Gruodžio mėn. horoskopas - nestigs nei sunkumų, nei gerų pokyčių

Gruodį nestabilumas jausis daugelyje gyvenimo sričių, nors iš esmės tai palankus laikas.

Skaitomiausi tekstai:
- Eva Peron – tragiško likimo diktatoriaus žmona
- Horoskopas gruodžio 04-11: pagerėjimas jau netoli
- Grožis pagal Zodiaką - kas tinka, o kas - ne
- Dalyvauk ir pirmoji Lietuvoje išbandyk kosmetikos gaminius
- Vokiškas pyragas su varške

Tinkamas metas suvesti rezultatus, prisiminti tai, ką patyrėte, išanalizuoti savo patirtį. Daugeliui kils abejonių, kad gyvenimas gali pagerėti. Na bet tai puikus laikotarpis pasimokyti kantrybės, pažvelgti į situaciją iš įvairių pusių, priimti nestandartinius sprendimus. Kas netingės ir vertins sunkumus kaip naują patirtį, sulauks sėkmės.

Visą mėnesį pasitaikys galimybių sėkmingai paskirstyti finansus ir pagerinti materialią padėtį. Kartais jausis, kad pagalba ateina dėl palankių sutapimų. Tiesa, padaugės ir išlaidų, ypač tiems, kas turi savo verslą. Šiuo metu geriau neimti paskolos. Mėnesio viduryje neverta daug pasakoti apie reikalus, susijusius su finansais.

Puikus mėnuo pagerinti santykius su mylimu žmogumi. Tie, kas seniai susituokę, gali pajusti, kad ryšys tapo stabilesnis, o tuo pat metu atsirado vietos ir aistrai. Galbūt artimieji nustebins savo elgesiu, įžvelgsite juose naujų charakterio savybių, galbūt pasikeis požiūris į gyvenimą. Mėnesio pabaigoje barnių, konfliktų šeimose priežastimi taps pinigai.

Avinas

Shutterstock nuotr.

Žinoma, be kovos vargu ar pavyks apsieiti, bet iš esmės mėnuo bus labai palankus, turiningas. Verslininkai pajus, kad sėkmė atsisuka, pajus apčiuopiamus įdėtų pastangų rezultatus. Gerai, jei susumuosite įgytą patirtį ir suprasite, kur darėte klaidų – tai padės siekti progreso ateityje. Mėnesio viduryje įprasti, rutininiai reikalai užims praktiškai visą laiką. Šiuo laikotarpiu geriau laikytis neutralios pozicijos, palaikyti draugišku santykius su kolegomis ir verslo partneriais. Mėnesio gale darbštumas ir skrupulingumas padės įveikti visas problemas. Mėnesio pradžioje neskubėkite su iniciatyvomis asmeninių santykių srityje. Gruodžiui baigiantis darbštumas ir skrupulingumas padės išspręsti visas problemas.

Prasidėjus mėnesiui neskubėkite su iniciatyva dėl asmeninių santykių. Artimiesiems reikės jūsų pagalbos, o ne tuščių pažadų. Gruodžio viduryje imsite labiau pasitikėti savo išvaizda, gebėjimu užmegzti naujas pažintis. Tapsite patrauklesni priešingai lyčiai, o tai, savaime suprantama, praplės galimybes, ieškant partnerio. Kas jau sukūrė šeimą, visą mėnesį bus progų pagerinti santykius.

Jautis

Shutterstock nuotr.

Mėnesio pradžia ne itin sėkminga verslui, darbams. Veikiausiai teks baiginėti senus, nebaigtus projektus, daryti išvadas. Na bet mėnesiui įpusėjus pajusite, kad sėkmė ima jums šypsotis. Atsiras progų kilti karjeros laiptais, pagerinti finansinę padėtį. Tik stipriai svyruos nuotaika, nuogąstausite dėl ateities, todėl tvyros nerami nuotaika, kita vertus, tai suteiks jėgų kurti naujas strategijas. Bus akimirkų, kai išlaidos viršys pajamas, tai irgi kels nerimą. Neskubėkite imti paskolų. Gruodžiui baigiantis visi materialiniai klausimai sklandžiai išsispręs.

Kartais verta paprašyti patrimo draugų ar vyresnių giminaičių. Šį mėnesį galite sulaukti ypatingai vertingo patarimo ne tik apie darbą, bet ir apie asmeninį gyvenimą. Apskritai jūsų šeimyninė padėtis bus svarbiausia tema gruodį. Norėsite stabilumo santykiuose su mylimu žmogumi, o įdėję maksimaliai pastangų šį norą realizuosite.

Dvyniai

Shutterstock nuotr.

Neapibrėžta situacija darbo srityje išliks visą mėnesį. Pirmoje gruodžio pusėje darbe greičiausiai bus sunku spręsti net kasdienes problemas. Palankiausia šiuo metu apibendrinti, daryti išvadas. Gruodžio viduryje gausite papildomų pajamų. Tiesa, daugeliui tuoj pat kils noras šias lėšas investuoti arba įsigyti didelį pirkinį – kompiuterių ar įrangos darbui. Šiuo laikotarpiu reikia būti ypatingai atsargiems bendraujant su aplinkiniais – galite susidurti su išdavyste, intrigomis, pavydu. Apie savo reikalus per daug nepasakokite, ateities planus laikykite paslaptyje.

Asmeniniam gyvenimui šis mėnuo bus sėkmingas. Neverta bijoti didelių nesėkmių, krizių. Antrą gruodžio pusę susitelkite į šeimos poreikius, šiuo metu tikėtinas konfliktas dėl jūsų dėmesio stokos. Gali būti, kad pašalinės problemos pakenks jūsų santykiams su mylimu žmogumi. Mėnesiui baigiantis finansiniai sunkumai gali tapti ginčų priežastimi. Stenkitės, kad šykštumas nesugadintų šventinės nuotaikos.

Vėžys

Shutterstock nuotr.

Galite pasijusti labiau užtikrinti, gana sėkmingai pavyks realizuoti savo planus. Šį mėnesį ne kartą pasitaikys sėkmingų galimybių, kurios padės darbe. Galite sulaukti paaukštinimo darbe, apie kurį ilgai svajojote. Gruodis bus ypatingai sėkmingas tiems, kas dirba mokytojais, tyrimų, mokslo srityje. Kartais įvykiai klostysis žaibiškai, ypač mėnesio viduryje, tačiau jūs būsite nusiteikę didelėms permainoms. Šiuo laikotarpiu gali kilti konfrontacijų su kolegomis ar draugais.

Asmeniniame gyvenime reikalai klostysis ne taip puikiai, kaip darbo srityje. Na bet jei stengsitės, kad artimųjų gyvenimas būtų komfortiškesnis, saugus, šeimoje įsivyraus taika ir ramybė. Galvokite, kaip maitintis, nes šį mėnesį apetitas gali būti didžiulis arba atvirkščiai – valgį galite visiškai pamiršti.

Liūtas

Shutterstock nuotr.

Šį mėnesį dažnokai apims nerimas dėl ateities. Darbe padėtis gana įtempta, ypač rūpesčių kels dailiosios lyties atstovės. Bus sunku susikalbėti su vadovybe, jei vadovė – moteris. Gruodžio viduryje galite sulaukti tiek neįtikėtinos sėkmės, tiek visiškos nesėkmės. Esant tokiai padėčiai reikia likti savimi ir daryti tai, ką geriausiai sugebate. Nepakenks susidaryti veiksmų planą, užsibrėžti tam tikrų tikslų. Sėkmės sulauks tie, kas sugeba neskubinti įvykių ir kantriai laukti.

Nerimo kels ir asmeninis gyvenimas, bet čia situacija kur kas palankesnė – gali atsiverti įvairių perspektyvų. Parodysite mylimam žmogui tikrus jausmus, pajusite norą stengtis, kad artimieji būtų laimingi. Mėnesio viduryje gali kilti rūpesčių dėl akių, tad būkite atsargūs. Kartais savijauta kels nerimą, visą mėnesį patartina rūpintis sveikata.

Mergelė

Shutterstock nuotr.

Neramus mėnuo, kartais teks jaudintis dėl priežasčių, apie kurias anksčiau nė nesusimąstydavote. Pavyzdžiui, ateitis atrodys miglota, be džiaugsmo. Problemų kils nuolat, nebus ramybės. Viskas, kas susiję su jumis jaudins kur kas labiau nei aplinkinių poreikiai. Mėnesio viduryje imsite pykti ant aplinkinių, jei jie neskirs jums dėmesio. Šuo laikotarpiu galimas energijos stygius. Gruodžio pabaigoje – rūpesčiai dėl būsto ar automobilio. Geriausia apsidrausti, neleisti niekam savęs apgaudinėti.

Šį mėnesį sutvirtės draugystės ryšiai, sutiksite bendraminčių, o artimieji bus pasirengę ateiti į paklabą. Kartais labai norėsis laisvės nuo santykių, asmeninių įsipareigojimų, netgi buitinių darbų nesinorės dirbti. Teks ieškoti balanso, kad nesugadintumėte santykių su mylimu žmogumi.

Svarstyklės

Shutterstock nuotr.

Darbo srityje reikalai gerės sulig kiekviena diena. Mėnesio pradžioje projektai gali strigti, bet jau antrą savaitę pasitaikys daug progų ištaisyti klaidas. Drąsiau priiminėsite sprendimus, tik išsaugokite sveiką protą, gebėjimą susikaupti. Pravers ir jūsų gebėjimas analizuoti aplinkinių poelgius. Pinigų viskam pakaks, netgi gražinsite senas skolas, jei jų turėjote. Mėnesio viduryje pasistenkite mažiau kalbėti apie reikalus, ypač su pašaliniais žmonėmis – jūsų sėkmė gali sukelti pavydą.

Asmeniniame gyvenime visi rūpesčiai kils dėl nuosavybes – būsto arba transporto priemonės. Kartais tai gali tapti trikdžiu santykiuose su mylimu žmogumi. Bet iš esmės atmosfera bus palanki, sutuoktinių jausmai vienas kitam šiltės.

Skorpionas

Shutterstock nuotr.

Sėkmingas mėnuo verslo reikalams, ypač daug galima nuveikti pirmoje gruodžio pusėje. Net jeigu nieko nesiimsite, vis tiek laimėsite. Žinoma, geriausia imtis darbo su entuziazmu ir stengtis nepraleisti palankių progų. Finansinė padėtis pagerės, įgyvendinsite naujų projektų, pataisysite santykius su kolegomis, verslo partneriais, modernizuosite turimą įmonę. Jus taip pat domins dvasinis tobulėjimas, įgysite naujų žinių ezoterikos srityje.

Asmeniniame gyvenime visą mėnesį vyraus harmonija. Buvimas su mylimu žmogumi kels džiaugsmą ir pasitenkinimą. Sutuoktiniai ims geriau vienas kitą suprasti, jų santykiai taps stabilesni, bet kartais kils audringų emocijų protrūkių, aistra, pavydas prasiverš netikėčiausiose situacijose. Mėnesio pabaigoje santykiai taps sausesni, formalesni.

Šaulys

Shutterstock nuotr.

Mėnesio pradžioje pasitaisys santykiai su verslo partneriais ir kolegomis. Nedraugiškai nusiteikę asmenys taps jūsų sąjungininkais. Čia pravers jūsų asmeninis žavesys ir geranoriškumas. Naujos pažintys gali būti labai naudingos. Mėnesio viduryje sulauksite pelno, tačiau padidės ir išlaidos. Šiuo metu sėkmė šypsos tiems, kas perpras konkurentų žaidimus ir numatys aplinkinių poelgius. Šiuo laikotarpiu labai pavojinga atskleisti savo kortas ir girtis pasiekimais.

Asmeniniame gyvenime įgysite išminties. Prieš ką nors darydami pagalvosite, analizuosite. Mylimam žmogui tai ne visada gali patikti. Jei neturite partnerio ir norite stabilių santykių, pažindinkitės su potencialiais partneriais iki jauno mėnulio (gruodžio 22 d.). Gruodį gali būti sveikatos sutrikimų.

Ožiaragis

Shutterstock nuotr.

Labai palankus laikas darbo sričiai. Mėnesio pradžioje reikalai gali šiek tiek strigti, bet vėliau viskas eisis kaip iš pypkės. Teks šį tą paaukoti – tokia sėkmės kaina. Likimas bus palankus tiems, kas moka laukti, apsvarsto visus variantus, prisitaiko prie pokyčių. Mėnesio viduryje sulauksite pirmų pastangų vaisių, tik atsipalaiduoti dar anksti – šiuo metu gali sustiprėti konkurentai. Tai sukels rūpesčių, bet nesustabdys jūsų kelyje į sėkmę. Sėkmingiausios dienos – prieš pat Kalėdines šventes, tada pademonstruosite visus savo talentus.

Asmeniniame gyvenime prioritetu turi tapti bendradarbiavimas, atvirumas ir abipusė pagarba. Net kasdieniai darbai eisis lengviau, jeigu veiksite išvien su šeimos nariais. Tie, kas ieško stabilių santykių, gali pasitelkti draugų pagalbą.

Vandenis

Shutterstock nuotr.

Šis laikas bus sėkmingas. Aukso kalnų tikėtis neverta, bet viskas klostysis konkurentų pavydui. Rasite būdų papildomai uždirbti, sugalvosite, kaip įgyvendinti savo projektus. Galite tikėtis paaukštinimo darbe. Kartais teks imtis radikalų priemonių, pavyzdžiui, jei esate vadovas, teks atleisti prastus darbuotojus. Mėnesio viduryje būkite ypatingai dėmesingi – galite padaryti neprotingų klaidų.

Visą gruodį sunkiai kontroliuosite emocijas, todėl kils daug ginčų ir net konfliktų su giminaičiais, draugais ar mylimu žmogumi. Tiems, kas ieško šeimyninės laimės, patartina nebijoti rodyti susidomėjimo potencialiu partneriu. Tik nepameskite galvos ir neprikrėskite kvailysčių.

Žuvys

Shutterstock nuotr.

Kad lydėtų sėkmė, reikia ieškoti balanso. Šį mėnesį trukdys tiek per didelis entuziazmas, tiek visiškas pasyvumas. Sėkmė šypsos tiems, kas jaus, kaip veikti vienoje ar kitoje situacijoje, bus nuosaikūs ir nesistengs iššokti aukščiau bambos. Pirmoje gruodžio pusėje galima vykti į ilgą kelionę, rasti tinkantį mokytoją. Jus domins ne tik materialūs klausimai, imsite ieškoti dvasinių žinių. Antrą gruodžio pusę galite sulaukti pagalbos ir vertingo patarimo iš netikėto šaltinio.
Šeimyninis gyvenimas nebus sklandus. Nuolat kils ginčų su artimaisiais, daugiausia dėl materialių dalykų ir pinigų. Kažkada teks išleisti pinigų giminaičių poreikiams. Atkreipkite dėmesį į jauno mėnulio periodą (gruodžio 22 d.) – šiuo metu neverta dairytis naujų pažinčių. Kai kurių ženklo atstovų laukia išsiskyrimas su artimaisiais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis