Horoskopas: kokia bus pirmoji metų savaitė

Astrologinė prognozė savaitei, sausio 1-7 dienoms.

AVINAS

Po Naujųjų šventimo galite jausti nuovargį, erzelį dėl nesutarimų su kitos kartos artimaisiais. Regis, skaičiuosite išlaidų ir pajamų balansą. Jis gali nusverti ne jūsų naudai. Vis dėlto didelio nusivylimo nepajusite. Galbūt išlaidavimas leido jums patirti pramogą, nuotykį, nustebinti gerbėjus, vaikus ar kt. Tik į savaitės pabaigą atgausite darbingumą, energiją. Jeigu savaitgalį dirbsite, kursite, užsiimsite pervežimais, pramogų verslu ar kitkuo, rezultatai jus išties nudžiugins.

JAUTIS

Jeigu po Naujųjų sutikimo išvykstate ar išlydite artimą žmogų, tuomet geros emocijos pinsis su liūdesiu, nerimu. Visgi sustiprėję simpatijos, draugystės, meilės jausmai šildys sielą. Jūsų skleidžiama gera energija didins populiarumą tarp žmonių apskritai. Šiuo metu dar mažai galvosite apie darbus. Šeima, mylimas žmogus bus prioritetas. Savaitgalis žada malonių akimirkų. Galite sulaukti intriguojamo pasiūlymo ar prisipažinimo.

DVYNIAI

Naujus metus pradėsite su šviesiais ketinimais, gera valia ir likimo palaiminimu. Regis, į darbus, mokslus nersite be specialaus nusiteikinėjimo ar išsisukinėjimo. Gali būti, kad teiksite interviu, laikysite egzaminą ar pan. Jums turėtų neblogai sektis. Savaitgalį jus labiausiai džiugins paprasti dalykai. Patiks kartu su šeima leisti laisvalaikį ar padirbėti šeimos versle. Palaikysite artimuosius, jiems kažko siekiant, bandant sublizgėti ar pan.

VĖŽYS

Atšventę Naujametį, jausitės kiek pavargę, bet ne nuo ramaus šventimo, o nuo pagausėjusių kontaktų su emociškai išsunkiančiais asmenimis. Laimei, turėsite veiklos, užsiėmimų, kurie skaidrins sielą, dvasiškai pakylės arba dovanos kūrybinę ugnelę. Kažkokia prasme galite laimėti, nepaisant stiprių konkurentų, oponentų. Gali papilnėti piniginė. Savaitgalį jums seksis protinė ir fizinė veikla, vaikų lavinimas, sportas bei šou renginių organizavimas ir aktyvus dalyvavimas juose.

LIŪTAS

Po šventinio savaitgalio jausite nuovargį ir tikrai dar nesinorės imtis aktyvios veiklos. Be to, gali kamuoti pagirios, silpnumas, peršalimo simptomai ar kt. Tik nuo savaitės vidurio ims daugėti energijos ir šviesesnių emocijų. Nepersistenkite ragindami artimus žmones griebtis nelengvų darbų namų ūkyje. Veikite subtiliau, jei nenorite įtampos ir nesantaikos. Artėjant savaitgaliui, augs ūpas užsidirbti pinigų ar įsigyti reikalingų daiktų, gerinti gyvenimo sąlygas, plėsti akiratį ir pan.

MERGELĖ

Naujieji metai prasidės gana smagiai. Džiugins draugų, kolektyvo iniciatyvos, gerbėjų dėmesys. Vis dėlto netrukus panorėsite atsiriboti nuo šurmulio, pabūti vienumoje. Reikia itin saugotis infekcijų. Tik į periodo pabaigą vėl pažvalėsite, pagerės savijauta ir augs noras su kitais dalintis informacija, didesniu greičiu lėkti gatvėmis. Verčiau nepažeiskite eismo taisyklių. Jeigu reikia mokytis, atlikti rašto darbus, skaičiavimus, seksis puikiai. Viską atliksite be priekaištų ir labai greitai.

SVARSTYKLĖS

Naujiems metams prasidėjus iškart imsitės darbų, tikslingai sieksite kolektyvo ir vadovybės palaikymo bei palankumo. Regis, sulauksite komplimentų dėl šiek tiek pakeisto įvaizdžio. Tai gali jus paskatinti dar didesnei permainai, susijusiai su grožiu, stiliumi, gyvenimo būdu. Bus sunku atsispirti pagundai išlaidauti. Artėjant savaitgaliui, didės ramybės, vienatvės, pasyvaus poilsio poreikis. Pasisaugokite infekcijų.

SKORPIONAS

Jeigu per šventes buvote kur nors išvykę, tai galbūt dar užtruksite kelias dienas, kol sugrįšite į įprastas vėžes ir imsite darbuotis. Regis, augs jūsų entuziazmas siekti to, ko norite pasiekti. Galite labai gerai pasireikšti veikloje, susijusioje su administravimu, politika, sportu, vadyba, visuomeniniais renginiais ir pan. Artėjant darbo savaitės pabaigai, daugės pasiūlymų savaitgalio laisvalaikiui su bendraminčiais, draugais. Galbūt vyksite į varžybas ar įdomų renginį.

ŠAULYS

Po Naujametinės nakties jums parūps, kiek išleidote pinigų arba ko dar nepadarėte, nesumokėjote, neatsiskaitėte ir pan. Regis, neblogai suksitės, kad savo naudai pakreiptumėte reikalus ir papildytumėte piniginę arba padėtumėte artimam žmogui. Gali būti nemažai kalbama apie ateities planus, keliones, studijas. Regis, ne tik kalbėsite, o ir sieksite realizuoti kai kurias ambicijas. Nedeklaruojama veikla arba slaptas pomėgis užims didelę dalį savaitgalio laiko. Regis, kažkokiu rezultatu būsite išties patenkinti.

OŽIARAGIS

Po Naujųjų šventimo galite būti kiek sudirgę dėl artimo žmogaus būsenos ar elgesio arba dėl kažkieno kenkėjiškų veiksmų. Kita vertus, būsite laimingi atnaujinę ar užmezgę draugystę, meilės ryšį ar pan. Regis, teks paskubėti sutvarkyti kai kuriuos finansinius reikalus, pratęsti sutartis. Artėjant savaitgaliui, daugės pagundų turiningai leisti laisvalaikį. Gali sudominti pasiūlymas, susijęs su renginiu, kelione, ekskursija. Tikėtinas susitikimas su asmeniu, kurį gyvenimas blaško po svetimus kraštus.

VANDENIS

Tikriausiai po smagaus šventimo nelabai gerai jausitės dėl maisto, svaigalų perteklinio suvartojimo ar nedidelio paršalimo. O ir į darbą ruoštis nesinorės. Vis dėlto atsidūrę darbe iškart imsitės svarbiausių pareigų. Su gera komanda viską įveiksite nesunkiai. Jeigu teks tarpininkauti, spręsti teisinius klausimus, turėtumėte puikiai pasireikšti ir rasti geriausius sprendimus. Geros įžvalgos neprarasite ir savaitgalį bei stebinsite ja aplinkinius.

ŽUVYS

Naujuosius metus nuo pat pirmos dienos jau pradėsite su polėkiu, kūrybiniu įkvėpimu. Galite tikėtis meilės prisipažinimo, publikos aplodismentų, įsimintinų nuotykių. Tik nuo trečiadienio sugebėsite nusiteikti praktiškesniems darbams. Jūsų darbštumas, žinios, pastangos darys įspūdį ir pasiteisins. Artėjant savaitgaliui vis daugiau dėmesio reikalaus partneris, arba būtent jūs tikėsitės ypatingų dalykų iš savo antrosios pusės. Kai ko nekasdieniško išties galite sulaukti.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis