Gundymo menas pagal Zodiako ženklus

Abstraktūs samprotavimai apie Zodiako ženklų seksualumą jau kiek pabodo. Pereikim prie konkrečių veiksmų.

Nors dauguma moterų laikosi nuostatos, kad visi vyrai vienodi, astrologai siūlo būdus, kaip sugundyti kiekvieno Zodiako ženklo atstovus. Išbandykime ir įvertinkime, kiek tiesos juose yra.

Avinas

Avinai dievina polėkį ir aistringą seksą, kartais su sado-mazo elementais. Itin audringai jie mylisi po kivirčų, tad jei norite sulaukti iš jo aistros proveržio, prieš tai šiek tiek pasibarkite.

Stipriausia erogeninė Avino zona – galva, ypač ausys. Jiems patinka, kai švelniai glostomas „tarpuragis“, masažuojama pakaušio zona ir liežuviu glamonėjami ausų kaušeliai. Taip pat Avinai dievina bučinius. Bučiuojasi giliai, aistringai, naudodami liežuvį, mėgaudamiesi tuo visu kūnu. Neretai vien nuo savo bučinių jie taip susijaudina, kad ejakuliuoja pirma laiko.

Avinas po sekso: „O dabar dar kartelį!“

Jautis

Jaučiai pasižymi išskirtine kantrybe ir gebėjimu pratęsti malonumą iki maksimumo. Juos retai kada ištinka pernelyg ankstyva ejakuliacija, tačiau ir erekcijai sukelti gali prireikti šiek tiek laiko.

Erogeninės Jaučio zonos – nosis ir lūpos, šios sritys jautriai reaguoja į bet kokius prisilietimus, taigi juos, kaip ir Avinus, galima sugundyti tiesiog bučiniu, bet šis gali būti visai švelnus ir lengvas. Pamažu, kai Jautis įsivažiuoja, visas jo kūnas virsta viena didele erogenine zona. Jie dievina masažą, ypač erotinį, atliekamą su aromatingais aliejais. Pradėkite jį daryti nuo sprando.

Jautis po sekso: „Ar ne laikas būtų ką nors užkąsti?“

Dvyniai

Dvyniai labai mėgsta naujoves ir pokyčius. Ši taisyklė tinka ir seksui. Todėl nesitikėkite, kad sykį atradusi geriausią jo gundymo techniką, galėsite ją taikyti visą likusį gyvenimą. Dvyniams flirtas ir kelias iki lovos yra kur kas įdomesnis nei kūniškas kontaktas. Tad kuo ilgesnis ir įvairesnis bus viliojimo etapas, tuo didesnės aistros galite tikėtis.

Dvynių erogeninės zonos – krūtinė ir rankos, lieskite, glostykite ir glamonėkite jas kuo dažniau. Ypač jautrūs yra pirštai ir pažastys. Dvyniams patinka kalbos ne tik prieš ir po sekso, bet ir jo metu, tad nebijokite jų kaitinti seksualiais komentarais.

Dvyniai po sekso: „Nematei televizoriaus pultelio?“

Vėžys

Vėžiai labai mėgsta švelnumą. Nesvarbu, kokie tvirti ir vyriški jie atrodo, lovoje neretai praskysta ir tampa perdėm sentimentalūs. Vėžiai mėgsta švelniai pirštų galiukais liestis prie partnerės odos ir patys mėgsta būti taip liečiami. Pamirškite erotinius žaidimėlius, nusižiūrėtus porno filmuose, nesistenkite demonstruoti įmantrių pozų ar mylėjimosi būdų – Vėžius kur kas labiau sujaudins bendros maudynės putų pilnoje vonioje užsidegus žvakę ir ramus pasimylėjimas misionieriaus poza.

Jautriausios erogeninės zonos – speneliai ir ausų kiaušeliai.

Vėžys po sekso: „Tai kada tuokiamės?“

Liūtas

Nors ir kokie grėsmingi atrodytų, Liūtai lovoje gana tingūs padarai – kartą atradę mėgstamas įžangines glamones ir patogiausią mylėjimosi pozą, gali jų laikytis visą gyvenimą. Tam tikra prasme jie yra įpročių vergai. Jei reikės, jie nesidrovės patys parodyti, kaip ir kur reikia juos glamonėti. Liūtai dievina masažus.

Jautriausia erogeninė ziona – nugara abipus stuburo. Paglamonėkite ją nuo menčių iki liemens ir bet kuris Liūtas ims murkti iš malonumo. Taip pat jautri yra jų apatinė lūpa – kai bučiuositės, skirkite jai daugiau dėmesio.

Liūtas po sekso: „Aš juk buvau nuostabus, ar ne?“

Mergelė

Mergelės mėgsta viską planuoti, seksą – taip pat. Todėl spontaniškas pasimylėjimas ant virtuvės stalo – tikrai ne jam. Jau nekalbam apie tai, kaip tai nehigieniška. Kad patirtų malonumą, šio ženklo atstovas turi mylėtis idealiai tvarkingame miegamajame, naujai paklotuose pataluose, ką tik išėjęs iš vonios. Rami muzika, erotinis filmas greitai pažadina jo seksualinę fantaziją.

Mergelės jautriausios erogeninės zonos – keliai, alkūnės ir sritis aplink bambą. Mergelėms patinka, kai jų veidais nusėjamas bučiniais.

Mergelė po sekso: „Kelkis, noriu sutvarkyti lovą.“

Svarstyklės

Svarstyklės mėgsta šiek tiek prabangos – šilkinės paklodės, vardiniai apatiniai, sidabruotame kibirėlyje šąlantis prabangus šampanas turėtų jį seksualiai sužadinti. Svarstyklių atstovai yra estetai, vizualūs dalykai jiems labai svarbūs, tad sugundyti jį galite skoningu striptizu. Apskritai Svarstyklėms patinka būti gundomoms, todėl su malonumu perleidžia iniciatyvą į moters rankas. Tik nesumanykite elgtis agresyviai – tai Svarstykles gąsdina.

Jautriausia erogeninė zona – viskas, kas žemiau juosmens. Bučiuodamos pilvą, šlaunis juos nesunkiai sujaudinsite.

Svarstyklės po sekso: „Man patiko, jei tau patiko.“

Skorpionas

Šis Zodiako ženklas garsėja seksualiniu rafinuotumu. Jam patinka įvairūs eksperimentai, netikėtos pozos, mylėjimosi vietos ir būdai. Jokia jūsų seksualinė fantazija jam neatrodys pernelyg nepadori, todėl drąsiai galite bandyti realizuoti net nešvankiausias savo mintis. Šiaip Skorpionai gana paslaptingi, tad nesitikėkite iš jų išpešti, kas jiems patinka. Bet jei pavyks šį rebusą įminti, jūsų laukia aistringas ryšys.

Jautriausios erogeninės zonos – sėdmenys ir šonai.

Skorpionas po sekso: „Gal vis dėlto tave atrišti?“

Šaulys

Šauliams patinka iššūkiai ir egzotika, tačiau jie niekada nepamiršta komforto, mėgsta būti lepinami. Šauliui glamonių niekada nebus perdaug, kartais jis gali jomis apsiriboti. Tai vienas iš tų retų vyrų, kuriems procesas gali teikti malonumo, net jei tikslas (orgazmas ir ejakuliacija) nepasiekiamas. Labiausiai juos erzina bandymas riboti jų laisvę, nurodinėjimas, ką ir kaip jie turi daryti, tačiau naujus dalykus jie išbando noriai, o rutina jų aistrą žudo.

Jautriausios erogeninės zonos išsidėsčiusios nuo klubų iki kelių. Lieskite jas taip švelniai, tarsi glostytumėt šilką.

Šaulys po sekso: „Kam tau mano telefonas? Paskambinsiu pats.“

Ožiaragis

Ožiaragį įsivilioti į lovą ne taip paprasta – jei jis nespėjo išspręsti savo profesinių ir finansinių problemų, lovoje jam atsipalaiduoti nebus lengva. Jiems atrodo, kad visko reikia nusipelnyti. Erotinio malonumo – taip pat. Jie nemoka deramai priimti dovanų, tad ne visada mokės įvertinti jūsų pastangas. Gali prireikti nemažai kantrybės norint padėti jiems atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius ir išsivaduoti iš kaltės jausmo.

Jautriausia erogeninė zona – keliai.

Ožiaragis po sekso: „Atsiprašau, turiu sutvarkyti keletą skubių reikalų...“

Vandenis

Vandeniai pasižymi itin turtinga erotine fantazija, jie mėgsta neįprastas vietas, įdomius žaidimus. Kuo daugiau improvizacijų, netikėtumų, siurprizų bus jūsų santykiuose, tuo geriau. Vandeniui svarbus ne vien kūniškas kontaktas, bet ir dvasinis ryšys. Nenustebkite, jei lovoje jis prabils „Giesmių giesmės“ ar savo sukurtos poezijos eilutėmis.

Vandenio erogeninės zonos – padai ir skruostikauliai. Lieskite juos švelniai pirštų galiukais arba nusėkite bučinukais.

Vandenis po sekso: „O jei dabar pabandytume tą patį, tik be drabužių?“

Žuvys

Žuvys labai mėgsta romantiką, joms patinka ilgos, švelnios, kartais net pernelyg užsitęsusios preliudijos. Jos mėgsta būti glamonėjamos ir lepinamos, tačiau pačios retai rodo iniciatyvą, siekia išlikti nepriklausomos. Parodykite joms daugiau supratingumo – tai jos vertina net labiau nei seksą.

Jautriausia erogeninė zona – kojos. Padarykite joms pėdų masažą ir jos pačios įplauks į jūsų tinklus.

Žuvys po sekso: „Tai koks, sakei, tavo vardas?“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis