Horoskopas lapkričio 6-13: laikotarpis prasideda gana palankiai

Tai geras laikas, kuris žada sėkmę įvairiems darbams, net jei jų imsimės be ypatingo entuziazmo ir užsidegimo.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- 5 gražiausios garsenybių šukuosenos ir makiažas
- Kokia naminė priemonė padės išbalinti tarpus tarp vonios plytelių
- Makiažo meistrė V. Venckutė: nemanau, kad grietinė ar agurkas gali išspręsti veido problemas
- Madingiausiosios šį sezoną gręžiasi į 7 ir 8 dešimtmečius
- Morkų pyragas

BENDRA PROGNOZĖ

Seksis įgyvendinti senus sumanymus, kurie buvo kuriam laikui nustumti į šoną. Laikas tinkamas megzti naujiems dalykiniams santykiams, taip pat sėkmingas bus bendradrabiavimas ir su senais sąjungininkais bei bendraminčiais.

Santykiai su artimaisiais bus ramūs ir taikūs. Nors iki visiškos harmonijos dar toli, tačiau jau galima pastebėti, kad konfliktų yra mažiau, o artimieji tapo sukalbamesni ir komunikabilesni nei anksčiau. Dabar pats metas mokytis nusileisti smulkiuose ginčuose, nei įrodinėti savo tiesą bet kokia kaina.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiai galės dalyvauti įdomiame darbe, kuris jums duos daug finansinės naudos. Gali būti tam tikrų nesklandumų santykiuose su kolegomis ir vyresnybe, bet jie neturės neigiamų padarinių jūsų tolesnei karjerai. Jums palankios dienos - antradienis ir trečiadienis.

Vandeniams kitą savaitę seksis tvarkyti komercinius reikalus. Tad jeigu jums šaus į galvą mintis pradėti savarankišką verslą, jos atsisakyti nereikėtų. Žvaigždės per septynias ateinančias dienas tik skatins jūsų aktyvumą. Jums sėkmingos dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Žuvims astrologas primygtinai pataria artimiausiu metu netrukdyti vyresnybės įvairiomis savo iniciatyvomis ir pasiūlymais. Jūsų žodžiai gali būti neteisingai suprasti ir palaikyti tuščiu gyrimusi. Dėl to jūs galite iškart netekti pagarbos ir autoriteto. Palanki diena - antradienis.

Avinų laukia nepalankus bet kokių naujų darbų pradžiai laikotarpis. Astrologas mano, kad jums būtų geriausia nutraukti bet kokią veiklą ir nerodyti iniciatyvos. Šie žodžiai pirmiausia adresuojami verslininkams - dėl nesutarimų su partneriais jūs galite turėti problemų. Sėkminga diena - trečiadienis.

Jaučiams dalykiniai susitikimai ir kontaktai neduos pageidaujamų rezultatų, jeigu jūs jiems skirsite savaitės pradžią. Jei galite, tai atidėkite visas derybas vėlesniam laikotarpiui. Be to, atidžiai dirbkite su vertybiniais popieriais - čia galimos klaidos. Jums sėkmingiausios dienos - ketvirtadienis ir penktadienis.

Dvyniai gali būti įtraukti į konfliktą su vyresnybe ir partneriais. Žvaigždės mano, kad reikėtų užbėgti už akių šiems nesutarimams ir numatyti naujus bendradarbiavimo kelius. Vadovaukitės blaiviu protu, jis jums padės rasti išeitį iš susiklosčiusios padėties. Sėkminga diena - trečiadienis.

Padidės Vėžių fizinis aktyvumas ir darbingumas. Jūs sėkmingai sutvarkysite visus reikalus, susijusius su įprastu darbu, įsipareigojimais ir skolomis. Tiesa, asmeninio gyvenimo planų kitą savaitę turėsite atsisakyti dėl karjeros. Palankios dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Liūtus žvaigždės įspėja apie dideles gyvenimo permainas, kurios bus teigiamos. Labai galimas dalykas, kad jūsų laukia sėkmė profesinėje veikloje ar verslo srityje. Pasidalykite savo planais su vyresnybe, ir jums bus garantuota pagalba bei parama. Sėkminga diena - šeštadienis.

Mergelėms ateinanti savaitė suteiks šansą įgyvendinti senus savo troškimus, susijusius su karjera. Astrologo nuomone, jūs tikrai pasieksite užsibrėžtą tikslą. Tai padaryti padės senas bičiulis, kuris pastaruoju metu taip dažnai pasirodo jūsų horizonte. Sėkminga diena - sekmadienis.

Svarstyklių laukia naujas kūrybiškas darbas. Rodykite iniciatyvą, nelaukite kvietimo, veikite savarankiškai, ir sėkmė jums garantuota. Galimos teigiamos permainos asmeniniame gyvenime. Palankios dienos - pirmadienis ir penktadienis.

Skorpionai teisingai pasielgs, jeigu ateinančią savaitę neskubės tvarkyti komercinių reikalų. Jums bus sunku blaiviai įvertinti savo galimybes, sumanymai veikiausiai žlugs, kadangi kol kas neįstengsite įveikti visų kliūčių savo kelyje. Palanki diena - pirmadienis.

Šauliams planetos pataria pakoreguoti planus atsižvelgiant į dabartines savo galimybes. Kai kurių užsibrėžtų tikslų tikriausiai teks atsisakyti, bet guodžia tai, kad jūsų antroji pusė pritars visiems jūsų sumanymams ir iniciatyvoms. Sėkmingos dienos - šeštadienis ir sekmadienis.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis