Horoskopas: kurios dienos bus jums palankios

Astrologinė prognozė kitai savaitei, vasario 13-19 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitės pradžioje gali pasisekti, jei veiksite atsargiai ir kruopščiai apgalvosite kiekvieną žingsnį. Venkite neapgalvotos rizikos, nepasikliaukite aklai sėkme. Atsakingai ruoškitės bet kokiam susitikimui, projektui, kelionei.

Daug laiko atims organizaciniai klausimai, biurokratinės procedūros. Bemaž neliks laiko įdomiems reikalams, poilsiui, bendravimui su draugais, kitiems maloniems užsiėmimams.

Antroji savaitės pusė palanki kūrybai, neįprastų klausimų sprendimui, kur prireiks išradingumo, apsukrumo. Artimųjų palaikymas padės įgyvendinti drąsius planus. Bendra veikla padės sutvirtinti santykius.

Išeiginės dienos bus įtemptos: tuo laiku galimi nesutarimai šeimoje, gali kilti net rimtas konfliktas. Stenkitės būti kantrūs, neleiskite emocijoms jūsų valdyti.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Šią savaitę turėsite finansinių ar šeiminių rūpesčių, kurie neleis jums jaustis pakankamai komfortiškai. Nesistenkite pergudrauti ar perauklėti partnerių. Geri santykiai su aplinkiniais padėtų jums pasijusti saugiau, tad mandagiai išsakykite savo nerimą, paprašykite patarimo. Galimas dėmesio vertas pasiūlymas. Savaitgalį turbūt pavyks padaryti neblogą įspūdį įtakingam asmeniui arba tam, kurio dėmesio trokštate. Tačiau gali kilti nesusipratimų dėl paaiškėjusių paslapčių, melo ar apsvaigimo.

JAUTIS

Savaitės pradžia privers susirūpinti sava arba artimo žmogaus ar naminio gyvūno sveikata, išvaizda. Tykos traumos, infekcijos, tad pasisaugokite. Regis, darbe nerimausite dėl numatomos atestacijos, reformos ar pan. Seksis geriau, jei gerbsite aplinkinius. Savaitgalį kils ūpas siekti priešingos lyties dėmesio, meilės nuotykių arba finansinės naudos. Būsite linkę pridėti prasmės kiekvienam įvykiui, reiškiniui. Regis, jums nelabai patiks, jei kažkokia prasme pasijusite verčiami įsipareigoti.

DVYNIAI

Šią savaitę būsite nusiteikę pramogoms, avantiūroms, nuotykiams. Tik nesusižavėkite keistais pasiūlymais - jie viliojamai atrodo tik iš pirmo žvilgsnio. Pedagoginė, kūrybinė, meninė veikla turėtų duoti neblogus rezultatus. Turbūt itin rūpinsitės išvaizda, sveikata. Jei jausitės gerai, tai savaitgalį veršitės į žmones, į viešumą, o jeigu sveikata šlubuos, tai nederėtų savęs versti būti viešumoje. Regis, padaugės intuicijos, užuojautos, bet tuo pačiu ir patiklumo, veidmainystės, pasidavimo kitų įtakai.

VĖŽYS

Nuo pirmadienio teks rūpintis žemiškais, materialiais dalykais, padėti artimiesiems. Galbūt teks susitaikyti su kai kuriais dalykais. Galvokite, ką sakote, saugokite reputaciją. Apie kitus asmenis apskritai mažiau kalbėkite. Jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba, rezultatai nenuvils. Savaitgalį jus gali nustebinti vaikų elgesys bei pareiškimai, arba intriguojantys dviprasmiški pasiūlymai iš gerbėjų. Nusimato meilės pagundos, kurioms bus sunku atsispirti. Gali pasireikšti sveikatos sutrikimas. Venkite svaigalų.

LIŪTAS

Ši savaitė privers ieškoti reikalingos informacijos, įtemptai pasimokyti ir padirbėti. Kūrybinio bei protinio darbo atstovams turėtų ypač sektis. Netikėtai galite gauti laišką arba sulaukti skambučio iš užsienio. Nuo trečiadienio jau labiausiai domins komfortas, namai, šeima. Savaitgalį trauks rizikingi nuotykiai ir aferos. Būsite populiarūs tarp priešingos lyties. Tikėtina erotiška pramoga. Jūsų noras kažką keisti artimą žmogų gali bauginti ar žeisti.

MERGELĖ

Šią savaitę jums norėsis ramios, kūrybiškos atmosferos, komforto, stabilumo. Tinkamas metas deryboms, pasitarimams, naujiems projektams. Ką reikia pratęskite arba nutraukite, sumokėkite mokesčius, sudarykite sutartis, kontraktus, publikuokite, pirkite, parduokite, reklamuokite, pirškitės, keiskite savo stilių ir t.t. Savaitgalis gana palanku tiems, kurie mėgsta gvildenti paslaptis, spręsti galvosūkius, gilintis į sudėtingą literatūrą, naršyti po internetą. Kitų mintys suksis apie šeimą, gerovę, pinigus. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu ir saugokitės sukčių, vagių.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio gali išryškėti tai, kas ką tik tvyrojo abejonių rūke. Gandai, nuojautos gali tapti realybe. Nederėtų provokuoti konfliktinių situacijų, erzinti aplinkinių. Tinkamai elkitės su įrengimais, technika, venkite bet kokio aplaidumo. Pravartu diegti daugiau komforto savo aplinkoje, rūpintis materialine gerove. Savaitgalis žada papildomo uždarbio galimybes ir apskritai gali padovanoti laimingų akimirkų. Nusimato įdomūs pokalbiai. Kita vertus, gali išaiškėti dalykai, kurie verčia sunerimti. Pasisaugokite intrigų.

SKORPIONAS

Šią savaitę neskubėkite daryti išvadų ir priimti sprendimų, vien tik išgirdę apkalbas arba remdamiesi nepatikrintais įtarimais, spėlionėmis. Pravartu peržiūrėti gyvenimo pamokas, įvertinti savo klaidas ir patirtį. Netrukus galite tapti įžymesni, populiaresni, labiau mylimi. Savaitgalį mintys daugiausiai suksis apie pinigus, malonumus. Regis, būsite nusiteikę lankytis pramoginiuose renginiuose, taikytis su mylimaisiais bei vilioti tuos, kurių dėmesio seniai trokštate. Būtų gerai, kad nepražiopsotumėte palankaus šanso.

ŠAULYS

Šią savaitę į galvą lįs nelengvai išsprendžiami klausimai, jausite atsakomybės naštą. Nors atrodysite rimti, susikaupę, tvarkant darbo ar visuomeninius reikalus bus lengva kažką sugadinti. Galbūt staiga pajusite, kad viskas turi savo pasekmes, įžvelgsite paslėptus dalykus. Arba susidursite su žmonėmis, kurie pasižymi netradiciniu požiūriu. Savaitgalį norėsis atsipalaiduoti, pabendrauti ir paplepėti be jokių įsipareigojimų bei įtampos. Deja, įmanomas melas, veidmainystė, siekiant padaryti įspūdį.

OŽIARAGIS

Ši savaitė gali iškelti nelengvų uždavinių, susijusių su ateitimi. Tačiau tai bus pozityvu, tad nebijokite paplušėti, pasukti galvą ir nepykite ant tų, kurie verčia jus labiau įtempti jėgas. Neatsisakykite progų smagiai ir įdomiai praleisti laisvalaikį, praplėsti pažįstamų ratą. Regis, nudžiugins draugystės ir meilės apraiškos. Savaitgalį būsite išsiblaškę, stigs realybės pojūčio. Stenkitės apsisaugoti nuo svetimos klastos. Jei pavyks, galima nauda iš nelegalios veiklos, meno. Labiau tausokite sveikatą.

VANDENIS

Šią savaitę būsite nusiteikę siekti teisybės, kreiptis į oficialias institucijas, tvarkyti teisinius reikalus. Galbūt pajusite, ką naujo turite įnešti į savo gyvenimą, kuo jį praturtinti. Apdairiai elkitės su technika, elektra. Nusimato susitikimas su potencialu darbdaviu. Savaitgalį su draugais, pažįstamais įdomiai leisite laiką, tačiau dėl ilgo liežuvio gali kilti nesusipratimų. Kažką galite prarasti ir dėl užvaldžiusių jausmų ar nesąžiningumo. Verčiau nesiekite gauti daugiau, nei nusipelnėte.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio mintys vis dažniau suksis apie finansus, politiką, užsienį, etikos pažeidimus arba moralines skriaudas. Galbūt prireiks teisinės konsultacijos. Jeigu tik galite, atiduokite ar atsiimkite skolas, įvykdykite įsipareigojimus. Galbūt gausite gerą žinią iš toli arba nepažįstamas žmogus įkris į širdį. Savaitgalį daug galvosite apie keliones, išvykusius draugus, artimuosius, galbūt intensyviai susirašinėsite ar pan. Labiau trauks svaigintis, guostis iliuzijomis. Tai gali vesti į nusivylimus, saviapgaules.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis