Horoskopas antradieniui, birželio 12-ajai

Birželio 12-oji - Pasaulinė kovos prieš dirbančius vaikus diena.

2002 m. Tarptautinė darbo organizacija įtraukė Pasaulinę kovos prieš dirbančius vaikus dieną į minėtinų dienų sąrašą. Ji minima birželio 12 d.

Birželio dvyliktoji - antradienis, 163-ioji metų diena (antroji 24-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 202 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Anupras, Dovė, Krisčius, Kristė, Kristijona, Kristijonas, Kristina, Kristinas, Kristis, Ramūnas, Ramūnė, Vilma.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.43, leidžiasi 21.54. Dienos ilgumas - 17.11.

Šiandien - septintoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Dvynių ženkle.

**************

Astrologinė prognozė birželio 12-ajai, antradieniui

AVINAS. Jausite aplinkinių susidomėjimą jūsų idėjomis. Tačiau bet kokie reikalai eisis kaip iš pypkės, jei su jumis bendraus vien bendraminčiai. Kitu atveju, teks išeikvoti energijos, ginant savo nuomonę bei kažkiek keisti planus.

JAUTIS. Palanku tvarkyti pinigų ir verslo reikalus. Tik elkitės garbingai, nesinaudokite tarnybine padėtimi, negadinkite savo reputacijos. Galbūt jus prisimins seniai pamiršti žmonės arba ką nors iš jų netyčia susitiksite.

DVYNIAI. Būsite labai jausmingi, emocionalūs, išsiilgę žmogiškos šilumos. Sąžiningiems šiandien seksis geriau nei linkusiems išsisukinėti ir veidmainiauti. Keistų netikėtumų gali pateikti jūsų artimieji.

VĖŽYS. Šiandien jus ypač vilios meno, muzikos garsų, mistinių paslapčių pasaulis. Gerai jausite kitus žmones, emocionaliai reaguosite į kiekvieną repliką, žodį. Kažkam galite tapti puikiu guodėju ar patarėju.

LIŪTAS. Tai bus produktyvi, įdomi diena, jeigu tik išvengsite ginčų ir barnių. Gali užsimegzti draugystė, partnerystė. Galbūt kiek nerimausite dėl išgirstų paskalų, gandų, atskleistos jūsų ar kažkieno kito paslapties.

MERGELĖ. Neignoruokite jums neabejingo žmogaus požiūrio, patarimų. Jie gali būti labai pamokantys dabartinėje jūsų situacijoje. Galite grįžti prie esminių neišspręstų savo gyvenimo klausimų, vėl pamėginti laimę ten, kur anksčiau nepavyko.

SVARSTYKLĖS. Tikėtina, kad rūpės su kelionėmis ar ateities perspektyvomis susiję klausimai. Noriai diskutuosite, skleisite savo idėjas. Galite sudominti užsienietį ar kažkuo ypatingą žmogų

SKORPIONAS. Galite susitarti dėl bendradarbiavimo, partnerystės perspektyvų, tik nepamirškite diplomatijos. Kita vertus, nebūkite tokie subtilūs, kad iki galo neišsakytumėte savo pageidavimų ir nuogąstavimų.

ŠAULYS. Būkite geranoriškesni ir atlaidesni savo giminaičiams bei gyvenimo partneriams. Neįžeiskite jų jausmų. Būtų geriausia, kad nepastebėtumėte kai kurių trūkumų.

OŽIARAGIS. Galite įsidarbinti arba užmegzti meilės romaną. O galbūt nusipirksite kosmetikos, higienos reikmenų, gražų drabužį. Šie dalykai gali padėti atgauti pusiausvyrą, pagerinti nuotaiką.

VANDENIS. Gali apimti keistas romantiškas kvaitulys. Patys save kritikuosite ir „protinsite“, bet vargu ar širdžiai ką nors įsakysite. Jei turite laiko ir ūpo, tiktų užsiimti namų ruoša, ūkio darbais, atlikti ilgesnio poveikio higienos ir grožio procedūras.

ŽUVYS. Jei nepavyks pasislėpti nuo dėmesio, bendravimo, stenkitės būti mandagūs, labiau derinkitės prie aplinkybių ir kitų žmonių. Tikriausiai išspręsite kažkokią asmeninę ar šeimos problemą. Galbūt tam teks skirti kažkiek santaupų.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis