Horoskopas: nusimato gana sėkminga savaitė

Astrologinė prognozė kitai savaitei, liepos 18-24 dienoms.

PROGNOZĖS SAVAITEI

Gana sėkminga savaitė. Antroje jos pusėje galimi nemalonumai, tačiau greičiausiai jie nebus svarbūs, o visas iškilusias problemas išspręsite greitai.

Pirmoji savaitės pusė – laikas, kai vertėtų labiau kontroliuoti emocijas ir nepamiršti šalto mąstymo. Verčiau pamirškite iliuzijas, fantazuokite irgi atsargiai. Galimi laimingi sutapimai. Norint išnaudoti palankias aplinkybes, prireiks lankstumo, užsispyrimo ir pasirengimo rizikuoti. Sunkumai gali užgriūti ir asmeninius santykius, nes žmonės taps reiklesni vienas kitam, pastebės tai, prieš ką anksčiau užmerkdavo akis. Būkite kantrūs ir nebus sudėtinga rasti bendrą kalbą.

Antroje savaitės pusėje galimas nedidelis sujudimas ir nesusipratimas darbe. Bus sunku įvesti tvarką, suprasti, kas čia ir kaip. Sėkmingiausias šis periodas bus tiems, kas moka įsiklausyti į intuiciją, geba greitai prisitaikyti prie situacijos.

Venkite persidirbimo, atidėkite varginančius darbus, nelengvus sportinius užsiėmimus. Būkite atsargesni su naujais pažįstamaisiais, ypač paskutinėmis savaitės dienomis: tuo metu bus sunku suprasti, kuo pasitikėti, o kuo – ne.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Nuo pirmadienio ims jaustis permainų dvelksmas kažkurioje gyvenimo srityje. Padaugės kūrybinės energijos, optimizmo. Galite sutikti seną bičiulį, gerbėją, užmegzti ar atnaujinti draugystės, meilės ryšį, gauti viliojamą pasiūlymą. Pasistenkite atsižvelgti į kitų jausmus bei poreikius. Savaitgalį jus domins kitiems nesuprantami dalykai, trauks poilsis gamtoje, relaksacinė muzika, meditacijos. Pasistenkite atskirti melą nuo tikrovės, saviapgaulę nuo realybės. Pagalvokite apie tai, ar nederėtų atsikratyti žalingų įpročių.

JAUTIS

Šią savaitę norėsis kur nors išvažiuoti, pakeisti aplinką. Tikėtina, kad kažkur iš tiesų vyksite. Galbūt dalyvausite renginyje, kuriame užsimegs naudingos pažintys. Apskritai šiuo metu būsite nusiteikę viešai reikštis, politikuoti, ieškoti bendraminčių. Regis, jausitės populiarūs. Pernelyg nepasikliaukite šiuo įspūdžiu - kai kurie žmonės nėra tokie palankūs, kaip atrodo. Savaitgalį būsite nusiteikę džiaugtis ramybe bei malonumais. Galite susitikti su asmeniu, su kuriuo jus sieja bendri prisiminimai, nuotykiai.

DVYNIAI

Šią savaitę būsite išradingi, panaudodami nusidėvėjusius daiktus, jų detales. Domins kitų žmonių psichologinės problemos ir puikiai jas analizuosite. Galite gauti žinią iš toli arba viliojamą pasiūlymą, susijusį su užsieniu. Galbūt leisitės į kelionę. Savaitgalį viskas susiklostys neblogai, jeigu būsite korektiški ir gerbsite aplinkinius. Nekoks metas susitikimams su žmonėmis, kurių nemėgstate. Galite pajusti pašnekovų nepasitenkinimą. Sekmadienį palanku skirti romantiškus pasimatymus arba susitikti su draugais.

Fotolia nuotr.

VĖŽYS

Šią savaitę labai priklausysite nuo aplinkinių valios. Situaciją stipriai reguliuos partneriai, tarpininkai, o galbūt ir konkurentai. Regis, daug sužinosite ir išmoksite, o tai padės suderinti skirtingus interesus. Seksis sporto, turizmo ir pramogų versle. Savaitgalį galbūt turėsite galimybę apsilankyti turiningame renginyje ar pabendrauti su kitos kultūros žmogumi. Regis, gana filosofiškai žvelgsite į žmogiškas silpnybes, kasdienybės smulkmenas, ir tai padės įgyti daugiau vidinės ramybės.

LIŪTAS

Savaitė turėtų būti gana rami, bet kartu aistringa. Ypač tiems, kurie yra įsimylėję. Regis, būsite nusiteikę elgtis maloniai ir teisingai, dėl to ir patys galite tikėtis daugiau geranoriškumo iš aplinkinių. Jeigu ieškote darbo ar rėmėjų, galite gauti aktualų pranešimą. Atsargiai elkitės su technika, kelyje. Savaitgalį tikriausiai gilinsitės į žmogaus psichologijos gelmes, stengsitės "iššifruoti" dominantį asmenį. Galima įtampa dėl neapgalvotų išlaidų, negrąžintų skolų. Sekmadienį trokšite nekasdienių įspūdžių.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje gerai praleisite laiką, jei atostogaujate. Jeigu ne, taip pat negalėsite skųstis. Bus pagundų, tiek susijusių su pirkiniais, išlaidomis malonumams, tiek su slapta romantika. Dirbti geriausiai seksis savaitės viduryje. Savaitgalį sustiprėjęs artumo poreikis skatins siekti priešingos lyties dėmesio, romantikos. Jei kils nesusipratimų, nuoširdžiai pasidalinkite savo mintimis - tik taip suprasite vieni kitus. Tikėtinos įdomios pažintys.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio porą dienų jūsų mintys suksis kasdienių klausimų rate, nervins buitiniai nesklandumai. Vis dėlto išradingai ruošitės numatomam renginiui, pasimatymui ar pobūviui. Pasimatymai, pasirodymai neturėtų nuvilti, jei tik jūsų norai realūs. Savaitgalį nekaip jausitės, ypač jei persivalgysite jūsų organizmui netinkamo maisto. Dar blogiau veiks alkoholis. Vis dėlto sekmadienį galima tikėtis meilės reikalų suaktyvėjimo. Regis, sulauksite pasiūlymų lėkti ten, kur skamba muzika ir liejasi vynas.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje galite gauti svarbios informacijos, imti ar teikti interviu. Galbūt pavyks įsidarbinti arba papildomai užsidirbti. Periodo pabaiga žada keistus kontaktus arba įvykius, kurie palies jūsų draugus, artimuosius. Nepameskite svarbių dokumentų. Savaitgalį galimos staigmenos, pakvietimai į pasimatymus, renginius. Labai pravers humoro jausmas, artistiniai sugebėjimai. Susitikimai su draugais ir gerbėjais turėtų būti įdomūs, jausitės populiarūs, traukiantys dėmesį.

ŠAULYS

Šią savaitę būsite nepakeičiami ten, kur būtinas lankstus bendravimas, platus akiratis. Galite užmegzti naudingą pažintį, gauti informacijos, kuria sumaniai pasinaudosite. Galbūt atsiras šansas papildomai užsidirbti ar kažką pigiau įsigyti. Nesunkiai sužavėsite dominantį asmenį. Savaitgalį nepatartina veržtis į viešumą, kur nors toli vykti. Saugiausia ir geriausia bus namuose ir šeimos sodyboje. Tik venkite artimiesiems skaityti moralus, pamokslauti. Sekmadienį jau norėsis pikantiškesnių pramogų, meilės nuotykių.

OŽIARAGIS

Šią savaitę galite pajusti kūrybinį įkvėpimą, atrasti įdomių užsiėmimų ar net slapta įsimylėti. Regis, būsite nusiteikę vertinti savo ir kitų finansines galimybes, domėtis verslo kreditavimu, nekilnojamojo turto rinka. Konfidencialus dalykinis ar verslo susitarimas gali atnešti naudos. Savaitgalį turėsite bendrų reikalų su broliu, seserimi ar giminaičiu, kaimynu. Sužinota naujiena paskatins bendrauti su tais, kuriuos retai teprisimenate. Regis, pavyks susidoroti su nemažu kiekiu buitinių bei kitokių problemų.

VANDENIS

Šią savaitę porą dienų geriau seksis dirbti vienumoje ir turėti reikalų su ligoninėmis, socialinėmis institucijomis. Net jei nerodysite iniciatyvos, jums seksis meilės fronte. Atsargiai elkitės su technika, saugokitės vagysčių. Savaitgalį jums tikriausiai parūps remonto, apdailos, grožio, meniškumo klausimai. Pasistenkite per daug pinigų neiššvaistyti niekniekiams. Palanku lankytis pramoginiuose renginiuose, taikytis su mylimaisiais. Tik pramogaudami nepraraskite saiko.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio teks nemažai bendrauti, o gal ir tarpininkauti. Pasižymėsite puikia intuicija, gudrumu ir turbūt jums pavyks įveikti ar sumažinti slaptą priešpriešą, intrigas, nukreiptas prieš jus, o gal net susirasti puikų darbą. Seksis meno srityje. Savaitgalį trokšite idealių meilės santykių, tačiau greičiausiai nesugebėsite tokių sukurti. Jeigu esate kelionėje, atostogaujate, jūsų laukia įdomūs vaizdai ir naujovės. Galimi pasiekimai pramogų verslo, sporto srityje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis