Horoskopas: savaitės pabaiga – daug žadanti

Astrologinė prognozė savaitei, liepos 3-9 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitės pradžia bus gana sudėtinga. Tuo metu daugeliui bus sunku susivokti, kokie tikslai, kokie norai. Dažnai asmeniniai norai bus daug svarbesni už bendrus ir tai gali tapti konfliktų priežastimi, sukelti problemŲ darbe ir namuose.

Svarbu susikoncentruoti ties praktiniais klausimais, vadovautis sveiku protu. Tai padės išvengti bereikalingo jaudulio, pergyvenimų, pasiekti dvasinės pusiausvyros.

Pamažu emocinis fonas stabilizuosis, intuicija taps aštresnė, atsiras galimybė gauti atsakymus į svarbius klausimus. Savaitės vidurys – neįprastų, bet teisingų sprendimų, originalių žygių metas.

Paskutinės savaitės dienos bus malonios bendravimui, dalykiniams ir asmeniniams kontaktams. Bus lengva rasti kalbą su bendraminčiais, susitaikyti su artimaisiais, draugais. Bus galimybė atkurti senus ryšius.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ŽENKLUI

AVINAS

Nuo pirmadienio gali iškilti psichologinių arba finansinių problemų. Nelabai suderinamus dalykus šį kartą gali tekti kažkaip suderinti. Svarbiausia nesielgti impulsyviai ir dėl menko trikdžio nemesti to, ką pradėjote. Atsigausite, jei sugebėsite pakilti virš rutinos, kur nors trumpam išvykti. Savaitgalį stenkitės atsiriboti nuo atliktų darbų. Užsiimkite hobiu, pašeimininkaukite, jei tai suteiktų malonumo. Venkite diskusijų su tais, kurių nuomonė ryškiai skiriasi nuo jūsų. Saugokitės gaisro, avarijų, traumų.

JAUTIS

Šią savaitę daug dėmesio skirsite visuomeniniams reikalams ir asmeninių santykių problemoms. Tikėtini kontaktai su asmenimis, kurie galėtų padėti realizuoti sumanymus. Jeigu neturite per didelių ambicijų, nusivilti neteks. Gali atsirasti reikalų, susijusių su skolomis, svetimais pinigais, dokumentais. Savaitgalį galite sulaukti svečio ar žinios iš toli. Arba patys viešėsite toli nuo namų, galbūt neeiliniame renginyje, kurorte. Regis, kelionėje kils keblumų. Svarbu laikytis lankomos šalies įstatymų bei vietos papročių.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio per porą dienų jums teks susidoroti su netikėtais rūpesčiais ir užduotimis. Susiplanuokite darbą taip, kad jis būtų produktyvus, bei atkreipkite dėmesį į darbų saugą ir tvarką darbo vietoje. Regis, vis labiau ieškosite draugystės, meilės arba kažko, kas pakeistų jūsų gyvenimą. Kai kas išties džiugins. Savaitgalio įvykiai gali pareikalauti išlaidų, kurios nemaloniai paplonintų šeimos biudžetą. Vargu ar išvengsite partnerio kaprizų, priekaištų. Verta išsiaiškinti giluminius nepasitenkinimo motyvus.

VĖŽYS

Šią savaitę nestokosite kūrybinės ugnelės ir kitokio polėkio. Seksis užsiėmimai su vaikais, šou renginiais, sportu ir pan. Lengviau nei paprastai flirtuosite, bendrausite. Vis dėlto derėtų vengti netakto, nes jis gali daug ką sugadinti. Nepraraskite atidumo kelyje. Nuo savaitės vidurio uoliau rūpinsitės grožiu, tvarka ir higiena, sveikatos profilaktika. Savaitgalį sulauksite daugiau dėmesio nei paprastai, bus siekiančių jūsų draugijos. Tačiau dėl to padaugės emocinės įtampos, papildomų rūpesčių. Bus sunku įtikti kitiems.

LIŪTAS

Iki savaitės vidurio labiausiai norėsis leisti laiką namuose arba tiesiog savo asmeninėje erdvėje. Išvykos su transporto priemonėmis bus rizikingos dėl nemažos avarijų grėsmės. Neblogų rezultatų galite tikėtis, jei užsiimate kūrybine veikla. Labiau rūpinkitės vaikais. Savaitgalį augs noras keisti gyvenimo būdą, įvaizdį, mitybą. Jūsų pastangos dėl to kažką padaryti nenueis veltui, bet lengva nebus. Galite pasijusti kiek nusivylę, kad kelias į tikslą toks ilgas. Jums tereikia pailsėti ir pasirūpinti sveikata.

MERGELĖ

Šią savaitę sėkmė didele dalimi priklausys nuo jūsų iškalbos, žinių ir įgūdžių. Nesikuklinkite ir nenuvertinkite savęs. Galbūt būsite pakviesti į svečius ar į nedidelę išvyką. Vis dėlto nerimą kels finansinė, materialinė gyvenimo pusė. Atsargiai elkitės su transportu, elektra. Savaitgalį seksis kūrybinė veikla, gerai suksitės pramogų sferoje. Tik neskubėkite priiminėti jokių lemtingų sprendimų mylimo žmogaus ar vaikų atžvilgiu. Neleiskite, kad kiti manipuliuotų jumis, ypač jei tai jums būtų nuostolinga.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę pravartu ieškoti veiklos partnerių ar tinkamesnio darbo, dalyvauti atrankose. Regis, verslui, atostogų pramogoms, išvykoms arba asmeniniam įvaizdžiui moderninti negailėsite pinigų. Galite įsigyti suplanuotą daiktą ar kelionę. Galite susižavėti asmeniu iš užsienio. Savaitgalį pravartu nuvykti į kaimą, sodą, kurortą arba šiaip kuo daugiau būti gryname ore su šeima ar augintiniu, užuot pernelyg plušus buityje. Saugokitės gaisro, traumų, agresijos. Nekelkite neobjektyvių reikalavimų sau ir kitiems.

SKORPIONAS

Šią savaitę dėl vidinio polėkio ar romantiškų santykių užuomazgos jausite energijos antplūdį. Gerai nuteiks tai, kas susiję su šou renginiais, vaikais. Jūsų meniniai, sportiniai gabumai turėtų būti pastebėti. Vis dėlto kažkokia pagunda gali lemti nuostolį ir nuvilti. Savaitgalį būsite nusiteikę susitikti su draugais, giminaičiais, jeigu jie to pageidauja. Išvykos, kelionės teiks ne tik įspūdžių, bet ir rūpesčių. Pasistenkite neprarasti pagarbos kitiems žmonėms ir svetimai kultūrai bei papročiams. Antraip kils nemenkų problemų.

ŠAULYS

Šią savaitę gali strigti kai kurie darbai, reikalai arba atostogų planai. Patausokite jėgas, nesiblaškykite. Regis, labai sustiprės intuityvus grožio ir meno pajautimas. Turbūt seksis užsiėmimai, susiję su menu, dvasinėmis praktikomis, socialine veikla. Nesivelkite į aferas, azartinius lošimus. Savaitgalį daug dėmesio galite sulaukti iš žmogaus, kuris jums neabejingas, nors galbūt to neįtarėte. Jeigu susigundysite pirkti brangų daiktą, gerai pagalvokite, ar jo jums dabar reikia. Būkite pakantesni vaikams, mylimam žmogui.

OŽIARAGIS

Šią savaitę artimiausi žmonės gali įvelti jus į savo problemas ir paslaptis. Regis, būsite sudirgę dėl nervingų kontaktų, per didelių reikalavimų. Jausite poilsio, ramybės, atsipalaidavimo poreikį. Galite kantriai laukti svarbaus jums žmogaus skambučio ar laiško. Patys iniciatyvos beveik nerodysite. Savaitgalį jau mėginsite susigalvosite malonių pramogų. Tačiau nieko gero neišeis, jei visur bandysite diktuoti savo sąlygas ir taisykles. Susidursite su aršiu pasipriešinimu. Didelė gaisro, agresijos grėsmė.

VANDENIS

Nuo pirmadienio nesistenkite skubinti įvykių, jeigu ne visai pasiruošta. Problemų gali kilti dėl rizikavimo kelyje ir kitur. Jei dabar neatostogaujate, rimtai plušėsite. Galbūt teks domėtis įstatymų, darbo metodikos pokyčiais, darbo paieškomis, medicininiais tyrimais ar pan. Kažką nuvilsite, jeigu išsisukinėjate nuo atsakomybės. Stiprės potraukis pramogoms, kūrybinei raiškai. Galite įsimylėti. Savaitgalį nepatartina toli vykti, daug bendrauti. Derėtų rinktis vienatvę, užsiimti kūryba. Pasisaugokite avarijų, alergijų.

ŽUVYS

Savaitė bus gana palanki reikalams, susijusiems su tarptautiniais ryšiais, kelionėmis, tarpininkavimu, studijomis, kūrybinėmis gastrolėmis, turiningu vaikų laisvalaikiu. Galbūt teks priimti iš toli atvykusius žmones. Regis, sužinosite, kad kažkam reikia jūsų pagalbos, meilės, dėmesio. Arba patys to sulauksite iš jums neabejingų asmenų. Savaitgalis žada daug kontaktų. Regis, turėsite progą pamatyti, ar patikimi yra jūsų draugai ir gerbėjai. Itin saugokite nuo pavojų vaikus, o ir patys venkite rizikos, abejotinų nuotykių.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis