Horoskopas: kai kuriems Zodiako ženklams tai bus itin palanki diena

Birželio aštuonioliktoji - pirmadienis, 169-oji metų diena (pirmoji 25-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 196 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Aminta, Elžbieta, Ginbutas, Marcelinas, Marina, Morkus, Vaiva.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.41, leidžiasi 21.58. Dienos ilgumas - 17.17.

Šiandien - šeštoji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Dvynių ženkle.

**************

Astrologinė prognozė birželio 18-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Tiek su partneriais, tiek su konkurentais šiandien galima tikėtis neblogų susitarimų. Galbūt įgysite naujų sąjungininkų. Iš priešingos lyties galite gauti viliojamų pasiūlymų.

JAUTIS. Jus valdys nuotaikos, emociniai impulsai. Gali spręstis svarbus šeimos arba nuosavybės klausimas. Atsiras daugiau noro darbuotis savo bei kitų labui. Vakaras gali padovanoti meilės romantikos.

DVYNIAI. Turėsite įvairių reikalų, pokalbių. Galite išsiaiškinti svarbius santykius, sudaryti naudingą sutartį. Sumanumą pademonstruosite, tvarkydami komercinius reikalus, siekdami gauti ar apdoroti informaciją.

VĖŽYS. Tai turėtų būti produktyvi diena. Staiga gali išsispręsti aktualus uždarbio, nuomos, tiekimo ar kitoks nuosavybės, verslo klausimas. Popiet galimas kontaktas su žiniasklaidos atstovu arba seniai nematytu pažįstamu.

LIŪTAS. Gana gera, produktyvi diena. Palanku tvarkyti verslo reikalus, rūpintis namų komfortu, užsisakyti reikiamas prekes ir paslaugas arba jas teikti. Regis, būsite populiarūs tarp priešingos lyties.

MERGELĖ. Iš ryto stokosite energijos, bet įdienojus jau imsite suktis kaip vijurkai. Turėtų puikiai sektis protinis darbas, bet kokia intelektinė veikla bei tarpininkavimas, konsultavimas, buhalteriniai skaičiavimai.

SVARSTYKLĖS. Galite imtis nelengvo projekto, kuris pareikalaus ir jėgų, ir lėšų. Regis, pagalbos sulauksite iš pažįstamo žmogaus ar gerbėjo. Popiet jūsų mąstymui jau stigs logikos, konkretumo, tačiau pasitarnauti gali intuicija.

SKORPIONAS. Kils noras visaip stiprinti savo autoritetą bei padėtį. Galite patirti sėkmę tose srityse, kuriose daug ką lemia įtakingi ryšiai. Stenkitės rasti būdų, kaip įgyvendinti tai, kas svarbu ne vien jums.

ŠAULYS. Šią dieną turėtumėte pradėti žvaliai ir optimistiškai nusiteikę. Seksis megzti reikalingus ryšius, argumentuotai kalbėti. Įspūdžių ypač netrūks, turint reikalų su užsieniečiais. Kažkokia slapta viltis gali išsipildyti.

OŽIARAGIS. Šiandien jums seksis tvarkyti reikalus ir raštu, ir žodžiu. Galbūt net sublizgėsite intelektu ar iškalba. Galite leistis į planuotą kelionę arba priimti svečią iš toli. Neblogas metas ieškoti atsakymų į svarbius jums klausimus.

VANDENIS. Tikėtini juridiniai ar finansiniai reikalai. Tikriausiai pavyks draugiškai susitarti dėl aktualių dalykų su partneriais, oponentais, antrąja puse. Vakare galimos netikėtos išlaidos. Būkite atsargūs, kad nepatirtumėte nuostolio.

ŽUVYS. Palanku pradėti nauja, ypač jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda, veikla ar gyvenimo būdu. Regis, kils minčių, kaip tai keisti, tobulinti. Vakaras žadins emocinius impulsus. Nesivelkite į konfliktus, neprovokuokite pavydo scenų.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis