaitei, sausio 30 - vasario 5 dienoms.

SAVAITĖS PROGNOZĖ

Puikios idėjos gims pačioje savaitės pradžioje. Norint jas įgyvendinti reikia veikti greitai. Neverta atidėlioti svarbių klausimų sprendimo, tiek profesinių, tiek asmeninių. Galite gauti naudingos informacijos, žinių, ir dėl to pavyks išvengti klaidų, pasirinkti teisingą kelią siekiant užsibrėžto tikslo.

Bėgant dienoms vis labiau jusite neigiamų tendencijų poveikį. Vis daugiau kils sunkumų, nesusipratimų, dėl ko nepavyks laiku baigti tai, ką pradėjote. Net paprasti reikalai gali pareikalauti daugiau nei įprastai pastangų ir dauguma, išvydę kliūtis, atsitraukia.

Paskutinės savaitės dienos reikalauja ypatingo atsargumo, dėmesio detalėms. Tuo pat metu svarbu išsaugoti optimizmą, nepasiduoti niūrioms mintims. Atminkite, kad ne visos problemos tokios sudėtingos, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio, o sėkmė ir permainos – jau ne už kalnų.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Šią savaitę atsiras reikalų, kuriuos turėsite tvarkyti atsargiai, vengdami viešumo. Jums derėtų numalšinti norą kautis su tariamais priešais. Verčiau pakovokite su savo blogais įpročiais. Prieš ko nors naujo imantis pravartu įvertinti savo jėgas ir galimybes, nes klaidų tikimybė gana didelė. Ir galvokite, ką kalbate, rašote. Savaitgalį daugiausiai džiaugsmo teiks paprasti žemiški dalykai, komfortas. Galite įsigyti planuotą daiktą kuo palankiausiomis sąlygomis.

JAUTIS

Nuo pirmadienio savo vertę parodys draugiški ryšiai, kolektyvinis faktorius. Tikriausiai daug dėmesio skirsite draugams bei mėgiamai veiklai. Galite tikėtis įdomių naujienų. Tik neišplepėkite paslapčių, nekritikuokite kitų. Lengva įsivelti į intrigas, patikėti nepatikimais veikėjais, kažką pažeisti darbe. Gresia kvėpavimo takų infekcijos, rankų traumos. Artėjant savaitgaliui daugės sėkmės, o gal ir likimo dovanų, tačiau tik tiems, kurie to yra karmiškai nusipelnę.

DVYNIAI

Šią savaitę galimi netikėti kontaktai, keisti pranešimai. Regis, jus trikdys netikrumas dėl ateities, karjeros, asmeninių santykių, sveikatos ir pan. Kažkoks pokalbis gali nuvilti arba sugluminti. Regis, daug laiko atims darbas, visuomeniniai įpareigojimai. Nelabai suprasdami savo norus, galite pradėti kažką keisti, galbūt raginami ne itin patikimų asmenų. Savaitgalis gali būti labai ramus, atpalaiduojantis. Tačiau didelė infekcijų, alergijų tikimybė, tad saugokite sveikatą.

VĖŽYS

Šią savaitę pasižymėsite dvasiniu, kūrybiniu polėkiu, filosofiniu požiūriu. Galite susižavėti paslaptingu asmeniu, keistomis idėjomis. Arba patys mėginsite daryti įspūdį aplinkiniams savo žiniomis, akiračiu. Regis, kai ką tai labai nervins. Skirkite dalelę laiko ir širdies jus mylintiems bei tiems, kuriems reikia dėmesio. Savaitgalis žada kontaktus su draugais, bendraminčiais, renginius. Galima maloni pažintis, naujas arba atnaujintas senas hobis. Pasisaugokite infekcijų.

LIŪTAS

Nuo pirmadienio aktualūs turėtų būti draudimo, investicijų, alimentų, nuosavybės, mokesčių klausimai. Gali iškilti nenumatyta problema. Norint kai ką objektyviai suvokti, jums gali prireikti tarpininkų pagalbos. Jeigu laukia egzaminas, atestacija ar koks patikrinimas, galimi netikėtumai. Savaitgalį nesėdėsite rankų sudėję. Regis, norėsis pasireikšti viešumoje, prieš publiką arba draugus. Panašu, kad jums pavyks sublizgėti. Tik ne kiekvienam iš jūsų gerąja prasme.

MERGELĖ

Šią savaitę būsite linkę diskutuoti, bendrauti. Tikriausiai sieksite laimėti dominančio asmens palankumą, padaryti norimą įspūdį. Visgi keblumų gali sukelti juridinis, turtinis arba aktualus dalykinis klausimas. Galite apsigauti, jeigu tikitės geranoriškų patarimų. Tie patarimai nebūtinai bus nuoširdūs ir naudingi. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Savaitgalį leisite kažkaip virtualiai, nekasdieniškai arba planuosite ypatingas atrakcijas, tolimas keliones.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio galbūt keisite darbo vietą, ieškosite verslo partnerių, pirksite įrangą. Pasisaugokite infekcijų, apsinuodijimo, venkite bet kokio aplaidumo darbe. Turbūt susidomėsite racionalia mityba, dieta, sveikatos stiprinimu, moderniomis grožio procedūromis. Nesipykite su šeimos nariais, partneriu. Savaitgalį jums labai rūpės pinigai, ypač svetimi ir partnerio. Gali pavykti pasiskolinti norimą sumą ar daiktą bei tikslingai tuo pasinaudoti.

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio neblogai seksis reikalai, susiję pramogų verslu, šou renginių organizavimu. Regis, būsite pakviesti į pobūvį, renginį, kuris pareikalaus išlaidų. Turbūt jums pavyks laimėti norimo asmens dėmesį. Tuo tarpu darbo ir finansiniai reikalai gali strigti. Labiau prižiūrėkite vaikus, kad jie neprikrėstų nuostolingų eibių. Savaitgalį gerų poslinkių galite tikėtis vedybiniame gyvenime, partnerystėje. Galite išgirsti tai, ko tyliai troškote.

ŠAULYS

Šią savaitę dėl kažkokių priežasčių teks atsisakyti svarbaus ketinimo arba planuoto renginio, pirkinio. Arba atvirkščiai, kažką aukosite, kad tik nereikėtų atsisakyti išvardintų dalykų. Įvertinkite prioritetus. Venkite naujų meilės nuotykių - jie nebus tokie patrauklūs, kaip gali pasirodyti. Pagrindinės problemos ieškokite savyje. Ją suvokę, galėsite mėginti atkurti tai, kas buvo sugriauta. Savaitgalį jums gali pavykti šauniai padirbėti ir aktyviai pailsėti, pasportuoti. Regis, jus gerai įvertins kiti žmonės, partneris.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio būkite apdairūs, pareigingi. Galbūt tuomet pajudės į priekį aktualūs reikalai. Taupiau elkitės su turtu, pinigais. Tačiau neatsisakykite saikingai padėti draugams, pažįstamiems, ypač jei esate jiems kažką pažadėję. Regis, daug bendrausite telefonu, internetu. Norėsis kažką keisti savo santykiuose, aplinkoje ir užsiėmimuose. Kai kas gali dėl to pasijusti nesaugiai, priekaištauti jums ir pan. Artėjant savaitgaliui daugės meilės širdyje, kūrybinio įkvėpimo. Jums bus nesunku nudžiuginti vaikus, gerbėjus.

VANDENIS

Šią savaitę ieškosite galimybių lengvai pralobti arba kažką sutvarkyti, sureguliuoti kitų sąskaita. Tose srityse, kur reikia apsukrumo, apskaičiavimo, derybų, galite pasiekti gerų rezultatų. Tačiau galite būti provokuojami duoti ar imti kyšį, pasinaudoti užkulisiniais ryšiais. Tai labai rizikinga. Savaitgalį derėtų leisti šeimyniškai, palepinti artimuosius savo dėmesiu, naminiu maistu, kartu papramogauti, pasportuoti.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio pora dienų būsite išsiblaškę, stigs objektyvaus požiūrio, tad venkite skubotų sprendimų, finansinės ir kitokios rizikos. Galimas prieštaringai vertinamas poelgis. Pažvelgę į gyvenimą kaip į žaidimą, suprasite, kad kai kurios jūsų problemos yra išpūstos. Piniginės peripetijos gali pakenkti draugystei, meilei. Savaitgalį daug bendrausite arba kitais būdais kaupsite informaciją ir ja dalinsitės. Skirkite šiek tiek laiko ir namų susitvarkymui, buičiai, artimų žmonių poreikiams.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis