Horoskopas savaitei: likimas bus dosnus – nepražiopsokime progos

Savaitės pradžią žymės nenumatytos emocinės metamorfozės, kurios bus tokios stiprios, kad ledą gali keisti ugnis, nuobodulį - nerėgtas susidomėjimas, neapykantą - meilė (arba atvirkščiai).

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Akušerės iš Osvencimo pasakojimas: kur dingdavo koncentracijos stovykloje gimę kūdikiai
- J. Jurkutė: kai mirė tėtis, paniškai bijojau dėl mamos ir brolio
- R. Valeikis: aš tikrai galėčiau gyventi žmonos išlaikomas
- J. Statkevičiaus himnas figūrai: kilogramus galima padaryti madingus arba ne (UŽKULISIAI)
- Jei turėčiau terasą...
- Gintarės pokyčiai: tapau rokeriška nuotaka
- Dailiam pilvukui – kalanetikos pratimai
- Naminis žemės riešutų sviestas - neįtikėtinai paprasta!

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitės vidurys žada sėkmę tiems, kas nebijo ryžtingų sprendimų. Žvaigždės dovanoja energijos, tikėjomo savimi ir sėkme, tad išmintingausia bus tuo ir pasinaudoti, pereinant nuo žodžių prie darbų. Nepasisekti gali tik tuo atveju, jei nerandate bendros kalbos su kolegomis, artimaisiais.

Beje, tų, kieno santykiai su artimaisiais įtempti, laukia ryšio pablogėjimas. Tad verta apsišarvuoti kantrybe. Pasidavusieji emocijoms gali skaudžiai nukentėti - susigadinti karjerą ar asmeninį gyvenimą.
Savaitės pabaigoje laukia poilsis ir atsipalaidavimas. Siūloma užsiimti tais reikalais, kur jums niekas nekomanduoja, kaip daryti - tada viskas eis kaip sviestu patepta.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Avinas

Šią savaitę tikėtinos finansinės įplaukos arba išlaidos, susijusios su partneryste, palikimu, draudimu, paskolomis. Daug bus kalbama apie mokslą, užsienį, keliones, išvykusius pažįstamus, ateities planus. Galite gauti svarbią žinią arba nustebins informacija internete. Regis, kils naujų idėjų, susijusių su darbo, karjeros sritimi.

Savaitgalį aktyviai bendraukite, susitikite su draugais, važiuokite į gamtą, sportuokite. Tiktų dalyvauti maratone, varžybose ar ką nors kolektyvinio organizuoti, koordinuoti.

Jautis

Šią savaitę jums kažkuo pasitarnaus ankstesnė patirtis ar buvęs partneris. Intelektinis įkvėpimas arba smalsumas skatins jus plėsti akiratį, realizuotis neįprastoje sferoje. Galbūt iš svetur atvyks lauktas žmogus arba gausite žinią iš valstybinės institucijos. Būkite atidesni su svetimomis vertybėmis, dokumentais. Jums neabejingas asmuo bus nusiteikęs jus paremti finansine ar kitokia prasme, tačiau tai jus įpareigos. Savaitgalį negalėsite iš galvos išmesti dalykinių reikalų arba savo pareigų tėvams. Turėkite drąsos išreikšti meilės, draugiškumo, rūpesčio jausmus. Tuo galite daug ką pakeisti į gera.

Dvyniai

Šią savaitę sėkmę gali atnešti darbas, geri dalykiniai santykiai. Tačiau jei pastarieji yra nekokie, tuomet galite patirti klastą, nemalonų oponavimą. Kaip bebūtų, stenkitės neperžengti etiško bendravimo rėmų. Patirsite stiprių įspūdžių ir pozityvaus adrenalino, jei sudalyvausite varžybose, konkurse. Mylimas žmogus gali pademonstruoti rimtus ketinimus. Savaitgalį veršitės kuo toliau nuo namų. Ir iš tiesų - be naujų vaizdų, įspūdžių nepajustumėte gero savaitgalio. Jums būtina nors trumpa permaina. Galite domėtis transporto priemonėmis, turizmo prekėmis.

Vėžys

Nuo pirmadienio gali pasipilti darbinės užduotys, prie kurių nesate pripratę, neturite įgūdžių. Galimi šiokie tokie nesusipratimai. Apskritai, kai kurių planų įgyvendinimas gali strigti ir dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių. Vis dėlto kiek pasitreniravę turėtumėte nepriekaištingai atlikti dalykines ir buitines užduotis, o vėliau dar dosniai skirti dėmesio tiems, kurie jus myli. Savaitgalį aktualūs bus psichologiniai arba finansiniai klausimai. Nedramatizuokite gyvenimo sunkumų, net jei reikia grąžinti skolas, vykdyti pažadus. Smagi išvyka, pasimatymas, pramoga gali pataisyti meilės reikalus ir nuotaiką.

Liūtas

Nuo pirmadienio gali pasireikšti jūsų globėjiškumas, rūpestingumas, tačiau turėsite tam tikrų išskaičiavimų. Galbūt stengsitės įtikti kažkokiam žmogui, tikėdamiesi iš jo naudos. Talentingai manipuliuosite kitų žmonių jausmais. Vilios pramogos, šou renginiai, sportas, loterijos, kūrybinė veikla. Galite sudalyvauti konkurse, susijusiame su įsidarbinimu, struktūrine parama projektui ar pan. Turėtų sektis. Savaitgalį pasistenkite bendrauti taip, kad visiems būtų malonu. Ir būtinai parodykite dėmesį tiems, kuriuos mylite ir kurie neabejingi jums.

Mergelė

Ši savaitė skatins pasikeisti nuomonėmis. Būsite nusiteikę išklausyti kitus, patarti, suteikti pagalbą artimiesiems. Tik visko nesugadinkite savo netaktu. Nuo ketvirtadienio būsite labai aktyvūs, kūrybingi. Seksis žaidimuose, scenos mene. Tik nežaiskite slapto žaidimo meilės reikaluose. Savaitgalį domėsitės grožio profilaktika, dietomis, madingais apdarais. Jeigu pernelyg atvirai demonstruosite savo norus, aistras, tai gali nepatikti dominančiam asmeniui. Tiktų keisti gyvenimo būdą, pradėti fizinių pratimų ciklą.

Svarstyklės

Nuo pirmadienio jūsų sugebėjimai ir valia bus nukreipti pinigams uždirbti. Galima tikėtis naudos iš komercinės veiklos. Svarbu netingėti ir dėl smulkių trikdžių nenuleisti rankų. Jei jums reikia pagalbos ar patarimo, visų pirma kreipkitės į artimus žmones. Nenuviltų ir meilės pasimatymas. Tiesa, jam gali pristigti laiko, jei netrukus teks laikyti egzaminą, gintis mokslinį darbą, išvykti į kelionę ar pan. Savaitgalį galite patirti žavių akimirkų, jei esate paskyrę meilės pasimatymą, siekiate sublizgėti scenoje ar "sergate" už savo numylėtinių sėkmę.

Skorpionas

Nors jausitės svarbūs, įtakingi, kitą savaitę nepiktnaudžiaukite savo padėtimi, ryšiais, nes tai gali atsisukti prieš jus. Lengva susikompromituoti, prarasti tai, kas jums išties svarbu. Regis, emocijų ir prieštaringų minčių sukels dominančio asmens poelgis. Suksitės kaip vijurkai, jei jūsų veikla susijusi su informacija, reklama, švietimu. Jums seksis rasti bendrą kalbą su žmonėmis, be didesnių pastangų suderinti interesus. Savaitgalį užuovėją teiks šeima, artimieji. Pravartu tvarkyti, prižiūrėti, puoselėti savo gyvenamąją patalpą, žemės sklypelį, aplankyti ir pasveikinti tėčius, senelius.

Šaulys

Šią savaitę kai kuriuos nesklandumus vaizduotėje išgyvensite giliau nei iš tikrųjų verta. Daugiau dėmesio skirkite šeimos nariams. Tai padės išsaugoti jei ne šilumą, tai bent tarpusavio supratimą. Itin saugokite nuo vagių bei vertybių sugadinimo, pametimo. Nuo trečiadienio situacija ir nuotaika vis gerės. Galite išleisti pinigų neįprastiems dalykams ar pomėgiams, suteikti malonumo sau ir kitiems. Pozityvus nusiteikimas sustiprins ir meilės ryšį. Savaitgalį noriai bendrausite. Aktualūs turėtų būti kelionių ir su informacija, mokslu susiję reikalai.

Ožiaragis

Šią savaitę jums stigs noro dirbti, bendrauti. Galbūt sužinosite kažką, kas aukštyn kojomis apvers jūsų ankstesnį požiūrį, planą. Galite nerimauti, kad jūsų gyvenimas stokoja prasmingumo, prastėja sveikata ar kt. Nuo ketvirtadienio jūsų vidinė energija atsigaus. Pamažu galite užsitikrinti saugų stabilumą. Iš nedeklaruojamos veiklos galimos pajamos. Tikėtina slapta meilės intriga. Savaitgalį turbūt skirsite lėšų ir laiko išvaizdai, kūno priežiūrai - puošitės, jauninsitės. Tarpusavio santykiuose padaugės harmonijos.

Vandenis

Nuo pirmadienio būsite linkę konkrečiai veikti ir priimti atsakingą pasiūlymą. Panašu, kad dėl to nesigailėsite. Tiesa, turite išsiaiškinti, ar tai nebus rizikinga afera. Mokėkite pasidžiaugti ir svetima sėkme. Galbūt pavyks atnaujinti nutrūkusį, bet jums vis dar svarbų ryšį, partnerystę. Galite tikėtis pagalbos iš labdaringų organizacijų arba patys būsite nusiteikę filosofiškai, labdaringai. Savaitgalį pajusite pasiilgę įvairių žemiškų malonumų, atsipalaidavimo. Mielai linksminsite kitus, flirtuosite, laidysite komplimentus.

Žuvys

Šią savaitę nelabai seksis laikytis numatytos darbotvarkės, nes atsiras nenumatytų rūpesčių, pavedimų. Pagrindinė sėkmės sąlyga - darnus bendradarbiavimas su kolegomis. Tačiau panašu, kad kažko nepasidalinsite ar vieni kitiems neįtiksite. Nuo trečiadienio jau gana sklandžiai dirbsite suplanuotus darbus bei vizituosite žmones, iš kurių tikitės patarimų, konsultacijų. Gali kilti idėjų, susijusių su verslu, uždarbiu. Savaitgalį stenkitės subtiliai atsiriboti nuo to, kas jus vargina ir praleisti laiką taip, kaip trokšta jūsų kūnas bei siela.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis