Horoskopas: šią savaitę smulkmenos bus itin svarbios

Astrologinė prognozė savaitei, sausio 9-15 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Ši savaitė puikiai tinka imtis naujų reikalų ar priimti sprendimus, nuo kurių priklausys tolesnė jūsų karjera ar verslas. Dauguma aplinkui yra pasiryžę palaikyti jūsų drąsą, tad rasti bendraminčių ar sąjungininkų sudėtinga nebus. Galite gauti netikėtos informacijos, sužinoti netikėtus dalykus, kažką aptikti. Svarbu atkreipti dėmesį į smulkmenas: tai, kas šiuo metu nekrenta į akis, vėliau gali tapti labai svarbu.

Nevienareikšmiškai klojasi asmeniniai santykiai: būkite itin dėmesingi artimiesiems, gerbkite jų interesus ir norus. Bet kokios egoizmo apraiškos gali sukelti didelių bėdų. Gali susipykti net stipriausios poros; tikėtini interesų konfliktai, bus sunkiau nei įprastai spręsti buitines problemas.

Nenumokite ranka į savo sveikatą. Venkite pervargimo, didelių krūvių, ypač pirmoje savaitės pusėje. Stenkitės teisingai maitintis.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Nuo pirmadienio kelios dienos bus gana neramios. Galimi netikėtumai darbe, incidentai viešumoje, asmeninių santykių problemos. Tik į savaitės pabaigą pradėsite atsipalaiduoti, kils ūpas pramogauti, sportuoti bei suteikti džiaugsmo vaikams. Savaitgaliu nenusivilsite. Regis, jausitės ne iš kelmo spirti. Galbūt puikiai pasireikšite scenoje, varžybose arba pagaliau išdrįsite paskirti pasimatymą dominančiam asmeniui.

JAUTIS

Beveik visa savaitė turėtų būti rami, sklandi, tik kažkur toli nuo jūsų vykstantys įvykiai kels nerimo. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi, gerbkite kitus žmones ir problemų neprisidės. Maloniai gali nustebinti pažįstamas asmuo. Galbūt įgysite naują gerbėją. Savaitgalis turėtų būti šeimyniškas. Galbūt kils noras geriau susitvarkyti buitį, pasmaližiauti kartu su artimaisiais. Regis, savo dėmesiu labiau palepinsite ir vaikus.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio kelias dienas nesijausite stiprūs ir saugūs. Veikiausiai dėl to, kad teks bendrauti su kitaip mąstančiais žmonėmis. Jautriai reaguosite į bet kokią pastabą. Nuo trečiadienio situacija gerės, įtampa slūgs. Vis dėlto kūrybos, pedagogikos srityse ramybės nesitikėkite. Savaitgalis veikiausiai bus malonus. Užteks laiko ir prisibendravimui, ir pabuvimui asmeninėje erdvėje bei namų apsitvarkymui.

VĖŽYS

Nuo pirmadienio stokosite energijos bei emocinės pusiausvyros. Galite labai įsijautrinti ir pratrūkti dėl nuoskaudų, neteisybių. Kibs infekcijos. Kai kurie tamsūs debesys išsisklaidys apie savaitės vidurį, nes atsiras malonesnių užsiėmimų bei kontaktų. Palepinkite save mažais džiaugsmais, filosofiškai žvelkite į išbandymus. Savaitgalį veikiausiai bus ramu, nestigs komforto ir jums pavyks gerai pailsėti bei pabendrauti.

LIŪTAS

Šią savaitę bus dėl ko pasinervinti, ypač kremtantiems mokslus, vykdantiems projektus, siekiantiems pakilti karjeros laiptais ar išvykti į kelionę. Kai kuriuos planus teks koreguoti, ieškoti teisybės, informacijos. Nuo trečiadienio didės infekcijų, avarijų, saviapgaulių, dezinfomacijos pavojus. Į periodo pabaigą daugės optimizmo, o savaitgalis apskritai turėtų būti nuotaikingas ir produktyvus, kad ir kuo užsiimtumėte.

MERGELĖ

Savaitės pradžia turbūt bus įtempta. Ir darbe, ir namuose tykos nesusipratimai, o gal ir kažkokia žala. Nuo trečiadienio svarbiausi išgyvenimai ir įvykiai bus susiję su santykiais. Regis, galėsite patikrinti savo populiarumą, draugystę, meilę. Artėjant savaitgaliui augs pasyvaus poilsio poreikis, nes jūsų organizmui reikia atstatyti jėgas. Patausokite save, kad nesusirgtumėte, nes atsparumo infekcijoms jums stigs.

SVARSTYKLĖS

Ši savaitė ramybės nežada. Aplinkiniai nesielgs taip, kaip jūs tikitės, tad įmanomi netikėti konfliktai, incidentai. Jei turite teisinių rūpesčių ar tarpininkaujate kitiems, turbūt kažkas susikomplikuos. Jeigu ieškotės darbo, galimas pasiūlymas, tačiau jis turės potekstę. Savaitės pabaiga žada draugiškus susitikimus, kolektyvines pramogas. Tačiau turite saugotis infekcijų, kruopščiau plauti rankas.

SKORPIONAS

Savaitė prasidės nelabai ramiai. Turbūt skaičiuosite savus ir svetimus pinigus bei graušitės, kad vienų per mažai, o kitų per daug. Dėl dokumentų, informacijos, komentarų suksite galvą labiau nei paprastai. Nuo trečiadienio optimizmo padaugės, jau pasijusite nemažai nuveikę, o gal ir ką nors sužavėję ar patys susižavėję. Savaitgalį nevengsite pademonstruoti savo privalumų publikai, visuomenei arba draugams. Tai jums pavyks.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio teks labiau derintis prie kitų žmonių, ieškoti sutarimo ginčus keliančiais klausimais. Tai ne visuomet bus lengva, nes jausitės turintys daugiau patirties, žinių už pašnekovus. Atrodo, sunkiausia bus suprasti vaikus ir pritarti jų poreikiams. Pasistenkite neįsivelti į abejotinas avantiūras ir verčiau neskolinkite pinigų nepatikimiems draugams. Savaitės pabaiga skatins domėtis užsienio naujienomis, kelionėmis, filosofuoti, susirašinėti su nepažįstamais žmonėmis.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio teks imtis nelengvų darbų. Net jei sirguliuojate, turbūt nelabai pavyks nusišalinti nuo darbinių aktualijų, interviu, egzamino ar kitokio įsipareigojimo. Ko gero, vargins konkurencija. Galbūt kažkas mėgins jus nustelbti ar kažkaip patikrinti. Elkitės diplomatiškai. Jaudinamų įspūdžių galite tikėtis, jei išsiruošite į renginį, pasimatymą. Savaitgalį tiktų saikingai ir apgalvotai paišlaidauti. Įsigytos prekės ar paslaugos nenuvils.

VANDENIS

Nuo pirmadienio intensyviai darbuositės kūrybinėje srityje, nevengsite rizikos, eksperimentų, nuotykių. Vis dėlto kažkas gali būti ne pagal jūsų jėgas. Skuboti veiksmai bei sprendimai neišeis į naudą nei jums, nei kitiems. Labiau prižiūrėkite vaikus. Pravartu skirti laiko ir lėšų sveikatos stiprinimui. Savaitgalį prabus romantiškos nuotaikos. Norėsis pramogų, lengvo pasipelnymo ir populiarumo. Verta užsiimti veikla, kuriai reikia kūrybingumo bei meilės.

ŽUVYS

Pirmomis dienomis stigs tvarkos jūsų aplinkoje ir bus sunku su tuo taikstytis, bet vargu ar užteks laiko ir jėgų nuosekliai imtis darbų bei keisti situaciją. Nuo trečiadienio jau neblogai seksis įvairi veikla, o ypač kūrybinis ir pedagoginis darbas. Domins įvairios pramogos, renginiai. Pats metas atskleisti kūrybiškąją ir romantiškąją savo asmenybės pusę. Savaitgalį nesėdėkite rankų sudėję - tai, ką nuveiksite, bus naudinga. Galite tikėtis ir romantikos, nuotykių. Tik būkite atsargūs, jei netrokštate pasikeitimų santykiuose.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis