Horoskopas 06.05-12: atėjo metas naujiems sprendimams

Vyrauja teigiamos tendencijos. Žinoma, nedidelių nesusipratimų bus, tačiau gerų dalykų bus kur kas daugiau, o ypač – antroje savaitės pusėje.

Šių dienų skaitomiausi:
- Jauniausios Europos karalienės stiliaus taisyklės
- Naminė priemonė, padėsianti pašalinti pelėsį nuo sienos
- 6 nesudėtingi pratimai lieknam liemeniui
- Dalyvauk konkurse ir laimėk 8 savaičių lieknėjimo projektą
- Pyragėliai su įvairiais įdarais

BENDRA PROGNOZĖ

Daugumai šią savaitę pavyks įgyvendinti seniai sumanytus darbus, projektus. Tik neribokite fantazijos, ieškokite naujų kelių, mat įprasti metodai gali būti ne tokie efektyvūs kaip anksčiau. Ne visada bus lengva likti ramiems, ypač dirbant dideliame kolektyve: kiekvienas antklodę trauks į savo pusę, tad rasti kompromisą bus nelengva, tačiau įmanoma.

Ši savaitė tinkama kelionėms ir naujoms pažintims, palankios aplinkybės naujiems romantiniams santykiams užmegzti. Tiesa, toms poroms, kurias skiria atstumas. Galimi atsitiktiniai susitikimai su vaikystės draugais ar kitais maloniais žmonėmis, kurių dėl kažkokių priežasčių ilgai nematėte.

Periodo pabaiga – ateities planų (profesinių – taip pat) kūrimo metas. Mat būtent šiuo metu daugumai netrūks puikių idėjų, ypač kuriant komercinius projektus. Permąstykite ir asmeninį gyvenimą – ar nereikia jame pokyčių? Būtent dabar aiškiai kaip niekada matysite, ką reikia keisti, įvertinsite visus susidariusios situacijos niuansus.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

Ožiaragius gali apvilti artimi žmonės - ne iš blogos valios, bet dėl savo neatsakingumo jie supainios visus jūsų planus. Tiesa, didelė tikimybė, kad įsigysite naudingą pirkinį, tuo labiau, kad viltys netrukus išeiti atostogų neišsipildys ir atliekamų pinigų bus pakankamai. Asmeniniame gyvenime ir santykiuose su draugais tyla - visi ruošiasi į pietus, leisti vakarus teks su kate namuose arba su artimiausiais giminaičiais vasarnamyje. Sėkminga diena - trečiadienis.

Vandenis neturėtų kurti planų poilsio dienoms - vis tiek reikalai neleis atsipalaiduoti. Verslas klosis palyginti neblogai, bet vis dėlto pažabokite savo finansinį apetitą ir nesitikėkite didelio pelno. Laiko asmeniniam gyvenimui nėra, ir jį apėmė sąstingis. Tiesa, jei parodysite iniciatyvą, galėsite tikėtis vakaro malonioje draugijoje. Sėkmingiausios dienos - pirmadienis ir penktadienis.

Žuvims truks deguonies - kažkas jums kliudo parodyti iniciatyvą darbe, pagaliau ir namuose padėtis įtempta. Nekreipkite dėmesio į finansinius sunkumus - jie laikini, o štai sveikata reikėtų pasirūpinti - lengvas negalavimas gali virsti chroniška liga. Paskambinkite seniems bičiuliams, jie turi jums malonių naujienų. Sėkmė jus lydės antradienį.

Avinas nudžiugins save ilgai lauktu ir brangiu ūkiniu pirkiniu. Beje, finansinei padėčiai tai neatsilieps - čia, kaip visada, viskas gerai. Nedidelių konfliktinių situacijų gali susidaryti, išvykus iš namų, - būkite atidūs kelyje, jeigu vairuojate, ir mandagūs bendrakeleiviams, jeigu einate pėsčiomis. Asmeniniame gyvenime - jokių permainų, tiesa, galite išmėginti savo laimę pirmadienį arba ketvirtadienį.

Jautis, kaip visada tvirtai stovintis ant žemės, turi būti labai santūrus santykiuose su partneriais - jiems nepavyksta išvesti jūsų iš pusiausvyros, todėl verslo reikalai, nors esama tam tikrų sunkumų, klojasi neblogai. Jei neklausysite "geranorių" patarimų, tai santykiuose su draugais ir mylimaisiais jus lydės sėkmė. Tiesa, poilsio planus teks atidėti - kaip ir kitiems Zodiako ženklams, savaitė, įskaitant poilsio dienas, bus gana įtempta. Išimtis - trečiadienis.

Dvyniai dar kartą pademonstruos jiems būdingą egoizmą, dėl to gali iškilti keblumų santykiuose su mylimu žmogumi. Tuo labiau, kad sušvelninti kaltę, pakvietus ją arba jį vakarienės prie žvakių, kažin ar pavyks - finansinė padėtis bloga, laiko irgi trūksta. Saugokitės nedidelių traumų ir negalavimų - nekiškite pirštų į mėsmalę, negerkite vandens iš vasarvietės tvenkinio. Didžiausią jėgų antplūdį pajusite šeštadienį.

Vėžių laukia finansinė krizė, bet bičiuliai padės ją įveikti, jeigu iš anksto su jais susitarsite. Metas susimąstyti apie gyvenimo prasmę. Jeigu jums dabar svarbiausia artėjantis pasaulio futbolo čempionatas, tai žmona ir uošvė, laiku neišsiųstos į vasarvietę arba prie jūros, gali nepritarti sumanymui nusipirkti dėžę alaus minėtos krizės sąlygomis. Po Vėžio ženklu gimusioms moterims taip pat naudinga pabūti vienoms, pavyzdžiui, paruošti drabužius kurortiniam sezonui. Palankios dienos - ketvirtadienis ir sekmadienis.

Liūtas kaip niekada pasitiki savo jėgomis - galite suklupti, jeigu pernelyg aukštai užriesite nosį. Savaitės pradžioje finansinė padėtis sustiprės, bet jūsų sugebėjimas leisti pinigus pranoksta šalies vidurkį - verčiau juos pataupykite. Sveikata šlubuoja, bet liga jus veikiausiai aplenks - pasirūpinkite skrandžiu ir kepenimis. Asmeniniame gyvenime viskas priklauso nuo jūsų antrosios pusės nuotaikos - būkite atidesni. Sėkminga diena - trečiadienis.

Mergelė pajus prasidedančios vasaros skonį - metas atnaujinti įvaizdį, pavyzdžiui, kardinaliai pakeisti plaukų spalvą arba nusipirkti kažką gražaus, kol leidžia finansai. Tegul priešingos lyties atstovai patiria lengvą šoką jums pasirodžius, juk asmeniniame gyvenime jūsų laukia sėkmė. Bet apie sveikatą vertėtų pagalvoti: nesėdėkite po įjungtu kondicionieriumi ir nesivykite nuvažiuojančio autobuso - Mergelėms žvaigždės prognozuoja padidėjusį traumatizmą. Antradienis - jūsų diena.

Svarstyklės, kaip visada, bus dėmesio centre. Ir vis dėlto neignoruokite gerbėjų - galite ir apsirikti.Finansiniu požiūriu reikalai klojasi neblogai, bet tarnyboje jūsų aktyvumas sumažės, todėl reikėtų pagalvoti apie poilsį, kurio jūs nusipelnėte per šiuos įtempto darbo metus. Jeigu persidirbsite, galite susirgti, o tai tikrai nenudžiugintų nei vyresnybės, nei jūsų artimųjų. Paprašykite bent laisvos dienos. Tam visiškai tiktų ketvirtadienis.

Skorpiono reikalai taisosi - jus nukamavusios negandos galutinai pasitrauks, prie to prisidės ir poilsis gamtoje. Praverstų vandenyno brizas, bet jeigu nėra galimybių, tai tiks ir vėjelis nuo tėviškės upių ar ežerų. Nauji intymūs santykiai sustiprės. Čia svarbiausia - nepervertinti partnerio, kad paskui nereikėtų nusivilti. Ypatingų finansinių problemų nebus, bet švaistytis pinigais irgi neverta. Nebent penktadienį.

Šaulys ir pats nustebs, radęs bendrą kalbą su technika. Automobilis neges, bet brangus benzinas privers galvoti apie piniginę. O pinigų gausite tik savaitės pabaigoje. Šeimoje, kaip ir darbe, santarvė ir ramybė. Skirkite dėmesio vaikams ir mylimiesiems - jie seniai to laukia. Sveikata apskritai nekelia nerimo, bet atkreipkite dėmesį į kaulus ir sąnarius - neperkraukite jų. O jeigu laikas leidžia - palepinkite juos druskos vonia ir masažu. Ypač sėkmingos dienos - penktadienis ir sekmadienis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis