Horoskopas lapkričio 13-20 d.: nors viename fronte mūsų laukia sėkmė

Laikotarpio pradžia lydės gana sudėtingos situacijos, kai visiems suplanuotiems darbams tiesiog ims trūkti laiko.

Skaitomiausi straipsniai:
- Madingiausi sezono paltai (FOTO)
- Penkios kruopų dietos. RECEPTAI
- Pamilau donžuaną ir niekaip negaliu jo palikti. Pataria psichologė
- B. Lavickienės gražios odos paslaptis
- Sūrio sriuba su vištiena

BENDRA PROGNOZĖ

Geriausia susikoncentruoti ties viena veikla – taip pavyks išvengti nusivylimo dėl to, kad jėgų išeikvojote daug, o rezultatu pasidžiaugti, deja, negalite. Periodo viduryje atidžiau skaičiuokite pinigus – yra rizika jų išleisti per daug.

Užtat meilės fronte laukia sėkmė, ypač pirmomis laikotarpio dienomis. Itin maža ginčų ir nesusikalbėjimų tikimybė. Tačiau bėgant dienoms santykiai su artimaisiais kiek atvės. Gali būti, kad senos nuoskaudos ir nepasitenkinimas vienas kito elgesiu trukdys kurti malonią atmosferą.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiai teigiamai išspręs klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu ir statybomis. Seksis ir darbe, jeigu nekonfliktuosite ir diplomatiškai elgsitės su vyresnybe ir kolegomis. Jums sėkmingiausia diena - antradienis.

Vandeniams astrologas taip pat pataria kontroliuoti savo emocijas ir elgesį. Dangaus šviesulių išsidėstymas kitą savaitę gali paaštrinti praeities konfliktus. Didelė šeiminių nesutarimų ir santykių aiškinimosi tikimybė. Palanki diena - trečiadienis.

Žuvys galės užsitikrinti finansinį stabilumą, jeigu parodys iniciatyvą ir pasitelks patikimus verslo partnerius. Tiesa, astrologas įspėja, kad susilaikytumėte nuo neapdairių ir neapgalvotų veiksmų, kitaip visi jūsų planai iškart žlugs. Sėkmingos dienos - antradienis ir trečiadienis.

Avinai turi išnaudoti palankų momentą ir sureguliuoti neišspręstas problemas. Kol kas neplanuokite naujų finansinių operacijų ir negalvokite keisti darbovietės. Verčiau sutelkite jėgas ir baikite jau pradėtus darbus. Tam labiausiai tiks antradienis ir ketvirtadienis.

Jaučiai prisimins savo finansinius įsipareigojimus - tikriausiai bičiuliai paprašys grąžinti seną skolą. Nors šios neplanuotos išlaidos gali smarkiai sukomplikuoti jūsų padėtį, žvaigždės pataria kaip tik dabar išspręsti visus finansinius klausimus, kad ateityje prie jų nereikėtų grįžti. Palanki diena - ketvirtadienis.

Dvyniams žvaigždės pataria imtis tik tų darbų, kurių rezultatus jūs realiai įsivaizduojate. Pernelyg gera nuomonė apie save gali tapti didelių klaidų priežastimi ir padidinti įtampą santykiuose su vyresnybe bei kolegomis. Jums palankios dienos - pirmadienis ir antradienis.

Vėžiai turėtų vengti konfliktų su mažai pažįstamais žmonėmis, o geriausia - apskritai nebendrauti su jais. Net ir nereikšmingas kivirčas su tokiais žmonėmis gali pridaryti jums didelių nemalonumų. Beje, gali būti keblumų ir santykiuose su artimu žmogumi. Palankios savaitės dienos - antradienis ir trečiadienis.

Liūtams kitą savaitę seksis bendrauti su verslo partneriais. Labai galimas dalykas, kad jūsų finansinę padėtį pagerins netikėtas pelnas. Žvaigždės žada, kad jūs nepaprastai lengvai gausite tai, kas anksčiau atrodė neprieinama. Palankios dienos - penktadienis ir šeštadienis.

Mergelės suras sferą, kur galima naudingai investuoti savo jėgas, intelektą ir lėšas. Kad ir kokio darbo imsitės, jus lydės sėkmė. Kontaktai su partneriais duos pelno ateityje. Ateinančią savaitę bus deramai įvertinti jūsų gabumai. Sėkmingos dienos - penktadienis ir šeštadienis.

Svarstyklės susidurs su nedideliais sunkumais, spręsdamos organizacinius klausimus. Bet tai jums nesutrukdys rasti naują darbą arba pakeisti butą, žinoma, jeigu jūs turite tokių planų. Tik būkite itin apdairūs. Palanki diena - ketvirtadienis.

Skorpionai pasieks teigiamų profesinės ir finansinės veiklos rezultatų. Tarnyboje arba verslo srityje jūsų aktyvumą deramai įvertins vadovybė arba partneriai. Asmeniniame gyvenime prasideda ilgai lauktas stabilumo laikotarpis. Sėkminga diena - antradienis.

Šauliai įgyvendins visus savo sumanymus, susijusius su darbu. Kitą savaitę skirkite profesiniams įgūdžiams tobulinti arba tarnybinei padėčiai stiprinti. Jūsų sugebėjimas racionaliai planuoti savo veiklą ir paskirstyti jėgas padės pasiekti užsibrėžtą tikslą. Jums palankios dienos - šeštadienis ir sekmadienis.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis