Horoskopas savaitei: laukia labai emocingas laikotarpis

Pirmomis savaitės dienomis nebus lengva susikaupti naujiems darbams, todėl verčiau stengtis pabaigti senus, būtų gerai ištaisyti senas klaidas.

Populiariausi šių dienų tekstai:
- A. Sabonis. Piršlybų nebuvo, sužadėtuvių žiedą Ingrida rado ant klozeto dangčio
- Grožio procedūros pagal Mėnulio kalendorių - kada geriausia kirpti ir dažyti
- Ar tikrai vyrams reikia tik sekso?
- Gimimo valanda numerologijoje - ką ji nusako
- E. Montvido namai Londone: šio buto aura labai gera, nes čia tikrai daug meilės
- Karamelinis sūrio pyragas. Nekeptas

BENDRA PROGNOZĖ

Dauguma pajus energijos antplūdį. Tai bus labai emocingas laikotarpis, ir dauguma ims mėtytis nuo vieno kraštutinumo prie kito, lengvai pasiduos svetimai įtakai.
Artėjant savaitės pabaigai kils susidomėjimas naujovėmis, moksliniu darbu, noras eksperimentuoti, ieškoti sprendimo kelių.

Nepamirškite artimų žmonių poreikių, su tais, kurie jums itin brangūs, bendraukite atsargiai. Aštrūs pasisakymai, kritika ar pastabos gali sukelti neprognozuojams pasekmes. Verčiau atsidėkite bendrų darbų, atostogų planavimui, paskaičiuokite šeimos biudžetą.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Avinas

Šią savaitę spirgėsite iš noro daug nuveikti, pasirodyti nepakeičiami. Galite pradėti iškart kelis darbus. Nepervertinkite jėgų, saugokitės traumų, konfliktinių situacijų. Gali pasitaikyti apgaulingų pagundų, nesąžiningų žmonių. Galbūt darysitės sveikatos tyrimus ir dėl jų nerimausite. Kai ko verta pasimokyti iš konkurentų. Atsargiai kelyje. Savaitgalį asmeniniai santykiai gali pakrypti netikėta linkme. Nesusipratimus sąlygos seksualinės problemos arba finansiniai įsipareigojimai. Geriausia būtų rimtai pasitvarkyti savo ūkyje, išmesti nereikalingą šlamštą, užbaigti neatidėliotinus darbus.

Jautis

Šiuo metu galite gauti intriguojamą pasiūlymą. Venkite avantiūrų, nebūkite patiklūs, ypač bendraudami su nepažįstamais veikėjais. Neieškokite abejotinų pramogų. Netikėtas įvykis, susijęs su turtiniais reikalais, verslu, meile, artimu žmogumi gali išmušti iš vėžių. Galbūt vaikai pavojingai rizikuos arba neįvyks planuotas pasimatymas, sandoris.

Savaitgalis gali atgaivinti romantiškus santykius arba kaip tik padidinti įtampą, jeigu santykiai netvirti. Lengva įklimpti į iliuzijų voratinklį, patikėti tuo, kuo norisi tikėti.

Dvyniai

Šią savaitę net stropiai atlikdami savo profesines pareigas bei atidžiai vairuodami galite neišvengti nesusipratimų. Nepalanku dėl ko nors svarbaus tartis, prisižadėti, nes maža vilties, kad tai bus įvykdyta. Tiek kiti, tiek jūs nepakankamai realiai vertinsite situaciją, galimybes, bus sunku išvengti nesąžiningumo ir pavojų. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, vaistais. Savaitgalį mintys suksis apie nebaigtus darbus, pareigas. Bent jau savo ūkyje jums išties pavyks įvesti tvarką. Vis dėlto tykos nuostoliai, apgaulės, vagystės.

Vėžys

Šią savaitę jums koją gali pakišti vengimas atvirai bendrauti, tenkinimasis neaiškiomis užuominomis, nutylėjimais. Dėl to vieni kitus suprasite ne taip, kaip derėtų. Verčiau kalbėkite aiškiai ir reikalaukite tiesaus atsakymo. Saugokitės vagių, aferistų. Problemos, susijusios su artimais žmonėmis, kels nerimą. Savaitgalį dėl netinkamo vaikų auklėjimo gali kilti konfliktų. Galimos meilės romano užuomazgos. Mėginsite sudaryti įspūdį, kad daug žinote, mokate. Jūs kitus žmones arba kiti jus gali suklaidinti, apgauti.

Liūtas

Nuo pat pirmadienio venkite rizikuoti finansiškai ir kitaip. Neskubėkite pirkti brangaus daikto, jei nesate tikri dėl jo reikalingumo ar kokybės. Gali būti, kad skinsite ankstesnių avantiūrų vaisius. Saugokitės apgaulių, vagysčių. Jei užsiimate informacijos sklaida, pasistenkite neiškraipyti faktų. Savaitgalį stigs pakantumo ir harmonijos namuose. Nesibaigiantys buitiniai rūpesčiai gadins nuotaiką. Sunku bus susitarti dėl bendrų planų su kitais šeimos nariais. Abejosite ir meilės santykiais.

Mergelė

Nuo pirmadienio kiti jus arba jūs save ne itin aukštai vertinsite, tirštinsite trūkumus, tam tikri vidiniai stabdžiai arba klastingi oponentai varžys jūsų iniciatyvą. Atsargiai vertinkite gautus pasiūlymus, neskubėkite jų priimti - galite apsigauti. Netikrų vilčių gali suteikti ir informacija, susijusi su darbu. Savaitgalį jums itin reikės draugiško supratimo, arba jūsų dėmesio reikalaus giminaičiai, draugai. Pasistenkite nesipykti dėl niekniekių, neskubėkite žadėti, įsipareigoti, nes jūsų nuomonė gali pasikeisti, įsigilinus į situaciją.

Svarstyklės

Ši savaitė jus panardins į intrigų kupiną verpetą. Dėl savo nenuoširdumo galite pakliūti į keblią situaciją, sukomplikuoti santykius su mylimu žmogumi. Kol kas nedarykite svarbių sprendimų, nesivelkite į neaiškius sandėrius. Ir pasistenkite, kad nedingtų noras savarankiškai ir sąžiningai dirbti, tęsti pradėtą reikalą. Nepasiduokite provokacijoms, saugokitės traumų. Savaitgalį jums rūpės įvairūs pirkiniai, buitinės paslaugos, nekilnojamojo turto reikalai. Galite išleisti daug pinigų. Belieka tikėtis, kad nesigailėsite dėl savo pirkinių.

Skorpionas

Šią savaitę pasistenkite nepersidirbti ir nesinervinti. Turite rimčiau įvertinti sąlygas, partnerius ir ar įmanoma praktiškai realizuoti norimą planą. Jausis moralės trūkumas. Reikėtų būti atidiems, kad nesukeltumėte apkalbų ir priešiškumo. Kad ir kaip būtų apmaudu, nepraktiški jūsų užmojai nepasieks gero rezultato. Gresia avarijos. Labiau prižiūrėkite vaikus. Savaitgalį pasitvarkykite namuose ar sodyboje, pabūkite gamtoje arba paeksperimentuokite virtuvėje - skanus maistas gerins nuotaiką. Pasisaugokite vagysčių.

Šaulys

Šiuo metu aplinkiniams su jumis bus nelengva dėl jūsų vidinės įtampos, nervingumo. Pasistenkite nesinešti negatyvių emocijų į darbą, antraip galite išprovokuoti bendrą įtampą ir nesėkmes. Per neatsargumą galite ką nors sugadinti ar susižeisti. Itin saugokitės sukčių, vagių. Tikėtini reikšmingi susitikimai, tačiau sunkoka bus išlikti draugiškiems. Visur matysite priešus, smerksite, kaltinsite. Savaitgalį gali paaštrėti vidinės problemos, sentimentai. Galbūt jus nuliūdins, apgaus mylimas asmuo arba pasigesite darnos šeimoje. Saugokitės vagių.

Ožiaragis

Bendraujant su aplinkiniais visą šią savaitę ypač svarbu išlaikyti santūrumą, emocinę pusiausvyrą. Aktualūs gali būti pokalbiai, derybos su įtakingais asmenimis, verslininkais. Labai rimto požiūrio ir konkretumo nesitikėkite - perspektyvos liks gana neaiškios. Be to, galite gauti pasiūlymą, dvelkiantį rizika ar paslėpta apgaule. Pasisaugokite avarijų, traumų. Būtų gerai, kad savaitgalį leistumėte sau pasimėgauti ramybe ar užsiimti hobiu. Galite užmegzti ilgalaikę draugystę arba iš pažįstamo asmens gauti neblogą pasiūlymą.

Vandenis

Šią savaitę itin saugokitės apgaulės bei nuostolių. Galima provokacija arba būtinybė atlikti veiksmus, kurie nepatiks aplinkiniams. Problemų gali sukelti ir vaikų, mylimo žmogaus neatsargumas. Jums norėsis pasižymėti, tačiau jūsų kūrybiniai ir kitokie bandymai sulauks kritikos. Vargu ar pavyks priartėti prie tikslo. Venkite rizikos, jei vairuojate. Savaitgalį būsite skrupulingi, priekabūs ir tuo įkyrėsite aplinkiniams. Nederėtų prievarta brukti savo nuomonės, pamokymų. Dėl brangaus pirkinio būtinai pasitarkite su namiškiais.

Žuvys

Nuo šio pirmadienio labiau gresia avarinės situacijos, nesusipratimai bendraujant. Labai svarbu sąžiningai elgtis su partneriu bei žmonėmis, kurie jumis pasitiki ir nėra nuvylę. Saugokitės vagių, sukčių ir mažiau klausykite svetimų patarimų, kaip tvarkyti jums žinomus reikalus. Neskubėkite patikėti abejotina informacija ir neklaidinkite, nevedžiokite už nosies kitų. Savaitgalį galbūt teks dalyvauti svarbiame renginyje, pristatyme, sakyti kalbą ar kt. Stenkitės nevėluoti bei laikytis pažadų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis