Horoskopas: kokiems darbams ši savaitė bus palanki

Astrologinė prognozė savaitei, balandžio 23-29 dienoms.

AVINAS

Savaitė gana palanki dalykiniams ir kitokiems kontaktams, įmanomi netikėti laimėjimai arba tiesiog gausite postūmį kažko imtis, siekti. Vis dėlto seksis tik tuo atveju, jei nesate pažeidę įstatymų ar taisyklių. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ar poreikius. Galbūt nuvils žinia iš užsienio, gauta siunta ar kt. Atsargiai kelyje. Savaitgalį daug nuveiksite, jeigu turėsite šalia aktyvią draugiją, pavyzdžiui, jei jūsų partneris bus energingas ir nusiteikęs veikti kartu. Venkite ginčų, rizikos.

JAUTIS

Šią savaitę kasdieniai darbai, vaikai, augintiniai atims daug laiko, nors mintys dažnai skries toli nuo rutinos. Norėsis kur nors išvykti arba tiesiog užsidaryti tarp keturių sienų ir, įsitaisius prie kompiuterio, leistis į virtualias keliones. Regis, kalbos suksis apie įvykius užsienyje bei apie gerbėjus, vaikus, švietimo reformą ir pan. Jeigu norite finansinio stabilumo, labiau planuokite išlaidas ir mažiau pinigų skirkite pramogoms. Savaitgalį galite nekaip jaustis arba sveikatos problemų turės šalia esantys artimieji.

DVYNIAI

Šią savaitę imkitės sutarčių, korespondencijos, reklamos, pervežimų, jeigu tai aktualu. Naujos pažintys gali būti uždegančios, diskusijos, ginčai - taip pat. Vis dėlto apsišarvuokite kantrybe, kad neišsprūstų netinkamas žodis, nes jūsų klaidomis iškart pasinaudos konkurentai. Nieko gero, jei darysite didelį spaudimą ir šeimos nariams, versite juos daryti tai, kam jie priešinasi. Savaitgalį galite sulaukti pakvietimo į renginį, pobūvį, pasimatymą. Galbūt nustebins erotiškai nusiteikęs pažįstamas, komplimentai.

VĖŽYS

Šią savaitę tikriausiai teks pasirūpinti turto, tiekimo, komerciniais reikalais, skubiai tvarkyti dokumentus, sutartis, daug bendrauti. Gali nudžiuginti mylimo žmogaus ar vaiko sėkmė. Kita vertus, yra pavojus, kad kažką prarasite, sugriausite. Galbūt įsitempę lauksite kažkokių žinių arba teks konkuruoti ar dėl ko nors aiškintis. Saugokitės avarinių situacijų. Savaitgalį pasimėgaukite namų ramybe arba išvažiuokite į gamtą. Neprimeskite savo norų ir elgesio modelio šeimos nariams - leiskite jiems patiems nuspręsti, kuo užsiimti.

LIŪTAS

Šią savaitę privers pasirūpinti pinigų, turto reikalais, dokumentais, pajamų deklaravimu, kreditų, įmokų ar išmokų klausimais. Apskritai ryžtingai imsitės spręsti aktualius klausimus, o energijos pridės geras įvertinimas darbe, visuomenėje. Galbūt ruošitės komandiruotei ar tam tikrai reformai, domėsitės nauja technika, darbo priemonėmis ar pan. Savaitgalį būsite nusiteikę bendrauti, naršyti po informacijos marias. Pasistenkite tinkamai elgtis su gyvūnais, nepaleiskite nuo pavadėlio viešoje vietoje.

MERGELĖ

Šiuo metu stokosite energijos ir gerų emocijų, tačiau galite sėkmingai dirbti protinį darbą, analizuoti, sisteminti, projektuoti. Galite užsitikrinti įtakingo asmens palaikymą, slaptą protegavimą. Gali realizuotis ir romantiška užgaida - patirti aistringą meilės nuotykį, ką nors suvilioti, sužadinti pavydą ar pan. Savaitgalį jus domins nekilnojamojo turto rinka, statybų, remonto, žemės ūkio reikalai. Tikėtini pirkiniai iš šių sričių arba sėkmingi pardavimai. Tačiau nerimo ir rūpesčių gali sukelti vaikai, artimas žmogus.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę jums seksis pasinaudoti sukaupta patirtimi, užmegztomis pažintimis, kad tai priartintų prie tikslo, pagreitintų konkretų rezultatą. Vis dėlto šalia yra žmonių, kurie norėtų pakišti jums koją, - nepamirškite to. Veikiausiai realūs nemalonumai jus aplenks, jeigu nemėginsite neteisėtais būdais įtvirtinti savo interesų. Venkite ir liežuvauti, regzti intrigas. Savaitgalis nuteiks buitiniams reikalams ir kūrybinei veiklai. Tačiau per išsiblaškymą galite prarasti reikalingą daiktą, dokumentą.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje turbūt neišsisuksite nuo pokalbio su svarbiu asmeniu ir neišvengsite naujų įpareigojimų. Jeigu siekiate įsidarbinti ar pakilti karjeros laipteliu, galite daug ką išsiaiškinti. Regis, naujienos nenuvils, ir net įmanomi preliminarūs susitarimai. Vis dėlto energijos stoka iki savaitgalio neleis užbaigti numatytų darbų. Gali kelti nerimą užkulisiniai reikalai, intrigos. Galbūt teks pasirūpinti ligoniu arba patys nekaip jausitės. Savaitgalį nesiveržkite sunkiai dirbti ir intensyviai bendrauti.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje pasiryžkite kreiptis į įtakingą pažįstamą, jeigu turite problemų, kurias jis gali padėti išspręsti. Regis, iš jūsų bus reikalaujama, aiškiai apsispręsti, ko norite ir ką galite. Darbo, verslo, politikos srityse gali būti pareikalauta ataskaitų už panaudotas medžiagas, inventorių, išleistas lėšas. Tikėtina, kad dėl kai ko teks rimtai pasukti galvą. Savaitgalį jums patiks būti tarp žmonių, lankytis masiniuose renginiuose, varžybose, leisti laisvalaikį su draugais. Sekmadienį jau rinkitės ramesnį poilsį, venkite šurmulio.

OŽIARAGIS

Šią savaitę galimi pasiekimai per publikacijas, mokslą, užsienį, kultūrinę veiklą, tačiau bus ir rūpesčių. Galbūt išgirsite pranešimus apie nelengvai įveikiamas kliūtis. Gana didelis traumų, avarijų, netekčių pavojus. Pavojinga demonstruoti kategoriškus principus bei ambicijas. Pernelyg gera nuomonė apie save, pabrėžtinas dominavimas trukdys harmoningai bendrauti su kolegomis, aplinkiniais. Savaitgalį imkitės buitinių ar ūkinių darbų. Sekmadienį jums gali pavykti pasireikšti draugų kompanijoje ar prieš publiką.

VANDENIS

Ši savaitė žada informacijos, susijusios su darbu, verslu, teisinėmis peripetijomis. Jūsų ausis gali pasiekti ir nekokia naujiena. Galbūt galvosite apie galimą grėsmę, nuobaudą, jūsų klaidų, neetiškumo paviešinimą ar pan. Bus žymiai lengviau, jei šalia jūsų yra stiprių, kompetentingų žmonių, pasirengusių padėti, bendradarbiauti. Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas ar pasiskolinti. Savaitgalį apsispręskite, ko iš tiesų norite, nesiblaškykite ir neklaidinkite aplinkinių. Nusiteikite bendravimui, pažintims.

ŽUVYS

Šią savaitę daug dirbsite ir dar daugiau reikalausite iš kitų. Jums gali pavykti gana konkrečiai susitarti dėl bendradarbiavimo, numatytų darbų eigos. Tai žada papildomo uždarbio galimybes ar pan. Vis dėlto meilės ir partnerystės reikalai bus prieštaringi, nevaldomi. Baiminsitės, kad iliuzijos nevirstų nusivylimu. Nepakenktų daugiau optimizmo. Labiau tausokite sveikatą. Savaitgalį pasižymėsite išlaidumu. Su naujais pažįstamais būkite atsargesni. Per dideliu patiklumu galite sau pakenkti.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis