Horoskopas savaitei: kokios bus Joninės ir savaitgalis po jų

Visą savaitę venkite priimti sprendimus, kurie gali kardinaliaI pakeisti jūsų profesinį ar asmeninį gyvenimą.

- Savaitės ikona. D. Tamošiūnaitė: kaip pasikeitė jos stilius po didžiųjų grožio pokyčių
- Ką reikėtų žinoti apie smegenų vėžį
- Moterys kalba. Bijau tapti daug pasiekusia vieniša moterimi
- 14 dalykų apie seksą, kuriuos būčiau norėjusi žinoti, kai man buvo 18
- Tinginių čeburekai

BENDRA PROGNOZĖ birželio 22-28 d. d.

Savaitės pradžia - geras laikas sutvarkyti finansinius, mokesčių ar draudimo reikalus. Kai kam atsiras galimybė papildomai uždirbti.

Kadaise atidėti projektai gali pajudėti.

Ieškantiems naujo darbo rekomenduojama leistis į paieškas tik nuo ketvirtadienio.

Patartina nesiginčyti su valdžia, nesipykite ir su artimaisiais. Ši savaitė palanki planuoti tolimą kelionę, atostogas.

Avinas

Savaitę pradėsite optimistiškai nusiteikę, linkę kurti, rizikuoti, griebtis naujovių. Jums išties seksis, tačiau gali trukdyti nedori, nepatikimi asmenys, intrigos. Gali atsirasti painiavos dėl dokumentų, atsiskaitymų. Vis dėlto tai puikus metas trokštantiems meilės, kūrybinių pergalių, laimės, susijusios su vaikais. Savaitgalį galite patirti pikantišką nuotykį. Tačiau pinigai slyste slys iš kišenės. Jums derėtų apsispręsti dėl savo dvilypių norų ir troškimų, atskirti, kur tikrai yra jūsų interesai, o kur kitų žmonių.

Jautis

Nuo pirmadienio porą dienų jums gali tekti rimčiau pasirūpinti tais, kuriuos mylite, globojate. Galbūt teks prisiimti atsakomybę už meilės nuotykio pasekmes. Tikriausiai sulauksite gerų rezultatų, jei užsiimate kūrybine veikla, organizuojate pramogas, renginius ar juose dalyvaujate. Vis dėlto labiau prižiūrėkite vaikus, nes dėl jų gali kilti problemų, ypač Joninių išvakarėse. Galite gauti pasiūlymą, susijusį su darbu. Savaitgalį tiktų spręsti santuokos ir meilės klausimus, lankyti gimines, susitikti su draugais, bendraminčiais. Tikėtinas smagus ir turiningas laiko praleidimas.

Dvyniai

Šią savaitę vis labiau į jūsų sąmonę skverbsis naujas polėkis, nauji planai. Pasukę galvą ir pamiklinę liežuvį tikriausiai pasieksite, ko trokštate. Tačiau iš artimų žmonių vietoj supratimo galite sulaukti keistų priekaištų, trukdymų. Per Jonines ir po jų būsite linkę rizikuoti, leistis į nuotykius, avantiūras. Gali būti, kad užmegsite meilės romaną. Savaitgalį labiau įsižiūrėkite į detales, jei rinksitės prekę, kelionės maršrutą ar pan. Gali kilti ūpas keisti įvaizdį. Pastangos pagerinti išvaizdą, sveikatą išties pasiteisins. Vertinkite protingus patarimus.

Vėžys

Šiuo metu galima nauda iš reklamos, mokymų, originalaus verslo, internetinės prekybos ir kt. Netikėtai galite susitarti dėl kažkokio naujo darbo, užsakymo. Tačiau įmanomas ir netiesioginis jūsų sąžiningumo ar kompetencijos patikrinimas. Be to, bus didesnis techninių nesklandumų, avarijų pavojus. Per Jonines jums norėsis pabūti ramiai, su šeima, be didelio šurmulio ir viešnagių. Savaitgalį jums nebus liūdna, nes vos panorėjus šalia atsiras gerbėjų ir draugų. Seksis bendrauti su augančia karta. Nesigailėsite, jei apsilankysite pramoginiame renginyje, gražiame gamtos kampelyje.

Liūtas

Šią savaitę jums seksis siekti dominančio asmens palankumo. Galite išleisti pinigų neįprastiems dalykams ir pomėgiams, išvykti į kelionę, susipažinti su įžymybėmis. Vis dėlto būkite apdairūs, antraip patirsite nuostolių. Per Jonines galimas santykių su draugais, giminaičiais atnaujinimas arba pagaliau suvoksite, kas jums trukdė geriau sutarti. Savaitgalį raskite laiko pasigrožėti gamta, atsipalaiduoti. Regis, sulauksite dėmesio iš žmogaus, kuriam puoselėjate ypatingus jausmus. Galite įsigyti originalų drabužį, papuošalą, reikalingą elektros prietaisą.

Mergelė

Nuo pirmadienio galite patirti spaudimą kažką atlikti bet kaip, nesigilinant, nesiklausant sąžinės balso, leidžiantis į intrigas ar kt. Arba vargins neaiškumai, susiję su mokslu, darbu, sveikata. Po Joninių gali atsirasti skubių reikalų, susijusių su nuoma, nuosavybe, prekyba. Jūsų sprendimai padidins pinigines įplaukas, tačiau ir išlaidų neišvengsite. Savaitgalį palanku megzti naujas pažintis, tartis aktualiais klausimais su draugais, giminaičiais, kaimynais. Nepraleiskite pro ausis originalių pasiūlymų - gali nuskambėti vertinga užuomina.

Svarstyklės

Savaitės pradžia gali būti labai įdomi, tačiau aplinkybės nebūtinai klostysis tik sklandžiai. Kažkuo galite nusivilti, jei išgirsite užkulisines apkalbas, jei išaiškės klasta, melas ar pan. Joninių išvakarėse būsite nepakankamai atsargūs ir galite pakenkti savo sveikatai, apsinuodyti svaigalais, būti apvogti ar kt. Per Jonines ir po jų pasižymėsite ypatingu jautrumu, tad galimos neadekvačios reakcijos, nerimas. Savaitgalis tinkamas poilsiui gamtoje. Domėsitės galimybėmis patogiau susitvarkyti namus ar sodybą, pigiau ką nors įsigyti, įsirengti arba papildomai padirbėti, kad papildytumėte šeimos biudžetą.

Skorpionas

Nuo pirmadienio porą dienų traukte trauksite aplinkinių dėmesį, lengvai pelnysite palankumą, ypač jei užsiimate įdomia veikla. Draugų ar vaikų Joninėms sugalvotos pramogos jums nebūtinai patiks. Galimas nepageidaujamas susitikimas. Venkite tokių pagundų, kurių pasekmės gali būti apgailėtinos, o pagirios ilgos ir sunkios. Savaitgalį jums labai rūpės grožis, sveikata, dietos ir pan. Gali pavykti originaliai pakoreguoti įvaizdį. Pravartu dalį laisvalaikio praleisti gamtos prieglobstyje, ramioje vietoje, kur galima atitrūkti nuo rūpesčių, šurmulio.

Šaulys

Šią savaitę iš užsienio jus gali pasiekti svarbi informacija. Kažkas gali padėti jums išpildyti ypatingą troškimą. Vis dėlto jausite įtampą dėl įstrigusių darbų, neįvykusių planuotų susitikimų ar rūpesčių namuose. Per Jonines susitikite su gerais bičiuliais, prasiblaškykite, atitrūkite nuo įgrisusių rūpesčių. Puiku, jei pavyks grąžinti ar atsiimti skolą. Savaitgalį būsite linkę svajones painioti su tikrove ir elgtis neįprastai. Stebins įdomūs sutapimai, išsipildymai. Galimas slaptas potyris, spontaniškas sielų ryšys, meilės nuotykis.

Ožiaragis

Šią savaitę pradėsite, būdami pakilios ar bent jau filosofinės nuotaikos. Tikėtina džiuginanti naujovė. Tačiau nedžiugins išsiblaškymas kelyje ir kitur, per kurį galima šį tą prarasti. Per Jonines namuose jausitės nejaukiai, tad būsite linkę rinktis ne tokią intymią aplinką, eiti į viešą renginį ar kt. Vis dėlto galite apsigauti manydami, kad kitur smagiau, o nepažįstami žmonės jus geriau supranta. Savaitgalį pajusite ūpą bendrauti, būti įvykių sūkuryje. Neprašausite pro šalį, jeigu pamėginsite įgyvendinti savo meilės fantazijas. Galite išvykti į kelionę, užmegzti įdomią pažintį.

Vandenis

Šią savaitę padvelks naujomis perspektyvomis, ypatinga permaina. Regis, apsispręsite dėl paskolos, studijų, emigracijos, vedybų ar skyrybų, arba tai padarys jūsų partneris. Galite prarasti saiką ir neprotingai išleisti daugybę pinigų. Per Jonines ir po jų jus itin domins kultūriniai renginiai, kelionės, bet kas, tik ne rutina ir namai. Savaitgalį galite susitikti su žmonėmis, su kuriais jus sieja bendri turtiniai ar verslo interesai. Pasižymėsite liberaliomis pažiūromis, puikia iškalba. Dominančiam asmeniui galite padaryti įspūdį ar net labai sužavėti.

Žuvys

Šią savaitę turėtumėte gerai pagalvoti prieš ką nors žadėdami, įsipareigodami. Nepanašu, kad pavyks išlaikyti paslaptyje meilės nuotykio, jei to tikitės. Iš anksto pagalvokite apie pasekmes. Galimos finansinės įplaukos arba išlaidos, susijusios su partneryste, palikimu, draudimu, paskolomis. Gali kilti noras atsikratyti nereikalingų daiktų, keisti garderobą ar kt. Savaitgalį kils noras pasidairyti toliau nuo namų. Tikėtini įdomūs susitikimai, renginiai, naujos pažintys. Galite sužinoti kažką svarbaus iš nemažai pasaulio mačiusio asmens.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis