Horoskopas: šią savaitę bus kuo pasidžiaugti

Astrologinė prognozė kitai savaitei, gegužės 9-15 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Pirmoji savaitės pusė – laikotarpis, labiau tinkantis maloniam laiko praleidimui nei realiems (juolab sunkiems) darbams. Padebesiuose skraidys net tie, kurie paprastai pasižymi praktiškumu. Žmonės statys oro pilis, kurs iliuzijas, kurios greit subliukš. Labiau pasaugokite savivertę.

Antroje savaitės pusėje bus lengviau nusiteikti darbui, nes atsiras ir naujų darbų. Jie ne visada bus malonūs. Dažnai neigiamos emocijos, kurias sukels nemaloni darbinė situacija, persikels į šeimą, kils konfliktai. labai pravers gebėjimas atsipalaiduoti ir išmesti iš galvos visa, kas nereikalinga, nemalonu.

AVINAS

Savaitė žada ir šilto, ir šalto. Turėtų džiuginti nauji pirkiniai ar verslo sandoriai. Seksis su apdaila, statybomis susiję darbai. Vis dėlto būkite atsargūs ten, kur yra didesnė grėsmė susižeisti, nukentėti nuo elektros iškrovos. Į darbo savaitės pabaigą ims traukti flirtai, šou renginiai, protiniai ir kitokie žaidimai. Tikėtini gausūs kontaktai, daug informacijos. Savaitgalį galite sulaukti komplimentų bei dėmesio ir dėl pakitusio įvaizdžio ar ypatingų pasiekimų. Pasistenkite kokybiškai pailsėti.

JAUTIS

Šią savaitę galite nemažai pasiekti ir patirti nuostabių akimirkų, jei tik bent kiek pasistengsite. Palankus metas meilei, uždarbiui, mokslams, interviu ir dar daug kam. Jūsų komercinės viltys tikriausiai pasiteisins. Galbūt teiksite arba gausite dovaną. Savaitgalis turėtų būti puikus. Galite sulaukti materialinės paramos ar naudingo patarimo iš artimo žmogaus. Dalyvaukite konkursuose, žaidimuose, suteikite džiaugsmo vaikams. Galbūt laimėsite kokį prizą ar ką nors sužavėsite.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio laukia malonesnės dienos. Galbūt įsigysite tai, ko seniai troškote, gausite kreditą ar pan. Rimtai pasistengę tikrai papildysite savo piniginę ar pagerinsite gyvenimo sąlygas. Gali suintriguoti gautas laiškas ar žinutė, anoniminis gerbėjas, flirtas. Tik susilaikykite nuo apkalbų, intrigų rezgimo. Savaitgalį pravartu pasirūpinti namais, šeima, savimi, skirti dėmesio asmeniniam gyvenimui, gerovei, komfortui. Galimi jaudinami prisiminimai.

VĖŽYS

Šią savaitę bus kuo pasidžiaugti. Gali maloniai nustebinti artimi žmonės, gerbėjai, vaikai. Tikėtinas žavus pasimatymas arba sceninė, sportinė sėkmė, prizai. Pasisaugokite elektros iškrovos. Galite gauti honorarą, susitarti dėl naujo pajamų šaltinio, priemokos ir pan. Savaitgalį jus gali nustebinti netikėtas meilės prisipažinimas ar pakvietimas į pobūvį, renginį. Komunikabilumas jums padės plėtoti pažintis, daryti įspūdį. Tikėtina, kad jums pavyks pakreipti įvykius norima linkme.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje stokosite energijos, imunitetas bus silpnesnis, tačiau bendra situacija turėtų būti nebloga. Nepersitempkite darbe, buityje, rūpinkitės sveikata, išvaizda, nesiverskite per galvą dėl naujovių, nes stabilumas dabar jums bus naudingesnis nei bet kokia rizika. Po truputį daugės gerų emocijų, pramogų. Savaitgalį gali kilti nenumaldomas noras pirkti gražius daiktus. Išrankiai rinksitės prekes ir galite įsigyti išties vertingą prekę.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio jums puikiai seksis įvairiose srityse. Regis, laimės teiks meilė, vaikai, draugai, kūrybinis procesas ar laimėjimai. Po kelių aktyvių dienų galite pasijusti išsisėmę. Vis dėlto tai neturėtų pakišti kojos jūsų siekiams. Regis, vilios įvairios paslaptys, rūpės intrigos, slapti nuotykiai. Savaitgalį kils noras keistis, demonstruoti, ką galite ir netgi ko negalite, bet trokštate. Galimas laimėjimas meilės fronte arba kitoje srityje.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio kibsite į darbus, aktyviai sieksite politinių tikslų ar pan. Galimi konfidencialūs susitarimai. Daugės susitikimų su draugais, bendraminčiais. Su gera komanda galima daug nuveikti. Vis dėlto galbūt teks derinti nesutampančius interesus. Būkite lankstūs. Jūsų profesinės ar socialinės ambicijos veikiausiai bent iš dalies bus patenkintos. Savaitgalį tingiai judėsite tiesiog iš inercijos. Metas susirūpinti savo įvaizdžiu ir sveikata.

SKORPIONAS

Šią savaitę pradėsite neblogai nusiteikę. Daug kas seksis be ypatingų pastangų, nes darysite gerą įspūdį aplinkiniams ir pelnysite palankumą. Naudos gali duoti įstatymų, savo teisių išmanymas, švietimo ar tarptautiniai reikalai. Nuo savaitės vidurio įtampos padaugės, tačiau fortūna nenusigręš. Savaitgalį atmosfera gali darytis romantiška, aistringa, jei sugebėsite įsijungti į žaismingą situaciją. Nepamirškite, kad meilę stiprina malonūs siurprizai. Žmonės, kuriuos sutiksite, apipils jus naujienomis, įspūdžiais.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio daug dirbsite ir turbūt neblogai užsidirbsite. Galite pradėti naują verslo projektą, gerai pasirodyti per darbo pokalbį ar pokalbį dėl kreditavimo, rėmimo. Labiau prižiūrėkite vaikus. Tačiau neplanuoti trikdžiai nusimato kelionėje ar ruošiantis jai. Savaitgalį bus nesunku atkreipti į save kitų dėmesį ir parodyti, kad esate ne iš kelmo spirti. Nepagailėkite laiko ir iš esmės susiorientuokite situacijoje, kad nepražiopsotumėte kokio nors svarbaus šanso, naudingos pažinties.

OŽIARAGIS

Šią savaitę pradėsite neblogai nusiteikę, gal net su meilės ugnelėmis širdyje, akyse. Bet kokiu atveju, jums netrūks priešingos lyties dėmesio. Žavėsitės ir žavėsite kitus. Stebinsite kūrybingumu, aktyvumu ir neįprastu išlaidumu. Kažką svarbaus sužinosite ir išmoksite bendraudami su dalykiniais partneriais bei oponentais. Savaitgalį nebūkite susirūpinę menkaverčiais dalykais. Išsiaiškinkite, kokios perspektyvos jus labiausiai vilioja. Gali atsiskleisti kažkoks jūsų talentas. Galite tikėtis dėmesio iš užsieniečių.

VANDENIS

Šią savaitę neblogai suksitės darbe, versle. Gali kilti idėjų, kaip pagerinti profesinę, finansinę padėtį ar gyvenimo sąlygas. Galimos nelegalios pajamos, slapta paslauga. Kita vertus, jei piktnaudžiausite tarnybine padėtimi ar svetimais pinigais, mažų mažiausiai jausite stresą. Be to, bet kokia jūsų klaida gali tuoj pat pasinaudoti oponentai, konkurentai. Savaitgalį bus nelengva daryti įtaką antrajai pusei, aplinkiniams. Reikės ypatingo psichologinio įžvalgumo arba dosnumo, kad santykiai jus nenuviltų.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio nuotaika vis gerės. Regis, džiugins vaikai, meilė, kūrybinė veikla. Kažkurioje srityje gali plačiai nusišypsoti fortūna. Antroje savaitės pusėje, užuot pramogavus, teks susiimti darbe. Labiau tausokite sveikatą, saugokitės geliančių, urzgiančių gyvių. Savaitgalį trokšite naujovių, jaudinamų įspūdžių. Tikriausiai tam provokuos konkurencija arba noras padaryti įspūdį dominančiam asmeniui. Nemažos įtakos gali turėti draugų nuomonė. Vis dėlto pasverkite kiekvieną žodį, pažadą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis