Horoskopas: ko tikėtis šią savaitę

Astrologinė prognozė savaitei – balandžio 17-23 dienoms.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Per Velykas tikriausiai leisitės į kelią, kad pamatytumėte tuos, kurių pasiilgote ar kuriuos tiesiog privalote aplankyti. Nuo antradienio turėsite daug darbo. Seksis sudaryti sutartis, spręsti organizacinius klausimus. Galite pasisakyti viešai, pasirodyti publikai, sublizgėti draugų kompanijoje ar kt. Pravartu pasinaudoti draugiška situacija, jeigu jums reikia talkos. Savaitgalį problemų gali kelti jūsų savijauta, pasąmoninės baimės. Pasistenkite atsipalaiduoti, o artimiesiems nevenkite prisipažinti, kaip jaučiatės.

JAUTIS

Šią savaitę galite pradėti galvoti apie esmines permainas asmeniniuose santykiuose, karjeroje. Informacija, kurią gausite internetu ar kitais būdais, gali suintriguoti. Galimi netikėti kontaktai su įžymiais žmonėmis. Galbūt gausite įdomų pasiūlymą ar pažadą. Dėl finansinių dalykų tarkitės kuo konkrečiau. Savaitgalį nusimato įdomūs pokalbiai. Galbūt įsitrauksite į visuomeninį judėjimą, bendraminčių grupę, nueisite į klubą ir nekasdieniai praleisite laisvalaikį. Galite užmegzti pažintį.

DVYNIAI

Šią savaitę nerimo gali sukelti skolų ir kitų finansinių įsipareigojimų klausimai arba sulauksite pastabų dėl darbo ar santykių darbe. Pravartu konsultuotis su specialistais. Tikėtini kontaktai su kultūros, švietimo veikėjais, užsieniečiais. Galite sudominti veiklų asmenį, gauti įdomų pasiūlymą. Tačiau jei jums teks bylinėtis, oponentai bus sunkiai įveikiami. Savaitgalį stokosite emocinės pusiausvyros ir pozityvumo. Stenkitės nenuleisti rankų ir neištižti. Labiau kontroliuokite savo kalbą, neišplepėkite paslapčių.

VĖŽYS

Pirmadienį nuotaika bus gana pakili. Galbūt sutiksite asmenį, kuris padarys jums stiprų įspūdį. Šią savaitę galite nemažai nuveikti, aptarti svarbius reikalus. Jausite konkurencinę kovą, bet būsite nusiteikę aiškintis nesusipratimus, derinti interesus. Galbūt pavyks pradėti aktualų projektą ar prie jo grįžti. Vis dėlto rūpesčių gali kelti sveikata, nepakankamas atlygis. Savaitgalį seksis filosofuoti, tyrinėti, eksperimentuoti, tačiau kelionės gali būti nesaugios. Daugiau laiko praleiskite su tais, kurių draugija jus džiugina.

LIŪTAS

Šią savaitę kai ką produktyvaus nuveikti darbe padės ir išaugusi energija, ir solidarumas. Palanku aptarti projektus, aiškintis teisinius klausimus. Tikėtinas naudingas susitikimas su nepažįstamu asmeniu. Jo tarpininkavimas padės kažką išspręsti. Pravartu rimčiau pasirūpinti sveikata, odos priežiūra. Galbūt įsigysite naują drabužį, darbui ar namų ūkiui reikalingą daiktą. Savaitgalį daug galvosite apie egzistencinius dalykus arba apie skolas, investicijas. Turėsite išlaidų, jei užsiimate remontu, prekyba, statybomis.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje gali kilti ūpas pasielgti kažkaip azartiškai. Gali pasisekti žaidime, konkurse. Tikriausiai jums seksis gana sklandžiai ruošti sutartis, tarpininkauti bei atlikti suplanuotus darbus, pasirūpinti grožiu ir sveikata. Tiktų eiti į darbo interviu, aiškintis teisinius klausimus. Deja, meilė nešildys taip, kaip norėtumėte. Tikėtinos prieštaringų jausmų peripetijos. Savaitgalį nederėtų pernelyg kištis į svetimus reikalus. Užuot graužę save bei kitus, verčiau paieškotumėte pozityvaus būdo nuimti įtampai.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę ramybės neduos kai kurie opūs verslo ar nuosavybės klausimai. Ypatingo dėmesio gali prireikti šeimos nariui. Galbūt tai reikš, kad turėsite jam padėti, paremti. Antroje savaitės pusėje jau svajosite pasinerti į nuotykius, pramogas. Regis, apsilankysite klube ar koncerte. Jeigu niekur neketinate vykti, savaitgalį uoliai imsitės ūkinių reikalų, namų ruošos, higienos, grožio procedūrų. Galite įsigyti norimą daiktą arba susitarti dėl pageidaujamos paslaugos.

SKORPIONAS

Iki savaitės vidurio palanku sudaryti sutartis, derėtis, reklamuoti. Būsite nusiteikę bendrauti, tačiau reikėtų labiau pasverti savo žodžius, nes kai kurie iš jų gali grįžti bumerangu. Regis, suaktyvės kontaktai su giminaičiais ir pažįstamais. Daug laimėsite, jei mokėsite kitus išklausyti. Regis, vis labiau domins remonto, žemės ūkio darbai. Savaitgalį patirsite stiprių jausmų. Meilė artimui gali pareikalauti piniginės išraiškos. Asmeninės užgaidos taip pat kainuos.

ŠAULYS

Šią savaitę neblogai seksis prekiauti, sudaryti komercines, nuomos, tiekimo sutartis, imti ir teikti interviu. Galite susitikti su reikalingais žmonėmis ir susitarti dėl jums svarbių prekių ar tarpininkavimo. Po produktyvaus darbo derėtų susitikti su dominančiu žmogumi ir šiltai pabendrauti. Regis, kai kurios jūsų viltys ims pildytis. Deja, tai nebus meilės viltys. Savaitgalį užgriuvę buitiniai rūpesčiai turbūt gadins nuotaiką. Galimi ir techniniai nesklandumai. Stenkitės, kad pagerėtų santykiai šeimoje.

OŽIARAGIS

Pirmadienį trokšite dėmesio, meilės, aistros, įvairių malonumų ir turbūt tuo mėgausitės. Nuo antradienio racionaliai spręsite praktinius reikalus, aiškiai žinosite, ko norite ir siekiate. Tačiau galite susidurti su kitokia nuomone bei interesais, sunerimti dėl išgirstų paskalų ar pan. Tiktų uoliau pasitvarkyti buityje, užsiimti amatais, žemės darbais. Nežiopsokite kelyje. Savaitgalį galima netikėta informacija ar žinia, nelauktas pokalbis telefonu. Galite išprovokuoti nedraugišką reakciją, slaptą klastą.

VANDENIS

Šią savaitę domėsitės menu, poezija, okultiniais dalykais. Galima nauda iš konfidencialios arba meninės, medicininės veiklos. Netiesiogiai pateikta informacija gali jums kažkuo pasitarnauti. Nuo savaitės vidurio tikriausiai nuspręsite imtis aktyvesnės veiklos, daugiau sportuoti ar kažko naujo išmokti, siekti patinkančio asmens dėmesio ar susirasti bendraminčių. Tai išties turėtų pavykti. Savaitgalį galite mėginti spręsti klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, amatais, pinigais, remonto darbais.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje mėgausitės savo populiarumu, patinkančia veikla. Gana palankus metas kolektyviniams projektams, renginiams, susibūrimams. Seksis spręsti problemas, susijusias su darbu, sutarčių pasirašymu ar pratęsimu. Tačiau tikėtinas šioks toks veidmainiavimas, apgaulingi žaidimai. Itin rūpinkitės sveikata, higiena ir nepraraskite budrumo kelyje. Savaitės pabaigoje galimos nekokios likimo staigmenos. Verčiau nebūkite patiklūs. Apsitvarkykite aplink save - jauki aplinka gerins nuotaiką.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis