Horoskopas savaitei: asmeninių santykių fronte - geros žinios

Ši savaitė, deja, ne itin palanki aktyviai veiklai.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Gali tai pasidaryti: 8 madingų megztinių idėjos
- Užduok sau 9 klausimus ir sužinok, ar jis tikrai yra tau skirtasis
- 15 vertingų patarimų plokščiam pilvukui
- 8 populiarūs mados mitai, kuriuos seniai laikas pamiršti
- Duona su keptais svogūnais, saulėgrąžomis ir moliūgų sėklomis

BENDRA PROGNOZĖ

Šiuo metu bus sunku vertinti realią situaciją ir padaryti teisingas išvadas. Dauguma pasiduos iliuzijoms ir patikės tuo, kas netikra, kuo tikėti neverta.

Vis dėlto, gyvenimiškos energijos netrūks, tačiau reikia stengtis ją nukreipti taikiu, pozityviu keliu.

Asmeninių santykių fronte galima laukti pegerėjimo, tačiau jei tik pavyks išvengti ginčų, rasti kompromisų. Tai puikus laikas įvairiems darbams namuose: remontui, baldų perstatymui, generalinaim valymui. Savaitės viduryje rekomenduojama skirti laiko kosmetologinėms procedūroms, sveikatos stiprinimo užsiėmimams.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiams atrodys, kad laikas slenka pernelyg lėtai. Jūs vis skubinate dienas, laukdami svarbaus įvykio. Bet reikėtų branginti kiekvieną minutę. Astrologas pataria nesikarščiuoti. Tegul viskas klostosi savaime. Jau antrojoje savaitės pusėje pasijusite kur kas drąsiau ir ramiau. Na, o ilgai lauktas susitikimas su artimaisiais savaitės pabaigoje padės galutinai atgauti jėgas. Sėkmingos dienos - ketvirtadienis ir penktadienis.

Vandeniams pats laikas imtis verslo. Planetos jūsų atžvilgiu yra palankiai nusiteikusios. Drąsiai investuokite pinigus į projektus, kurie jums anksčiau atrodė abejotini. Tai tuo labiau nepavojinga, kadangi jūsų analitinis protas jau seniai apskaičiavo įvairiausius variantus ir priėjo teigiamą išvadą. Jums reikalinga paskata. Artimiausiu metu stimulas atsiras - artimam žmogui labai reikės jūsų materialinės pagalbos. Nepašykštėkite. Šie pinigai grįš su kaupu. Palankios dienos - trečiadienis ir šeštadienis.

Žuvims neduoda ramybės įvairūs sumanymai ir planai, susiję su karjera. Nesidrovėkite supažindinti su jais žmones, kuriais pasitikite. Jie tikrai gali pasidalyti gyvenimo patirtimi ir duoti gerą patarimą. Kad įgyvendintumėte savo idėjas, turėsite aktyviai dirbti. Bet jums seksis - darbas eis kaip iš pypkės. Nebijokite suklysti. Nereikšmingos klaidos tik paskatins jus susikaupti ir suteiks darbui reikiamos dinamikos. Sėkmingos dienos - antradienis ir sekmadienis.

Avinams jau būtų lyg ir laikas sutelkti dėmesį ir suimti save į rankas. Ilgos šventės šiek tiek išmušė jus iš vėžių. Darbe susikaupė daugybė klausimų, kuriuos reikia skubiai spręsti. Kitą savaitę teks priimti atsakingą sprendimą, kuris gali turėti įtakos visam jūsų gyvenimui. Pažiūrėkite į tai kuo rimčiau. Skubėti tikrai nereikėtų. Susitikimas su draugu savaitės pabaigoje suteiks jėgų. Jums sėkmingos dienos bus trečiadienis ir penktadienis.

Jaučiams, mėgstantiems kruopščiai planuoti tiek savo veiksmus, tiek savo biudžetą, niekas neįstengs aptemdyti septynių artimiausių dienų. Viskas klosis taip, kaip jūs sumanėte. Astrologas pataria daugiau dėmesio skirti artimiems žmonėms. Jaukiai sutvarkykite namus ir savaitgalį suruoškite šeimos vakarienę, tuo labiau, kad jūs puikiai mokate organizuoti tokius renginius. Artimieji deramai įvertins jūsų pastangas ir, galimas dalykas, parengs jums nedidelę staigmeną. Tvarkyti buitinius reikalus geriausiai seksis antradienį ir ketvirtadienį.

Dvyniams būtų neblogai atsigręžti atgal ir realiai įvertinti tai, kas pasiekta. Pastaruoju metu jūsų darbo sparta buvo pernelyg didelė. Nereikėtų šitaip varginti savo organizmo. Be abejo, Fortūna jūsų pusėje, bet nuolat rizikuoti nepatartina. Padarykite pertrauką, paprašykite atostogų. Gamtos prieglobstyje, mėgaudamiesi šiltais saulės spinduliais, arba tiesiog namuose su įdomia knyga jūs puikiai pailsėsite ir sukaupsite jėgų. Palankios dienos - pirmadienis ir šeštadienis.

Vėžių laukia visais atžvilgiais vaisinga savaitė. Seniai atidėliojamos derybos bus sėkmingos. Čia reikėtų būti itin atidiems ir neleisti, kad emocijos užgožtų protą. Jūsų ūmumas gali tik pakenkti. Tramdykite save. Malonus susitikimas su giminaičiu, kurio seniai nematėte, įvyks pačiu laiku. Nešykštėkite komplimentų artimiesiems. Jų reakcija į jūsų žodžius tik pagerins jūsų nuotaiką. Palankios dienos - antradienis ir penktadienis.

Kaip visada dinamiški ir įdomių idėjų kupini Liūtai artimiausiu metu bus pakiliai nusiteikę. Aplinkiniai tiesiog žavisi jūsų subtiliu humoru. Net šiek tiek įkyrėjęs darbas ir tam tikri organizaciniai klausimai, kuriuos turėsite išspręsti, nesugadins jūsų nuotaikos. Nekreipkite dėmesio į šnairus pavyduolių žvilgsnius, jūsų optimizmas neįveikiamas. Jums sėkmingos dienos bus trečiadienis ir šeštadienis.

Mergelės gilinsis į savo bičiulių problemas. Labai pagirtina, kad jūs stengiatės visiems padėti. Bet per tokį sąmyšį jūs tiesiog nepastebite, kad artimiesiems trūksta jūsų dėmesio. Susigrąžinsite mylimo žmogaus palankumą, jei daugiau bendrausite su juo. Beje, jau antrojoje savaitės pusėje ledai jūsų santykiuose ištirps ir vėl viskas klosis kuo puikiausiai. Susitaikyti tinkamos dienos - antradienis ir trečiadienis.

Svarstyklėms astrologas pataria šiek tiek pailsėti nuo darbo, kur niekas nepasikeis, jei jūs kurį laiką nebesistengsite patys išspręsti visas problemas. Daugiau dėmesio skirkite savo šeimai ir draugams. Nueikite į kiną ar teatrą, kartą kitą pavakarieniaukite jaukiame restoranėlyje - ir atgausite pusiausvyrą, prarastą beprotiškose lenktynėse dėl pelno. Daug teigiamų emocijų jums suteiks bendravimas su namų numylėtiniais - šunimis arba katėmis. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir penktadienis.

Skorpionai pagaliau turės progą atkreipti asmens, kuris anksčiau nesiteikdavo net ir pažvelgti į jus, dėmesį. Išnaudokite galimybę. Trokštamam asmeniui artimiausiu metu gali prireikti pagalbos, ir labai galimas dalykas, kad jis kreipsis kaip tik į jus. Nesutrikite. Parodykite, ką sugebate, tuo labiau, kad jūs turite ką parodyti. Jūsų aštrus protas ir puikus humoro jausmas neliks nepastebėti. Pažintims tinkamos dienos - trečiadienis ir šeštadienis.

Šauliams kitą savaitę astrologas pataria sutelkti dėmesį į finansinius gyvenimo aspektus. Atidžiai stebėkite savo biudžetą, susilaikykite nuo didelių išlaidų ir saugokitės smulkių vagišių. Nors apskritai planetos jums palankios, atsargumas dar niekam nepakenkė. Tuo labiau, kad toks taupumas duos rezultatų, ir jūs jau netrukus galėsite įsigyti pirkinį, apie kurį seniai svajojote. Jums sėkmingos dienos bus antradienis ir sekmadienis.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis