Gruodžio mėnesio horoskopas visiems zodiako ženklams

Tamsusis metų laikas tęsiasi. Pirmoji mėnesio pusė bus labiau aktyvi.

Palanku domėtis kitomis kultūromis, mokytis ir mokyti. Ypač sėkmingos bus kelionės į užsienį, tiesa tai reiktų padaryti iki gruodžio 19 dienos. Stiprės domėjimasis ezoterika, dvasiniais dalykais. Tuo pačiu būsime atsargūs, todėl problemų išvengsime. Nuo 22 dienos stiprės atsakomybės ir asmeninio prestižo klausimas. Orientacija bus nukreipta į savo tikslų įgyvendinimą, karjeros galimybių plėtrą. Nuo gruodžio 19 dienos nepalanku pasirašyti dokumentų, sutarčių, žadėti ir tikėti pažadais. Atidėkite svarbius klausimus vėlesniam laikui. Verčiau peržiūrėkite savo bendravimo ratą, susitvarkykite dokumentus ir kompiuterio failus. Galimos nervų sistemos ligos: nerimas, nemiga, dirglumas.

Avinas

Šio zodiako atstovai visą mėnesį gali jaustis tarsi ribojami. Jų pasireiškimo galimybės ir apimtys patirs stabdymus ir apribojimus. Atsisakykite grandiozinių ir ambicingų planų. Šiuo metu daugiau naudos sulauksite užsiimdami savianalize ar atsiskirdami meditacijai. Tai leistų išsaugoti jėgas ir vėliau, pasitaikius tinkamai progai, atlikti pilnavertišką šuolį.

Jautis

Pakankamai gera ir produktyvi pirmoji mėnesio pusė. Susikoncentruokite darbinėje, profesinėje srityje ir pasieksite tikrai gerų rezultatų: paaukštinimo, vadovybės palaikymo. Antroje mėnesio pusėje labiau domins draugai. Su jais praleisite daug laiko ir malonių akimirkų. Yra tikimybė, jog draugystė gali peraugti į romantiškus jausmus.

Dvyniai

Šio zodiako atstovams mėnuo gali būti kupinas netikėtumų ir įtemptų, sudėtingų situacijų. Mėnesio eigoje teks intensyviai galvoti apie finansus: didelės įplaukos, deja, baigsis didelėmis išlaidomis. Yra tikimybė patekti į fatalines situacijas, kurios gali kardinaliai pakeisti jūsų gyvenimą. Būkite atsargūs, yra rizika patekti į pavojingas sveikatai situacijas.

Vėžys

Vėžiams mėnuo gerokai padidins ambicijas ir pakels energijos lygį. Panašu, jog žvaigždės jums yra paruošusios netikėtumų darbo, profesinėje srityje. Jei ten nukreipsite visas savo jėgas, sulauksite ypač gerų pasiūlymų ir galimybių. Vienišiems zodiako atstovams galimas romantiškas flirtas su užsieniečiu/e.

Liūtas

Šio zodiako atstovų laukia ypač smagus mėnuo. Bus daug pramogų ir pasilinksminimų. Stiprės jūsų kūrybinė prigimtis, kurią galėsite atskleisti imdamiesi naujų projektų. Bendrai mėnuo palankus pradėti tai, ką vis atidėliodavote. Daug dėmesio pareikalaus vaikai. Gali būti, kad nuspręsite susilaukti dar vienos atžalos.

Mergelė

Mergelės turės atokvėpio mėnesį. Jei turite galimybę, būtinai atostogaukite. Jei šiuo metu tai neįmanoma, tai kuo daugiau ilsėkitės ir pramogaukite. Vienišos sielos turi būtinai lankytis palankiose susipažinti vietose. Žvaigždės jums žada puikių staigmenų ir bent jau malonų flirtą. Laikas tinkamas keliauti ir laikytis dietos.

Svarstyklės

Šio zodiako ženklo atstovai turėtų pasirūpinti savo autoriteto stiprinimu. Jūs per daug gyvenime orientuojatės į kitus žmones. Jūsų susiliejimas ir susitapatinimas su aplinkiniais menkina jūsų autoritetą ir žemina savivertę. Dabar ypač palanku stiprinti savo ego ir asmeninę savivertę. Klausimas, kuris turi jus lydėti dabar: o ko noriu aš?

Skorpionas

Šio zodiako atstovai turėtų pasitraukti iš aktyvių ir matomų pozicijų. Žvaigždės jums suplanavo poilsio ir atokvėpio metą. Gerai apmąstykite praėjusių metų pasiekimus ir padarykite išvadas. Svarbu pasirūpinti savo sveikatos būkle. Panašu, jog daug dirbote, patyrėte daug streso ir nemigo naktų. Nervų sistemos disbalansas gali paguldyti į ligos patalą.

Šaulys

Šauliai kitų akyse vis labiau tampa atsakingi. Susikoncentravę ties asmeniniais pasiekimais vis mažiau pastebite aplinkinių poreikius. Skleisdami į aplinką rimtumą ir emocinį šaltumą rizikuojate prarasti artimus santykius. Nors jums dabar svarbiausia karjera, darbas, socialinis statusas, pasirūpinkite savo šeima.

Ožiaragis

Šio zodiako atstovai bus ypač judrūs ir darbingi. Jūsų intelektualinis aktyvumas stipriai išaugs, todėl tikėtinos naujos pažintys, bendravimo gausa. Tik nepervarkite ir pakankamai ilsėkitės, nes vėliau turėsite nemalonias pasekmes. Laikas palankus mokytis, keliauti, plėsti interesų ratą. Galima maloni žinia iš užsienio.

Vandenis

Šio zodiako atstovai bus ypač energingi ir aktyvūs, todėl laikas palankus pradėti sportuoti. Šiuo metu tapsite ypač pastebimi aplinkiniams, todėl tai puikus metas siekti savo tikslų. Aktyviai ieškosite finansinių galimybių. Tiesa, panašu, jog galite sulaukti materialinės dovanos, palikimo. Tinkamas laikas skolintis ir skolinti.

Žuvys

Šio zodiako atstovų laukia netikėtumai, susiję su užsieniu. Gali sustiprėti domėjimasis ezoterika, kitomis kultūromis. Arba priešingai – jausite dvasinį abejingumą. Palankus metas verslo plėtrai. Tik būkite dėmesingi ir pasidomėkite su kuo bendraujate. Nes šiuo metu ypač aktyvūs jūsų priešai ir blogo linkintys.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis