Horoskopas savaitei: likimas padovanos kai ką gero ir gražaus

Labai svarbus sėkmingos savaitės garantas - teisingas planavimas.

BENDRA SAVAITĖS PROGNOZĖ

Nors daugumai pajus didesnę energiją ir norės išspręsti sudėtingas problemas bei sudėtingas užduotis, tačiau – dėmesio š– galite persitempti. Tad patarimas paprastas – nepulkite spręsti visų reikalų iškart. Pradėkite nuo kasdienių, įprastų.

Antroji savaitės pusė bus palanki naujų darbų pradžiai, sutarčių sudarymui, naujų partnerių paieškai. Gali būti, kad atsitiktinė šios savaitės pažintis išaugs į ilgalaikį ir stabilų ryšį. Jei jums teks didelis emocinis krūvis, nesidrovėkite pagalbos kreiptis į artimuosius.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Avinas

Šią savaitę vertėtų skirti laiko žinių gilinimui, akiračio plėtimui. Puiku, jei atsiras galimybė pakeisti aplinką. Ši laiko atkarpa gana palanki ir įvairiems darbams, dalykiniams pokalbiams. Tikėtini susitikimai su veikėjais, galinčiais turėti įtakos jūsų sėkmei. Vis dėlto nepervertinkite savo jėgų ir saugumo. Savaitgalio atkarpa nebus itin maloni. Stokosite energijos, jausitės vieniši, kamuos keistos nuojautos. Galite užsisklęsti savyje. Svarbu visur jausti saiką, o ypač - vartojant svaigalus.

Jautis

Jeigu savaitės pradžioje teks spręsti su teisėtvarka, švietimu, užsieniu ar užsieniečiais susijusius reikalus, viskas seksis gana sklandžiai. Tiktų vykti į kelionę, ruošti ataskaitas, publikacijas. Kantriai darbuokitės bei įrodinėkite savo projektų, darbų vertę, tikslus, perspektyvas. Savaitgalį įvairiais būdais ieškosite tinkamos draugijos, nes jokiu būdu nenorėsite būti vieni. Vienaip ar kitaip atsiras galimybių smagiai praleisti laiką, sulaukti dėmesio, draugiškų papokštavimų, o gal ir romantikos. Seksis bendrauti su vaikais.

Dvyniai

Šiuo metu energijos pareikalaus verslo, finansų reikalai, tačiau pastangos pasiteisins. Neblogas metas bendravimui su užsieniečiais, meilės pasimatymams, susitikimams su bendramoksliais, įtakingais pažįstamais. Tikriausiai bus nesunku kitiems padaryti gerą įspūdį. Savaitgalio nerimausite dėl realių ar tariamų problemų. Regis, labai stengsitės laikyti vadeles savo rankose ir diktuoti aplinkiniams jų teises bei pareigas. Tuo tarpu jiems reikia supratimo, palaikymo. Įsivaizduokite save kitų vietoje ir suprasite, ką turite daryti. Venkite svaigintis, nes didelė grėsmė apsinuodyti ar kitaip nukentėti.

Vėžys

Šią savaitę tiktų pasiremontuoti būstą, buitinę techniką ar ją įsigyti, jeigu tai yra suplanuota. Prieštaringų emocijų suteiks žmogus, kurį laikote savo konkurentu ar oponentu. Gali pakrikti jūsų planai dėl netikėtos permainos ar įvykio, artimo žmogaus bėdos ar kt. Savaitgalio pasižmonėjimai praplės jūsų akiratį ir suteiks naujų įspūdžių. Regis, vidinė būsena jus ragins ištrūkti iš siaurų įprastos kasdienybės rėmų, ieškoti naujų saviraiškos, laisvalaikio praleidimo galimybių. Galite susižavėti nepažįstamu asmeniu.

Liūtas

Šiuo metu gana palanku pristatyti kūrybinius projektus, dalyvauti žaidimuose, konkursuose. Dalykiniai reikalai, sutarčių ir karjeros perspektyvos tikriausiai rutuliosis norima linkme, tačiau tai nereiškia, kad bus lengva. Gali tekti rizikuoti, dirbti viršvalandžius, leistis į komandiruotę. Galite gauti nekokią žinią apie artimą žmogų. Savaitgalio šurmulyje derėtų nepamiršti, kad visi malonumai turi kainą. Jeigu norite darnos, meilės, jaukumo, turite prisidėti prie šių dalykų sukūrimo bei išsaugojimo.

Mergelė

Ši savaitė žada kūrybinį, romantinį polėkį. Tikriausiai neblogai judės reikalai, susiję su pramogų verslu, menu, pedagogika. Būsite nusiteikę aiškintis meilės santykius, ginti vaikų interesus, populiarinti save ir savo veiklą. Tiktų sudaryti dalykines ir kitokias sutartis. Tik venkite nedraugiškų debatų. Savaitgalį galite ne visai teisingai suprasti jums kažkieno rodomą dėmesį. Kaip bebūtų, visais atžvilgiais seksis geriau, jeigu nepamiršite saiko ir skleisite daugiau dvasinės šilumos bei pagarbos, nes tą, ką dalinsite kitiems, iš dalies gausite ir patys.

Svarstyklės

Šią savaitę jūsų mintys toliau suksis apie tai, kaip pagerinti materialinę savo gyvenimo kokybę, išspręsti šeimines problemas. Aplinkiniai gali suabejoti kai kuriomis jūsų galimybėmis ar ketinimais, jų protingumu, realumu ar moralumu. Nekonfliktuokite, nepykite, nepiktnaudžiaukite svaigalais, vaistais, saugokitės sukčių, vagių. Savaitgalį pravartu daugiau dėmesio skirti mitybai, sveikatos ir grožio profilaktikai. Galbūt įsigysite naminį gyvūną arba tam, kurį jau turite, teks skirti daugiau dėmesio.

Skorpionas

Šią savaitę ramiai tęskite pradėtus darbus, tvarkykite neatidėliotinus reikalus. Regis, noriai bendrausite, tad pagerės santykiai su kolegomis, kaimynais. Kai kurias problemas išspręsti jums padės būtent jie. Tikėtinos trumpos kelionės, informatyvūs kontaktai, interviu. Aplinkinius galite stebinti savo žinių bagažu. Tik neįklimpkite į melą, intrigas. Šis savaitgalis gali padovanoti kai ką gero, gražaus, atgaivinti jausmus, santykius. Jeigu esate scenos žmogus, galite sulaukti publikos pripažinimo, populiarumo. Tik neskubinkite įvykių meilės reikaluose. Klastingi manevrai ir nesusipratimai gali labai pakenkti.

Šaulys

Šią savaitę gana noriai tvarkysite buitinius, turtinius, su nuoma, kreditais, buhalterija susijusius reikalus. Tikėtinos pajamos iš nuomos, tiekimo, tarpininkavimo, komercijos. Kai ką sėkmingai pakeisite norima linkme. Regis, jums padės giminės, draugai. Tik nebūkite pernelyg patiklūs. Šį savaitgalį jums pravartu pailsėti ramiame namų užutekyje arba savo sodyboje. Būsite linkę svyruoti, abejoti savimi ir kitais. Nederėtų būti pernelyg atviriems, nes kažkas gali savanaudiškai pasinaudoti jūsų nuoširdumu, pažeidžiamumu.

Ožiaragis

Šią savaitę nemažai nuveiksite, jeigu dirbate darbą, susijusį su informacijos gavimu ar pateikimu, reklama, mokslu, transportu, telekomunikacijomis arba su nekilnojamuoju turtu, nuoma, namų apdaila, amatais. Savaitgalį tikriausiai nenuobodžiausite. Patiks bendrauti, diskutuoti su pažįstamais ir su nepažįstamais žmonėmis, domins naujos idėjos, netyrinėti pasauliai. Galbūt susitiksite su seniai matytais žmonėmis ir patirsite neįprastų nuotykių, atsidursite neįprastoje situacijoje.

Vandenis

Nuo pirmadienio paskubėkite tvarkyti reikalus, susijusius su visuomenine veikla, sportu, užsieniu, kultūra, nes ūpo ir energijos gali staiga labai sumažėti. Pasistenkite ramiai išsiaiškinti jums neaiškius dalykus, logiką junkite su intuicija. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu, nes jis anaiptol nepadės išspręsti problemų. Beveik visą savaitgalį suksite galvą dėl piniginių reikalų, nuosavybės klausimų. Nusimato išlaidų, o jeigu apsiimsite papildomai padirbėti - tai galbūt ir pajamų. Tuo pačiu augs noras išlaidauti, lepinti save ir artimuosius. Deja, ne visi norai bus realiai įgyvendinami.

Žuvys

Ši savaitė būtų neblogas metas įsibėgėjimui, jei esate parengę konkretų planą dėl darbo, projekto ar visuomeninės, komandinės veiklos. Regis, trauks sportas, renginiai, pramogos. Galite susitikti su bičiulių kompanija, susidomėti kažkokia kolektyvine veikla arba senu savo pomėgiu. Galbūt gausite pajamų iš suteiktos paslaugos. Deja, dėl jų gali kilti problemų. Regis, savaitgalį regsite slaptus planus, susijusius su meiles ryšiais, uždarbiu arba naujais pirkiniais. Pasekmių neišvengsite, jei ketinate lengvabūdiškai elgtis, aklai bet kuo pasitikėti, be saiko išlaidauti pramogoms.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis