Horoskopas sekmadieniui, birželio 3-iajai

Birželio 3-ioji - Sąjūdžio diena. Tėvo diena.

Tikrąja judėjimo pradžia paprastai laikomas Sąjūdžio iniciatyvinės grupės susikūrimas 1988 m. birželio 3 d. Iniciatyvinę grupę sudarė 35 žymūs Lietuvos mokslo ir meno žmonės. Sąjūdis paskatino Lietuvą atgimti bei 1990 m. kovo 11-ąją paskelbti Lietuvos nepriklausomybę. Šiemet švenčiamas Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdžio 30-metis.

Lietuvoje Tėvo diena švenčiama birželio mėnesio pirmąjį sekmadienį.

Birželio trečioji, sekmadienis - 154-oji metų diena (paskutinė 22-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 211 dienų.

Savo vardadienius šiandien švenčia Dovilė, Kletas, Karolis, Karolina, Klotilda, Tamara, Tautkanta, Tautkantas, Tautkantė, Tautmantas, Tautmantė, Tilda.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.49, leidžiasi 21.45. Dienos ilgumas - 16.56.

Šiandien - šeštoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Dvynių ženkle.

***************

Astrologinė prognozė birželio 3-iajai, sekmadieniui

AVINAS. Nebloga diena kolektyviniams susibūrimams, meilei, draugystei, bendravimui su vaikais. Apie save gali priminti senas bičiulis, simpatija. Tačiau nederėtų pasiduoti momentinei euforijai, pulti į avantiūrą, veltis į konfliktus.

JAUTIS. Norėsis atsipalaiduoti, patinginiauti, bet tikriausiai teks atlikti tam tikras pareigas. Galimos mintys apie kelionę arba teks jai ruoštis, išvykti ar parvykti. Nieko gero, jeigu savyje ir kituose kurstysite pavydą, ambicijas.

DVYNIAI. Bus daug įspūdžių. Tikriausiai bus sprendžiami su partneryste, kelionėmis susiję klausimai. Tai suteiks optimizmo. Gali būti, kad išsisklaidys abejonės jums svarbių asmeninių santykių srityje. Visgi greitis, rizika kelyje gali baigtis nekaip.

VĖŽYS. Regis, jums teks peržiūrėti kai kuriuos planus ar santykius. Reikalai, susiję su meile, vaikais, gali sukelti tam tikrų išgyvenimų. Nekurkite nerealių praturtėjimo planų ir nesileiskite į pavojingas aferas.

LIŪTAS. Šiandien jums nerimo gali sukelti įtartinas konkurentų elgesys arba antrosios pusės keliami reikalavimai, pretenzijos. Venkite kategoriškų pareiškimų, nes vėliau dėl jų gailėsitės. Atsargiai su technika, ugnimi.

MERGELĖ. Šiandien jūsų mintys suksis apie atsipalaidavimą, susitikimus su draugais. Galbūt nepasiteisins iliuzijos, susijusios su nauju, pagerintu įvaizdžiu arba naminių gyvūnų dresavimu ar kt. Tačiau iš išradingo gerbėjo galite sulaukti kažko netikėto.

SVARSTYKLĖS. Būsite gana populiarūs tarp priešingos lyties, draugų. Tačiau šiandien nederėtų ieškoti abejotinų nuotykių. Lengvabūdiška meilės avantiūra ar kita pramoga gali per daug kainuoti. Ir ne vien tiesiogine prasme.

SKORPIONAS. Būsite susirūpinę kasdieniniais reikalais, tačiau stigs energijos praktiškai ką nors nuveikti. Juo labiau ši diena nedžiugins, jei stengiatės įgyvendinti dideles ambicijas arba turite šeimyninių problemų. Stenkitės korektiškai bendrauti.

ŠAULYS. Gera diena kaupti ir skleisti informaciją, leistis į netolimą kelionę, lankyti draugus ir gimines ar pasikviesti svečių. Bendraujant pravartu pasitelkti sveiką humoro jausmą - tai praskaidrintų aplinkinių nuotaikas, būtų smagiau.

OŽIARAGIS. Šiandien pasižymėsite nebloga komercine nuovoka. Būsite nusiteikę apsvarstyti aktualią finansinę, verslo, pirkimo-pardavimo ar nekilnojamojo turto problemą.

VANDENIS. Stengsitės atnaujinti meilės santykius, išsiaiškinti nesusipratimus, kitus įtikinti savo teisumu. Nepaisant to, bus nelengva išvengti konfliktų. Labiau paisykite kitos pusės poreikių ir interesų, nekelkite balso ir neprovokuokite agresijos.

ŽUVYS. Regis, vengsite bet kokios atsakomybės. Norėsis, kad kažkas kitas viską darytų ir spręstų už jus. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, nesielkite neetiškai, neatsargiai. Pasistenkite nepasiduoti abejotinai įtakai. Saugokitės jums pavojingų alergenų, erkių.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis