Horoskopas 06.19-26: kokiems Jūsų veiksmams žvaigždės bus palankios?

Savaitė bus nebloga, jei jos pradžioje nesiimsite svarbių reikalų.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- 51 kg numetusios L. Tamulytės-Stončės patarimai lieknėjančioms
- Kokia kontracepcija rekomenduojama 45-55 m. moterims
- Patarimai, kaip įsirengti terasą
- Kauno gatvės mada ir madingiausios šio sezono spalvos (FOTO)
- Riešutiniai sausainiai

BENDRA PROGNOZĖ

Teigiamos tendencijos ypač palies profesinius reikalus bei dalykinius santykius, kurie susiję su moterimis.

Periodo vidurys bus sėkmingas visiems, o labiausiai - verslininkams, planuojantiems didelius sandėrius, svarbias derybas. Išnaudokite šį olaiką, kai verslo nuojauta yra ypač aštri. Na o asmeninių santykių srityje intuicija geriau nepasikliauti.

Išeiginėmis dienomis astrologai taip pat numato gerų momentų, tačiau nepažada svaigios sėkmės ir lengvų pergalių. Tuo laiku žvaigždės palaikys tik tuos, kurie ir patys rodys iniciatyvą.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiams ateinančią savaitę nereikėtų skubėti spręsti susikaupusių reikalų ar įgyvendinti planų, pasistenkite darbų apimtis sumažinti suskirstydami juos į atskirus etapus. Sėkmingai bendrausite su savo verslo partneriais. Apgalvokite viską iki mažiausios smulkmenos, pasverkite savo sprendimus, tada gautas rezultatas aplenks net ir didžiausius jūsų lūkesčius.

Vandeniai gali nesijaudinti dėl smulkių nesklandumų darbe - vienaip ar kitaip viskas išsispręs jūsų naudai. Susikaupusių reikalų atidėti nereikėtų, atidžiai planuokite savo darbotvarkę. Nors konfliktų darbe išvengti nepavyks, bet kokioje situacijoje rasite sau naudos, pavyzdžiui, galėsite įgyvendinti tuos pokyčius, kuriuos atlikti jau seniai pribrendo laikas.

Žuvims atsiras galimybė pademonstruoti unikalias savo darbines savybes, kurias tinkamai įvertins vadovybė, o tai padės žengti dar vieną tvirtą žingsnį karjeros laiptais. Svarbiausia dabar - imtis darbo ir pateisinti su jumis siejamus lūkesčius. Būkite nuolaidesni ir geranoriškai nusiteikę aplinkinių atžvilgiu, tai padės jums įgyti daugiau sąjungininkų.

Avinai turėtų pailsėti nuo darbo ir pabandyti išspręsti šeimines problemas. Didelis užimtumas darbe trukdo jums aiškiai pamatyti namuose tvyrančius ar gresiančius kilti nesutarimus. Greičiausiai pagerės jūsų finansinė padėtis, pasistenkite nepraleisti pro ausis svarbios darbui informacijos - jos jums gali prireikti ateityje.

Jautis neturėtų ant pečių užsikrauti didžiulių pareigų profesinėje srityje, kurios gali būti jums neįveikiamos. Nereikėtų pervertinti savo galimybių ar tikėtis rimtos aplinkinių pagalbos. Geriau net kiek sumažinti sau taikomus reikalavimus - taip išvengsite konfliktų ir nusivylimo.

Dvyniai ateinančią savaitę itin priartės prie savo svajonės įgyvendinimo. Jums padės palankiai susiklosčiusios aplinkybės. Svarbiausia sutelkti savo jėgas ir pasistengti sumanymą įvykdyti iki galo. Ginkite savo požiūrį, net jeigu kažkam jis aiškiai nepatinka.

Vėžiai visas pastangas ir energiją turėtų skirti nebaigtiems darbams atlikti. Tai jums leis įgyvendinti ambicingą projektą. Neeikvokite jėgų be reikalo ir nesistenkite iš karto išspręsti kelių dešimčių uždavinių. Neskubėkite imtis veiksmų - iš pradžių atrodžiusi geniali mintis gali pasirodyti sunkiai įgyvendinama ar net nereali.

Liūtai dėl savo atvirumo ir taktikos įgis aplinkinių palankumą, o šis ateityje gali įgyti nemažą vertę. Profesionaliais veiksmais darbe užsitarnavote kolegų pagarbą. Sėkmingai bendrausite su vadovais, todėl drąsiai siūlykite savo sumanymus - juos vadovybė tikrai įvertins.

Mergelės kitą savaitę save realizuos profesinėje srityje. Galėsite baigti seniai planuojamus projektus ir pasiekti norimą rezultatą. Ši savaitė jums bus sėkminga visais atžvilgiais. Sėkmė jus lydės ir santykiuose su artimaisiais - jie taps dar geresni, jeigu atspėsite antrosios pusės nuotaiką ir pasistengsite išpildyti jo ar jos slapčiausias svajones.

Svarstyklėms pavyks aplinkiniams parodyti dar nematytas savo puses. Savyje atrasite nemažai talentų, kuriais maloniai nustebinsite aplinkinius. Nekreipkite dėmesio į tai, kad ne viskas pavyksta iš pirmo karto, ir nemeskite pradėtos veiklos. Stiprinkite tas savo savybes, kurias aptikote neseniai, - jums lengvai pavyks įgyvendinti kilusį sumanymą praktikoje, o svajones - realybėje.

Skorpionai lengvai įveiks visas kliūtis, vis dėlto vieniems nereikėtų imtis didesnės apimties darbų. Turėtumėte rasti žmonių, kurie palaikytų jūsų idėjas, - tuomet sumanymus lengvai įgyvendinsite ir pasieksite teigiamų rezultatų. Darbe pagerės santykiai su kolegomis, jeigu būsite pasirengę reikiamu metu siekti kompromiso.

Šauliai gali drąsiai kreiptis į vadovus ir siūlyti savo mintis ar sumanymus - jie vadovybę tikrai sudomins. Palankiai susiklostys visos aplinkybės ir įveiksite visus darbus, kurie reikalauja iniciatyvos ir ryžto. Neabejokite savo jėgomis - sėkmė jūsų pusėje. Puikiai padirbėjote ir pagaliau galite pelnytai pasimėgauti savo darbo vaisiais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis