Horoskopas gruodžio 04-11: pagerėjimas jau netoli

Šią savaitę padaugės energijos ir jėgų, bet galimybių pakeisti situaciją į geresnę pusę nebus tiek daug, kaip norėtųsi.

Populiariausi straipsniai:
- V. Masalskis: „Raudonmedžio rojuje“ vaidinau bemaž taip blogai, kaip dabar vaidinama serialuose
- 10 madingiausių šio sezono skrybėlių
- Viena populiariausių maisto tinklaraštininkių: ne pyrago receptas yra svarbiausia
- Dovanos, kokių negalima dovanoti
- Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su kremu

BENDRA PROGNOZĖ

Reikalai kiek stringa, tačiau jau turėtumėte jausti artėjantį pagerėjimą. Jei apsišarvuosite kantrybe ir skirsite laiko praeities klaidų analizei, tai netrukus galėsite kur kas sklandžiau judėti į priekį. Periodo vidury būkite atsargesni bendraudami su aplinkiniais, gali iškilti nesutarimų.

Bendraujant su aplinkiniais reikėtų būti atsakingesniais. Nedalinkite pažadų, jei abejojate, kad galėsite juos išpildyti. Rimtas požiūris į namuose triūsiančius namiškius leis išsaugoti gerą namų atmoferą.

Jei jaučiate išskirtinius jausmus vienam žmogui, šią savaitę pajusite, kad tie jausmai tapo dar gilesni.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiams ateinanti savaitė paruošė daugybę malonių staigmenų. Jūs seniai apie kažką svajojote, bet Fortūna nenorėjo atsigręžti į jus? Jūs praradote viltį ir nuleidote rankas? Džiaukitės, atėjo jūsų triumfo valanda. Karštas troškimas būtinai išsipildys. Svarbiausia - nepražiopsokite palankaus momento. Ypač sėkmingi jums bus antradienis ir šeštadienis.

Vandeniai vis dažniau susimąsto apie artėjančius Naujuosius metus. Jūs turite kruopščiai išanalizuoti savo jausmus ir pagaliau apsispręsti - su kuo iš tikrųjų norite praleisti šventes. Naujieji metai jau ne už kalnų, ir dabar pats metas pagalvoti apie juos. Mintys apie darbą neatitrauks jūsų nuo šio malonaus užsiėmimo. Jums sėkmingos dienos bus trečiadienis ir penktadienis.

Žuvims astrologas pataria artimiausiu metu su aplinkiniais elgtis labai mandagiai ir pagarbiai. Išnaudokite visą savo žavesį, nešykštėkite komplimentų, tuo labiau, kad tiek bendradarbiai, tiek namiškiai jų yra verti. Darbe savaitė bus vaisinga ir turininga, o namuose ji džiugins šeimyninio gyvenimo jaukumu. Pirmadienis ir ketvirtadienis bus jums ypač palankios dienos.

Avinai kaip visada bus pasinėrę į darbus tarnyboje ir aistrų verpetą asmeniniame gyvenime. Visa tai jums išeis tik į naudą. Astrologas pataria paklausyti draugo patarimo. Nereikėtų iškart atmesti jo pasiūlymo. Kas žino, galbūt jis, pats to net nenumanydamas, padės jums rasti sprendimą, kurio seniai ieškote. Daugiau šypsokitės ir linksminkitės. Priimkite kvietimą į vakarėlį, jums reikia atsipalaiduoti. Tinkamiausios dienos linksmybėms bus penktadienis ir šeštadienis.

Jaučiai turi išspręsti visas problemas. Užbaikite jau gerokai įkyrėjusį projektą ir iki švenčių nesiimkite naujo. Pats metas pailsėti ir sukaupti jėgų. Namų židinio šiluma suteiks jums energijos, kurios šįmet nemažai išeikvota. Susitikimas su senu bičiuliu pakels nuotaiką, o artimieji palepins jus dėmesiu. Jums sėkmingos dienos bus trečiadienis ir sekmadienis.

Dvyniams žvaigždės pataria apsilankyti parduotuvėse. Ateinančios dienos labiausiai tinka įvairiems pirkiniams. Išrinkite dovanas draugams ir artimiesiems, nepamirškite ir savęs. Palepinkite save. Ir visai nesijaudinkite dėl ištuštėjusios piniginės. Astrologas teigia, kad jau artimiausiu metu ji vėl bus pilna. Tinkamos dienos kelionėms po parduotuves - pirmadienis ir ketvirtadienis.

Vėžiams pats metas įsigyti naminį gyvūną. Jis suteiks jūsų namams džiaugsmo, kurio iki šiol nesate patyrę. O jeigu jūs jau turite žmogaus draugą, tai ateinančią savaitę skirkite jam daugiau dėmesio. Beribė jūsų numylėtinio ištikimybė pakels nuotaiką. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir šeštadienis.

Liūtams žvaigždžių išsidėstymas žada finansinę gerovę. Bet būkite atsargūs - nepameskite galvos. Vadovaukitės blaiviu protu, ir tuomet jūs galėsite lengvai ir teisingai pasinaudoti materialinėmis gėrybėmis. Pakilia nuotaika jūs tiesiog nušviesite namiškius, kurie savo ruožtu nuoširdžiai rūpinsis jumis. Neleiskite menkoms problemoms sugadinti nuotaikos, juk jos tikrai nevertos jūsų dėmesio. Jums sėkmingos dienos bus ketvirtadienis ir sekmadienis.

Mergelės darbe neturės jokių rūpesčių. Čia viskas klostosi labai sklandžiai. O štai meilės fronte savaitė žada būti nepaprastai įtempta ir turininga. Pastaruoju metu jūs užmezgėte daugybę įvairių pažinčių ir dabar tiesiog negalite pasirinkti reikiamos kandidatūros. Kitą savaitę viskas paaiškės, žada astrologas. Fortūna pati jus nuves prie reikiamo žmogaus. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir penktadienis.

Svarstyklės turėtų liautis gailėjusios savęs ir atsiprašinėjusios už kiekvieną poelgį. Nesijaudinkite, jau artimiausiomis dienomis "krizė" baigsis, ir jūs vėl būsite geros formos. Atgausite dvasinę pusiausvyrą, ir aplinkiniai vėl galės džiaugtis jūsų optimizmu. Jūsų laukia labai maloni nauja pažintis. Drąsiai užmegzkite santykius su šiuo žmogumi, kuris bus nepaprastai naudingas ateityje. Sėkmingos dienos - antradienis ir sekmadienis.

Skorpionams planetos pataria vengti žmonių, kurie peršasi į draugus. Nereikėtų atvirauti su tokiais asmenimis ir įsileisti jų į savo namus. Laikykitės atstumo ir duokite suprasti, kad jų draugija jums nereikalinga. O štai su tikrais draugais būtų neblogai susitikti, tuo labiau, kad ateinanti savaitė tam palanki, pagaliau ir geras draugiškas patarimas jums dabar nepakenks. Tinkamos dienos susitikimams - trečiadienis ir šeštadienis.

Šauliai bus kupini energijos ir optimizmo. Jūs turite daug naujų idėjų bei planų, ir ateinanti savaitė labai tinkamas metas jiems realizuoti. Nieko nebijokite - darbas eis kaip iš pypkės. Draugai ir bičiuliai parems visus jūsų sumanymus, tuo labiau, kad jų įgyvendinimas žada didelę naudą. Bet nepervarkite, patausokite jėgas šventėms. Sėkmingos dienos - penktadienis ir šeštadienis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis