Horoskopas: savaitės pradžia - daug žadantis laikas

Tiesa, profesinėje srityje seksis labiau nei asmeninėje.

- 81 m. Nina: neįtikėtini receptai, kaip išlikti jaunai visą gyvenimą
- Senstu ir gražėju. Ką patarią dietologė toms, kam per 40
- V. Pauliukaitis: pagalvojau logiškai - jei dirbsiu šį darbą, kokie užaugs mano vaikai?
- Sveikų ir žvilgančių plaukų paslaptis – natūralios plaukų kaukės
- Ką valgo J. Lopez, kad jai pavyksta išlaikyti tobulą figūrą

BENDRA PROGNOZĖ

Sėkmė lydės verslo plėtrą, naujų klientų paiešką, dalykinių sutarčių pasirašymą. Šiuo laiku galima pamatyti ir ištaisyti ankstesnes klaidas, gražinti skolas ir naujai pažvelgti į susidariusią situaciją.

Iki ketvirtadienio negalima pasiduoti nedarbingumui, pataikauti savo įnoriams.

Asmeniniam gyvenimui tai nėra pati geriausia savaitė, patartina sumažinti kontaktą iki minimumo. Laikotarpio vidurį išnaudokite santykių harmonizavimui, ir čia teks atsisakyti egoistinio požiūrio.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Avinas

Šią savaitę veržte veršitės iš užburto kasdienybės rato. Ji gali jums padovanoti meilės fejerverkų, džiaugsmo dėl vaikų ar kūrybinės sėkmės, prizo laimėjimą ar bent jau žavių komplimentų. Naujai planuosite ateities tikslus, būsimus žingsnius. Tikėtina žinia ar pakvietimas, dėl kurio kils ūpas keisti įvaizdį. Pasisaugokite elektros iškrovos, traumų. Savaitgalis bus linksmesnis, jei rasite laiko susitikimui su draugais, bendraminčiais. Visgi jauskite saiką ir laiku šurmulį iškeiskite į namų ramybę bei nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Jautis

Nuo pat pirmadienio pravartu planuoti šeimos biudžetą, pagalvoti, kiek galima sumažinti išlaidas, ką daryti su investicijomis, skolomis. Didžiausią komfortą, meilę šiuo metu jums žada namų aplinka, artimiausių žmonių ratas. Tikėtina, kad vyksite susitikti su artimu žmogumi, kuris dabar gyvena toli. Arba šeimos narys atvyks iš užsienio, kelionės ar pan. O galbūt jus džiugins šeimos nario sėkmė, svarbus pasirinkimas, šeimos kūrimas ar kt. Savaitgalį tikriausiai atsiras rimto darbo. Arba apie darbus galvosite, jiems ruošitės.

Dvyniai

Šią savaitę neliksite nepastebėti, sulauksite pasiūlymų. Regis, sužinosite naujieną iš pirmų lūpų. Jūsų nusiteikimas entuziastingai flirtuoti, sakyti komplimentus gali kažkam susukti galvą. Tiesa, ir jums ji gali susisukti, sutikus artimą sielą, įdomią, originalią asmenybę. Tikėtinas aistrų protrūkis. Savaitgalį jus traukte trauks išvykos, kurortai, ekskursijos. Jeigu tik galėsite ir niekas nesutrukdys, tuomet įprasta aplinka tikrai nepasitenkinsite ir veršitės kuo toliau, bėgsite nuo kasdienybės kaip įmanydami.

Vėžys

Nuo šio pirmadienio jums itin parūps įvaizdis, tvarka, išorinis grožis. Tai puikus metas norintiems dirbti ir užsidirbti bei susikurti daugiau komforto savo aplinkoje. Regis, nepagailėsite pinigų įvaizdžiui pagerinti ir tai labai pasiteisins. Jeigu sukatės savo versle, tikėtinas geras pasipelnymas, o jei investuojate į nekilnojamąjį turtą, dairotės, ką nusipirkti, rasite gerą variantą. Tik nebūkite pernelyg jautrūs kitų pastaboms, paerzinimams, nesijaudinkite dėl smulkmenų. Savaitgalį apims išlaidūniškos nuotaikos arba seksualinės pagundos. Galite sužibėti ypatinga psichologine įžvalga.

Liūtas

Šiuo metu aiškiai jausite naujų vėjų dvelksmą. Tai meilės, kūrybos, romantikos metas. Tikėtini įvykiai ar potyriai, teikiantys laimės pojūtį, stiprinantys pasitikėjimo savimi jausmą. Galite vykti į pasimatymą su internautu ar užsieniečiu. Arba originaliai reikšitės veikloje susijusioje su tarptautiniais projektais. Kai kurie Liūtai neatsispirs tarnybinio romano apžavams. Jeigu aktualu įsidarbinti, bus linkę padėti draugai, pažįstami. Savaitgalį kuo daugiau laiko pravartu praleisti su antrąja puse, partneriu, šeima. Draugiškas bendravimas, pasidalijimas originaliomis, keistomis mintimis jus labai suartins.

Mergelė

Šią savaitę kils pagunda išleisti nemažai pinigų tam, kad jūs patys ar jūsų aplinka taptų modernesnė. Regis, tai pasiteisins, net jei pasielgsite spontaniškai. Nuo trečiadienio mintys vis labiau suksis apie meilę, pramogas, atostogas, slaptas pagundas. Regis, gerai seksis tie darbai, kurie reikalauja kūrybingumo, išmonės. Jei jus baugina naujovės, atsiras žmonių, nusiteikusių padėti, paaiškinti. Arba kaip tik jūsų įtaka kolektyve ūgtels dėl draugiško kolegų, klientų palaikymo. Savaitgalį noriai plušėsite savo versle ar ūkyje. Rezultatai išties džiugins.

Svarstyklės

Šią savaitę jums bus lengva ir įdomu bendrauti. Patirsite, kas yra įdomus bendravimas, romantika, o gal ir - fortūnos šypsena. Galėsite pasidžiaugti žaviomis pažintimis, flirtais. Tiesa, gali susidaryti meilės trikampis arba kilti nesusipratimų su esamu partneriu dėl kitų gerbėjų ar draugų rodomo dėmesio. Regis, kažkas iš šeimos narių nesidžiaugs jūsų ateities planais ar jų keitimu. Artėjant savaitgaliui linksmybių daugės, kaip ir noro pasireikšti scenoje ar draugų būryje. Regis, niekuo nenusivilsite.

Skorpionas

Nuo šio pirmadienio neblogas metas tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, imti paskolą, nuomotis, išnuomoti. Domėsitės ir kompiuterine technika, elektros bei ryšio įranga. Būsite darbštūs ir kupini verslo, darbo, karjeros planų bei noro įgyti naujų įgūdžių ir žinių. Galima įdomi komandiruotė ar stažuotė. Galbūt sumanysite investuoti į naują sferą ir ieškosite partnerių, rėmėjų. Išties galite daug nuveikti, kad pasiektumėte tai, ko trokštate. Savaitgalį skirkite šeimai. Būtų puiku kartu pasidžiaugti gamta, patalkinti kaime ir pan.

Šaulys

Šią savaitę iš pažįstamų žmonių galite sulaukti įdomių pasiūlymų arba patys siūlysite naujoves ir skatinsite joms kitus. Galvosite ir apie keliones, užsienį, studijas, meilės pasimatymus. Jūsų planai, projektai bus gana originalūs ir nesunkiai rasite susižavėjusių bendraminčių. Į jūsų širdį gali pasibelsti tikra meilė. Savaitgalį nenuobodžiausite, nes jūsų kompanijos pageidaus ir kaimynai, ir draugai, ir giminaičiai. Galima netolima kelionė ar ekskursija. Prisikalbėsite, prisiklausysite net per daug, nors kažkokia informacija jums išties labai pravers.

Ožiaragis

Nuo pirmadienio porą dienų daug galvosite apie nuo kitų slepiamas savo problemas bei viltis. Tai gali būti susiję su sveikata ar nelegaliu uždarbiu, slapta aistra. Kas tai bebūtų, norėsis, kad ir toliau liktų paslaptyje. Apskritai, jums seksis gilintis į meną, įvairias paslaptis, okultines teorijas bei daryti kitiems įtaką. Savaitgalį neverta ieškoti pramogų ir nuotykių, kad gerai pasijustumėte, nes vidinį ir išorinį komfortą teiks paprasti žemiški dalykai, gamta, skanus maistas, ramybė, trokštami pirkiniai.

Vandenis

Šią savaitę tikėtini nauji kontaktai, pasiūlymai. Galbūt įsiliesite į naują kolektyvą, užmegsite įdomių internetinių pažinčių, susižavėsite ar įsimylėsite, leisitės į romantišką kelionę arba ją planuosite. Bet kuriuo atveju patirsite nekasdieniškų įspūdžių. Turbūt sužavėsite ypatingą asmenį. Savaitgalio dienos pralėks kaip vėjas, palikdamos gerų emocijų ir įspūdžių, ypač jei rasite laiko pabendrauti su širdžiai mielais žmonėmis, įdomiais pašnekovais, gerbėjais bei padaryti dėl jų vieną kitą gerą darbą. Pravartu atkreipti dėmesį į augančios kartos mintis bei lūkesčius.

Žuvys

Regis, nuo šio pirmadienio jums pavyks pastūmėti pirmyn dalykinius reikalus, gauti ar užsakyti norimą prekę, siuntą, o gal ir įsidarbinti išsvajotame darbe, gauti progą padirbėti su įdomiu projektu ar kt. Turėtų pavykti atnaujinti ar užmegzti ryšius, iš kurių bus realios naudos. Be to, darbe ar per darbo reikalus gali megztis aistringas meilės romanas. Jeigu vyksite į komandiruotę, patirsite nuotykių. Savaitgalis atneš galimybę pabūti asmeninėje erdvėje, atsipalaiduoti. Ir išties pravartu rinktis vienatvę arba ramią mažą draugiją, kad pabūtumėte be įtampos, šurmulio.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis