Horoskopas 07.31-08.07: ir naujų pažinčių, ir konfliktų tikimybė

Būkite atidesni antroje laikotarpio pusėje.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Figūrą koreguojančios suknelės iki 100 Lt (FOTO)
- Viešbučių valdytojos namuose - klasikinis stilius su antikvariato prieskoniu
- Kaip atsikratyti nuospaudų ir suminkštinti padų odą?
- Marsas Skorpione - yra ko nerimauti
- Aštriai marinuoti agurkėliai

BENDRA PROGNOZĖ

Pirma periodo pusė pilna romantiškų įvykių. Šiuo metu gali gimti nauji romanai, o taip pat stiprėti rimti santykiai, kurie ateityje gali virsti ir santuoka. Šiuo metu jausite jėgų ir energijos antplūdį, o tai leis į buvusias problemas pažvelgti naujai bei sutvarkyti reikalus, kurie anksčiau kėlė nemažai rūpesčių.

Antroji laikotarpio pusė - pavojinga. Kyla nesutarimų ir konfliktų tikimybė. Tad būkite atsargesni bendraudami: savo nuomonę reikškite delikačiai ir tik gerai apgalvoję, argumentuotai, kad neužgautumėte pašnekovo. Taip pat galimas nepamatuotas išlaidumas, tad skirkite daugiau dėmesio tvarkai ir savikontrolei.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Žvaigždės Ožiaragiui pataria daugiau dėmesio skirti savo finansiniams reikalams, ir ne tik ateinančią savaitę, bet ir visą rugpjūtį. Jeigu jie gerai klosis, tai bus galima imtis namo remonto, palepinti save brangiais daiktais. Tiems, kurie, turėdami šeimą, kažkur ieško nuotykių, patariama ruoštis nemalonumams - abiejuose frontuose.

Vandenis turėtų gauti didelių dividendų, todėl teks dirbti kaip mašinai. Apsimeskite esąs kurčias ir neklausykite beprasmiškų patarimų. Galite gerokai palypėti tarnybos laiptais ir pajusti džiaugsmą, kad pagaliau baigėsi nemalonumai namuose. Viengungiams bus pasiūlyta ranka ir širdis, astrologas pataria neatmesti šio pasiūlymo.

Žuvys bus susirūpinusios savo karjera - šiuo požiūriu gali būti teigiamų poslinkių. Ypač pasiseks valstybiniams tarnautojams. Jie persės prie viršininko stalo. Žvaigždės ketina globoti Jūsų užsiėmimus sportu ir menu. Taip pat patariama nevengti romantiškų nuotykių poilsiaujant.

Avinai turės atkakliai kovoti, kad pasiektų užsibrėžtą tikslą. Jie įveiks sunkumus ir bus visiškai patenkinti tuo, kas nuveikta. Neabejokite savo sugebėjimais, kitaip atsiras visiškai nereikalingų kliūčių verslo srityje. Rūpinkitės sveikata, nes ji gali netikėtai sušlubuoti.

Jaučiams prasideda puikus laikotarpis, kurį bus galima skirti malonumams ir naujoms pažintims. Bet nepameskite galvos ir nepamirškite, kad anaiptol ne visa žmonija jaučia Jums draugiškus jausmus. Bus mėginama, nors ir nesėkmingai, pakišti Jums koją ir aptemdyti džiaugsmą. O jo jums gali suteikti tiek sėkmė finansų sferoje, tiek nauji romantiški nuotykiai.

Dvyniai pasijus esą reikalingi ir darbe, ir namuose. Jūs gausite didelę sumą - būtų geriausia pinigus iškart išleisti, o ne sukišti juos į sulopytą žmonos kojinę. Sutuoktiniai dar kartą įsitikins, kad, sudarydami santuoką, neapsiriko. Jaunuoliams lemta pirmą kartą patirti meilės žavesį.

Vėžiai turės išleisti daug pinigų, ir santaupų mažėjimas jiems sukels liūdesį. Biudžetas pasipildys gana lėtai, iškils naujų problemų. Bet darbe Jūsų padėtis tvirta kaip monolitas. Gali būti nemalonumų santykiuose su namiškiais - jiems reikėtų skirti daugiau dėmesio.

Liūto pajamos tikrai padidės. Tie, kurie darbuojasi valstybės labui, bus paaukštinti, o tie, kurie tarnauja su antpečiais ant plačių pečių, bus apdovanoti arba pelnys visuotinę šlovę. Išnaudokite galimybę apsilankyti užsienyje - Jūs ją turėsite. Kūrybinių profesijų žmonės turės progą atskleisti savo talentą.

Mergelės gyvenime viskas vyks svaiginamu greičiu. Jūs ne visada įstengsite kontroliuoti įvykius, bet priešintis likimui neverta - jis vis tiek pasielgs savaip. Tegul įvykiai klostosi savaime. Tų, kurie neseniai išklausė Mendelsono maršą, laukia nedrumsčiama laimė. O tie, kurie ieško gyvenimo draugo, jį ras ir dėl to nesigailės.

Svarstyklių ateinančią savaitę laukia malonios staigmenos ir darbe, ir namuose. Pinigų pakaks, nors jei vaikysitės lengvo uždarbio, teks nusivilti. Ir net labai. Ruoškitės pasitikti sunkumus, nes šeimoje iškils problemų ir dėl vyresnių, ir dėl jaunesnių giminaičių.

Skorpiono savaitės saldo bus lygus nuliui - išlaidos ir pajamos nė kiek nesiskirs. Bet tikrai bus sėkmingos visos pastangos verslo srityje - žvaigždės pataria energingai ir drąsiai įgyvendinti savo sumanymus. Daugiau kantrybės, ištvermės, ir tada Jums viskas seksis.

Dėl pasiektų laimėjimų Šaulius apims euforija, bet stenkitės nepamesti galvos. Finansiniai reikalai klosis tiesiog puikiai. Pagaliau ir šeiminiame gyvenime po nedidelės krizės prasidės santarvės ir tylaus, švelnaus džiaugsmo laikotarpis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis