Grafologės analizė: ką išduoda įžymybių parašai

Žinomi žmonės dažnai stengiasi nuslėpti savo asmeninio gyvenimo detales, nėra linkę atskleisti savo charakterio subtilybių ar parodyti savo tikrąjį veidą. Tačiau žmogaus charakterį, asmeninius įpročius, kartais net ateitį, karjeros perspektyvas išduoda jo rašysena bei parašas.

Grafologė, chirologė, fenotipologė, Lietuvos Ezoterikų Konfederacijos Atestacinės komisijos narė Elona-Eleonora Petkelienė išanalizavo kelių Lietuvos įžymybių parašus. Anot jos, spręsti iš parašo apie asmenybę yra gana sudėtinga, nes pasirašydamas skirtingose vietose asmuo gali pasirašyti ne visai jam būdingu parašu, kartais pagautas impulsyvios nuotaikos, kartais lyg žaisdamas ar sąmoningai keisdamas parašą, ką ypač mėgsta šou žvaigždės. Vienaip asmuo pasirašys po auto įvykio protokolu, skyrybų dokumentu, kitaip po netikėtai gautos premijos atlyginimų žiniaraštyje.

Grafologės analizė pateikė įdomių detalių apie sporto, politikos, šou pasaulio atstovų charakterio savybes. Kviečiame iš arčiau susipažintu su moteris.lt eksperimento išvadomis.

Karina Krysko-Skambinė

,,Golfo lazdą " primenantis parašas - tvirtas charakteris, tvirtas akcentas į savo asmenybė, savąjį ,,ego", savo veiklą ir pomėgius. Optimistas, idėjų ,,generatorius". Stipri intuicija ir ryšys su gimine, šeima ir protėviais.

Jonas Valančiūnas

Į žirgą su raiteliu panašus parašas - paprastas, bet neprastas. Asmenybei būdinga logika, atsakomybė, drausmė ir pareigingumas, strateginis mąstymas. Žodžio ir pareigos žmogus, realiai vertinantis savo galimybes ir gebėjimus, tačiau turintis ir gerą jumoro jausmą.

Egmontas Bžeskas

Lakoniškas, stipriai į viršų kylantis parašas - energingas, nemėgstantis įmantrybių ir išvedžiojimų, konkretus realistas, mėgstantis dominuoti žmogus. Jam tiktų devizas : Mes pasitarėme - o aš nusprendžiau. Asmuo, nemėgstantis prieštaraujančių, kritikuojančių, kitaip mąstančių. Netoleruoja melo, veidmainysčių, nemėgsta pataikūnų, falšo. Stipri asmenybė.

Donatas Montvydas

Sunkiai įskaitomas, sumazgytas, perbrauktas parašas - asmenybė stipriai sauganti savo asmeninį gyvenimą nuo publikos ir pašaliečių akių. Dabartinį gyvenimą smarkiai įtakoja praeityje neišspręstos problemos, santykių ,,mazgai', finansiniai klausimai, kuriuos reikia ,,išrišti". Ramybės, saugumo, užtikrintumo poreikis dominuoja paraše. Matomas kažkokių problemų neigimas, nepripažinimas, tuo pačiu, ir savo padėties visuomenėje akcentavimas.

Goda Alijeva

Kūrybiškas parašas - asmenybei būdingas kūrybinis pradas, originalumas. Švelni, svajinga, koncentruota į savo asmenybę ir jos poreikius. Diplomatiška, empatiška. Nežiūrint kūrybinio polėkio, stipriai išreikštas materialus pradas, instinktai, stiprus ryšys su gamta. Stiprus ,,aš".

Jevgenijus Šuklinas

Parašas iš dviejų dalių - vardo ir pavardės - tvirtas, dalykiškas. Asmenybė - su tvirtai susiformavusiomis nuostatomis, nuomone ir požiūriu. Stipriai išreikšta valios jėga. Asmuo griežtai atskiria asmeninį ir visuomeninį savo gyvenimą, išorėje jis- reiklus ir dalykiškas, viduje - jautrus ir jausmingas. Yra nuoseklus darbuose ir savo siekiuose, pasitikintis savimi, gyvenantis čia ir dabar. ,,Širdelė" prie pirmos parašo raidės iš kairės pusės byloja apie romantišką, kūrybingą prigimtį, kad Meilė yra labai svarbi visomis prasmėmis.

Arūnas Valinskas

Parašas iš dviejų kontrastingų dalių - antroji dalis tarsi prirašyta papildomai. Lakoniškas, su aiškiu akcentavimu į save žmogus. Pirmoji raidė A panaši į rusišką raidę Ja ( ja-tai aš) - atskleidžia dėmesingumą sau, šis žmogus mėgsta būti dėmesio centre, matyti, kad jo klausomasi ir klausoma. Parašas neįprastas antrąja dalimi, kaip ir neeilinis bei nestandartinis ir šio žmogaus gyvenimas. Akcentuoja savo padėtį visuomenėje.

Ingrida Martinkėnaitė

Į ,,smuiko raktą" panašus parašas - kūrybos žmogus, greičiausiai, susijęs su muzika, šou industrija, TV, kinu. Gerai jaučiantis ritmą. Kuria ar dirba su polėkiu ir įkvėpimu, turi didelį energinį potencialą, reikšmingas ,,AŠ". Jei darbuojasi labiau žemiškose sferose - gal teko dalyvauti muzikiniame ar šou projekte. Sieloje - žmogus kūrėjas.

Ričardas Berankis

Kūrybiškas parašas, tarsi miniatiūrinis piešinys (gražus moters profilis) - atskleidžia menininko prigimtį. Rašiusiojo ranka gerai jaučia liniją, formą, spalvas, faktūrą. Energinga, ryžtinga, stipri asmenybė, gerai jaučianti tvirtą pagrindą po kojomis, sukūrusi savo gerbūvį, savo statusą, savo mikropasaulį, kurį stipriai saugo nuo svetimų akių. Jei menas netapo šiai asmenybei profesija - tai tapo išskirtiniu skoniu, maloniu hobiu ir ryškiu šios asmenybės bruožu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis